-Capitolul 58.-

290 36 1
                                    

Eve POV.

Mă trezesc foarte amorțita la pieptul lui Oliver. El încă doarme. Mă uit prin camera și văd ca draperia este trasa la geam. Cu siguranță este dimineață.

Mă ridic din pat fără sa îl trezesc și ies din cameră în liniște. Mă duc la bucătărie și încep sa îi fac cafeaua de dimineață și pentru amândoi micul dejun.

După ceva timp termin de preparat, pun farfuriile pe o tava plus cana cu cafea și mă îndrept către camera. El dormea bine mersi în tot patul. Pun tavă în pat și îl trezesc.

Eve: Oliver..

Oliver: ....

Eve: Trezirea.

Oliver: ....

Eve: Oliver.. Trebuie sa te trezești..

Nu mă auzea. Era complet buștean. Îmi apropii capul de al lui și imi lipesc ușor buzele de ale lui. Imediat îmi raspunsese la sărut și mă strângea puternic în brațe.

Eve: Ușor.. verși cafeaua.

Oliver: Gata gata..

Eve: Hoțule! Credeam ca dormi.

Oliver: Dormeam pana am simțit mirosul de cafea.

Ii dau farfuria cu micul dejun și cafeaua și amândoi începem sa mâncăm. Înainte sa terminam, îi sunase telefonul lui Oliver. Îl auzeam doar pe el vorbind.

Oliver: Bună ziua.

-.....

Oliver: În 20 de minute?

-.....

Oliver: Deci o iau și pe ea.

-.....

Oliver: Bine. Venim cât putem de repede.

Închisese telefonul panicat și se uita la mine. Cred ca era vorba despre mine.

Oliver: Îmbrăcate repede. Mergem la depozit.

Eve: Depozit?

Oliver: Șeful ne-a chemat pe amândoi.

Eve: O sa îl văd și eu pentru prima oară pe acest șef.

Oliver: Și o sa vii pentru prima data la depozit.

Eve: Exact.

Mă ridic din pat și mă duc către dulap. Încep sa mă îmbrac la fel făcând și Oliver. Doar și-a pus tricoul pe el. Îmi prind parul, ne luam țigările, telefonul și cheile.

Ieșim din apartament și închid ușă cu cheia coboram cu liftul la parter și ieșim din clădire. Intram în mașină lui, pornise motorul și pornim către acel depozit.

Simt o frica în mine. Dar nu știu de ce. Îmi este frica ca Andy sa nu vina iar. Trebuie cumva sa schimb ușă de la apartament. Are cheie și poate intra când vrea. Sper sa mă lase în pace.

Ieșim din orașul Los Angeles, și în scurt timp oprise la un vechi depozit de marfă internațională. Mă luase de mână și ne îndreptăm către o ușă mare.

Intram înăuntru apoi urma sa intram într-o camera. Pe aici sunt multe matahale și oameni rai. Sper sa mă înțeleg cumva cu ei. Sunt noua pe aici.

Intram în camera iar acolo erau mulți oameni cu arme dar la birou era..

Legion Of The BlackUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum