-Capitolul 26.-

481 40 1
                                    

Eve's POV.

-După aproximativ 2 luni-

Stateam in pat si priveam tavanul. Sunt atât de plictisită. M-am trezit foarte devreme si nu mai pot dormi. Dar trebuie sa ma ridic din pat si sa incep sa ma pregătesc usor de liceu.

Casa este goală. Andy este zi si noapte la studio iar Juliet daca mai are timp de ea. Se împarte între studio si concerte. Amândoi sunt foarte ocupați. Si am ajuns sa stau mai singură in casă.

Oftez apoi ma ridic foarte leneșă din pat si ma duc la baie. Incep sa îmi fac rutina de dimineață apoi ma privesc putin in oglindă. Am mai pus pe mine. M-am mai îngrășat puțin. Cred ca este un lucru de bine.

Fiindcă am destul timp sa ma pregătesc, ies din camera mea si cobor scările catre living. Nu este nimeni. Doar eu. Ma duc la bucătărie si vad un bilețel lipit pe frigider. Era scrisul lui Juliet.

"Scumpo îmi pare foarte rău, dar in seara asta vei sta singura. Am foarte multă treabă la studio iar Andy cum sti. Ai grija ce faci si sa ma anunti cand pleci si cand vii de la liceu. Daca se întâmplă ceva, ne suni pe amândoi. Ti-am facut micul dejun preferat. Pupici."

Zâmbesc cand citesc ultimul cuvânt. Am avut o mică discuție ca intr-o familie. I-am intrebat pur si simplu pe amândoi ce sunt eu pentru ei. Juliet mi-a spus ca ma consideră ca pe fiica ei. M-am bucurat foarte mult cand am auzit asta. Desii nu sunt. Iar Andy mi-a spus pur si simplu ca sunt sora lui mai mică.

Iar ei la rândul lor m-au intrebat ce sunt ei 2 pentru mine. Le-am spus foarte sincer ca ei sunt părinții de care aveam nevoie. Eu chiar ii consider ca pe niste părinți. Fiindcă ma îngrijesc îmi dau iubirea de care aveam nevoie.

Îmi gasesc micul dejun in microunde. Era clătite cu ciocolată si frișcă. Mai întâi i-am pus si lui Crow sa mănânce. Mâncarea lui umedă pentru pisici.

M-am pus si eu la masă si am inceput sa îmi savurez micul dejun. După ce am terminat in aproximativ 10 minute, m-am dus la chiuvetă si mi-am spălat farfuria. Am scos din frigider un morcov apoi l-am curățat si l-am spălat.

Am urcat in camera mea apoi am pus morcovul in cusca lui Tudy. El începuse imediat sa rontaie. Mi-am vazut telefonul ca este aprins. L-am luat de pe birou apoi am vazut ca este un mesaj de la Max.

Max: "Vin sa te iau?"

Eve: "Daca vrei tu. Eu acum incep sa ma pregătesc."

Max: "Bine. Hai ca plec si eu."

Am lăsat telefonul apoi m-am dus la dulap si am inceput sa ma îmbrac. Fiindcă mai este putin si vine iarna, trebuie sa ma îmbrac foarte gros.

Cu un hanorac negru cu Batman, niste blugi foarte grosi si negri si o pereche de bocanci gri. Plus o jacheta tot neagră. Îmi prind părul apoi incep sa îmi pun cărțile in geanta. Îmi iau telefonul cu cheile apoi ies din camera mea.

Verific dacă totul este ok apoi deschid usa de la intrare si dau nas in nas cu Max. Închid usa cu cheia apoi el ma prinde de mână si ma sarutase atat de dulce pe buze.

Da.. avem 2 săptămâni împreună. Bine inteles ca Andy cu Juliet stiu. Chiar si au avut o discuție cu Max fara sa fiu eu de fața. Dar tot am aflat ce au vorbit. Andy a avut dreptate. Va urma. Se pare ca noi ne placeam. Dar nu eram siguri.

Max: Esti ok?

Eve: Aa.. Da..

Spun eu deja trezită din gândurile mele. Tocmai mergeam catre liceu. Uneori mai merg si singură catre liceu. Nu îmi mai este frica de lume. M-am obisnuit. Dar nu pot avea incredere in oricine.

Max: Pari pierdută în gânduri..

Eve: Sunt ok Max. Pur si simplu ma gândeam cât mai rezistă Andy. De câteva zile nu a mai venit acasă. Este foarte ocupat cu trupa si cu noul album.

Max: Asta se întâmplă cand esti celebru.

Eve: Dar e om. Trebuie sa se odihnească.

Max: Iar fanii vor album nou.

Eve: Of..

Max: Este foarte greu sa ajungi la experiența lui Andy. El face totul pentru fanii lui.

Eve: Da.. il înțeleg.

El nu mai spusese nimic. In scurt timp ajunge la liceu. Intrăm in cladire iar eu prima ora am muzică. Iar el teatru. Suntem pe profile diferite dau suntem in aceasi clasă.

Max: Ne vedem după o ora.

Eve: Ok.

Ma sarutase pe obraz apoi isi ia caietul cu scenarii din dulap si se dusese catre sala de repetiții. O vad pe doamna Sam ca ma astepta in sala de instrumente. Iar o sa ma bată la cap. Îmi iau caietul cu partituri din dulap apoi ma duc catre profa.

Cum am mai spus, doamna Sam este fosta profesoara de muzică a lui Andy. Asa ca este si profesoara mea.

Sam: Buna scumpo.

Eve: Buna dimineața.

Sam: Ai vorbit cu Andy?

Eve: Nu am reusit. Are foarte multa treabă si este extrem de obosit.

Sam: Bine. Dar nu o sa mai pot sa te las mult. Deja colegiu tăi au propriile instrumente.

Eve: O sa vorbesc cu el..

Copii care suntem pe profilul de muzică, suntem selectați pe cate un instrument. Iar eu am fost selectată pe violoncel. Si trebuie sa avem instrumente proprii. Iar eu încă il folosesc pe cel de la liceu. Trebuie sa cumpar unul. Altfel nu mai pot continua cu muzica.

- După terminarea orelor -

Eve: Merci Max.

Max: Ai grijă.

Ma sarutase pe frunte apoi eu întru in casă. Max tocmai m-a adus acasă după terminarea orelor. Il vad pe Andy cum sforaie pe canapea. Îmbrăcat foarte gros si chiar încălțat in cizmele lui. Cred ca a cazut pe canapea de somn.

Cand sa urc pe scări fara sa fac zgomot sa il trezesc, deja de trezire singur iar vocea lui ma face sa ma întorc înapoi.

Andy: Trebuie sa ne anunti cand pleci si cand vii la liceu..

Eve: Nu v-am anunțat?

Andy: N-am primit niciun mesaj.

Eve: Îmi pare rău. Uitasem. A venit Max si ma luat si m-a adus înapoi.

Andy: Nu contează. Trebuie sa ne anunti ca sa stim.

Eve: Scuze..

Il vad cum se întoarce pe o parte cu gândul sa adoarmă inapoi dar de data asta nu il las.

Eve: De unde pot face rost de un violoncel?

Andy: Pentru?

Eve: Îmi trebuie la liceu. Trebuie sa avem intrumentele proprii. Am avut muzica azi.

Andy: Cand mai ai muzică?

Eve: Joi.

Andy: Vorbesc cu Jinxx. Facem rost.

Eve: Bine. Merci.

Urc in camera mea apoi îmi las geanta pe scaun ma trântesc in pat apoi incep sa privesc tavanul cum am facut de dimineață..








Legion Of The BlackUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum