-Capitolul 15.-

533 47 1
                                    

Eve's POV.

- Eve?!

Pur si simplu nu mai zic nimic. O privesc în ochi cu multă scârbă. Simțeam cu Andy ma stragea puternic de mână pentru a ma calma. Dar nu puteam.

- Scumpo..

Eve: Nu ma atinge!

Spun eu in timp ce fac un pas in spate. Tocmai vroia sa ma strângă in brațe. Nici vorbă. Andy isi pune mâna pe umărul meu iar mama se uita ciudat la el.

Mama: Cine esti tu?

Eve: Omul care a avut o inimă mare. Care a vrut sa îmi dea o sansă nouă la viață. Nu sa ma distrugă ca voi.

Mama: Dar nu te-am distrus..

Andy: Nu, ati traumatizat-o pe viața.

Eve: Nu contează. Am venit doar sa îmi iau lucrurile.

Il vad pe tata cum vine la usa in spatele mamei. Aceasi fața de bețiv care ma enerva. Simteam cu mana lui Andy pe umărul meu ma strangea.

Tata: Care-i treabă?

Eve: Am venit sa îmi iau lucrurile.

Tata: Care lucruri?

Eve: Lucrurile mele.

Mama: Le-am aruncat.

Andy: Bravo. Hal de părinți.

Tata: Te deranjează pustanule? Ce treaba ai cu fiica mea?

Eve: Pardon? Voi nu mai existați în viața mea.

Tata: Serios?

Spune el in timp ce face cativa pasi în fața mea. Dar imediat Andy ma impinsese in spate si se pune in fața mea. Nu miroase bine.

Tata: Ce tot te bagi? Vedeti de treaba ta.

Andy: Cum poți sa te porți asa cu propriul copil?

Tata: Cu talent.

Il vad pe tata cum se pregătea sa ii dea un pumn in mecla lui Andy dar el băiat destept se ferise si si-a luat-o tata il locul lui.

Imediat il prind pe Andy de jacheta lui si il trag in spate. Abea observasem ca mâna lui era plină de sânge. Nu vroiam sa se ajungă la asta. Mi-a promis..

Andy: Nici animalele nu isi părăsesc puii.

Mama: Nenorocitul dracu! Sa nu te mai vad in viața mea curva naibii!

Rămân socata de ce mi-a zis. Asta ma distrus cu totul. Din nou. Abea ce ma trezisem si eu la realitate..

Andy: Si cică esti mamă. Sa vorbesti asa cu fiica ta. Dracu de retarzi.

Spune el nervos acele cuvinte. Isi pune mâna pe spatele meu apoi ne întoarcem spre masină. O vad pe mama cum il ia pe tata fiind plin de sange pe fața in casă apoi închide usa.

Intrăm in masina apoi el pornise motorul si mergem catre casă. Eu cu lacrimile in ochi, program drumul fără sa mai zic ceva.

Andy: Eve.

Nu bag in seamă nimic. Eu sunt o curvă. Desi nu am facut nimic sa semăn cu o curvă. Pur si simplu am fost adoptată de un băiat care mi-a fost idol.

Eve: Hai la spital.

Andy: De ce?

Eve: Sa vedem ca ai la mână.

Andy: Sunt murdar de sânge. Nu e nimic. Nu ma doare nimic.

Eve: Sigur?

Andy: Stai calmă. Nu mai plânge.

Eve: Sunt o curvă.

Andy: Ba nu. Femeia aia e nebună.

Îmi este atât de greu sa îmi revin. Nici nu dau semne sa îmi revin.. Asta mi-a umplut paharul.

Odată ajunsi acasă, întru in living apoi fug în camera mea. Ma trântesc in pat si incep sa plâng. Foarte puternic. Am auzit usa cum se deschide apoi il simt pe Andy cum ma ridica in sezut si ma forțează sa ma uit in ochii lui.

Andy: Te crezi o curvă? Te-ai futut cu mii de băieți si ai facut prostituție pe centura ca sa fii o curvă? Asta mai lipsea sa crezi?

Eve: Crezi ca asta este singura chestie de care sunt supărată? Sunt supărată pe viața mea. Pe tot ce am pățit până acum. Toți renunță la mine si ma aruncă ca pe un gunoi.

Andy: Eu nu voi face niciodată asta. Si nimeni nu va face asta cu tine cat timp sunt eu langa tine. Sa iti intre bine in cap. Eu te-am adoptat, eu te protejez de ce este rău până mor.

Nu mai spun nimic. Pur si simplu privesc in pământ cu lacrimi in ochi. Simt cum isi ia mâinile de pe umerii mei apoi se ridica de pe pat.

Andy: Daca nu esti tupeist in viața, nu treci peste greutățile vieții. Nu mai fii atât de slabă. Prin ce ai trecut tu, ar fii trebuit sa înveți multe lucruri. Sa răsplătești cu aceasi monedă.

Si cu asta spuse iesise din camera închizând usa după el. Oftez si incep sa plâng din nou. Îmi scufund capul în pernă si adorm cu lacrimile uscate pe obraji.

Andy's POV.

Ce o face sa creadă ca este o curvă? Fiindcă a fost spus de mama ei? Daca ea a spus asta, nu înseamnă ca este. Ea nu are nicio treaba cu (,) cuvântul asta.

Părinții ei sunt retarzi. Cum sa faci asa ceva in fata propriului copil? I-am promis ca ma voi calma. Dar cum de am vazut-o pe mama ei, eram sigur ce va urma.

Acum încerc sa ma spăl pe mâini sa ma curat de sângele ăla jegos al tatălui ei. Si el prost. S-a pus cu mine.

Recunosc. Cred ca am ceva la mână. Ma cam doare încheietura si cred ca s-a umflat. Nu am vrut sa ii spun Evei. O speriam iar. Deja este mult prea speriată.

Aud telefonul cum sună pe pat. Ma sterg pe maini apoi vad ca este Juliet. Ii răspund la telefon si incerc sa vorbesc cu ea in timp ce ma îmbrac in alte haine.

Juliet: Cum a fost întâlnirea?

Andy: Ca dracu. Vorbim mai multe acasă.

Juliet: A iesit nasol?

Andy: Da. Si cand o sa vi tu, o sa dau o fugă la spital.

Juliet: What? Esti ok?

Andy: Cred ca mi-am dat mâna peste cap. Nu stiu. Vorbim acasă.

Juliet: Ma pui pe gânduri. Bine. Pup.

Andy: Pup.

Închid apelul apoi ma arunc in pat apoi pun telefonul pe noptieră. Cu greu am adormit încercând sa ma gândesc cum sa o mai ajut pe Eve..

Legion Of The BlackWhere stories live. Discover now