-Capitolul 31.-

484 40 0
                                    

Eve's POV.

Este dimineață. O noua zi. Un nou început. Deschid ochii si ma uit pe tavan. Este foarte frig. Nu ma miră. Afara mai este putin si da in ninsoare.

Dar acum in prezent doar este furtună. "Puțină" ploaia cu tunete si fulgere, norii complet negri iar câțiva copaci la pământ.

Iau telefonul si incep sa îmi vad modificările. Printre care si un mesaj. Era de la dirigintă. Ne anunțase pe noi elevii pe un grup de rețea de socializare, ca azi nu vom face scoală din cauza vremii. Super tare.

Ma ridic din pat cu energie si ies din cameră. Trebuie sa îmi anunț "părinții". Doar nu o sa ma duc degeaba la liceu.

Cobor în living si de la bucătărie mirosea a cafea. Ma duc cu telefonul in mână si o vad pe Juliet cum pregateste 2 cafele plus micul dejun.

Eve: Neata.

Juliet: Hei Eve.

Eve: Ăm.. azi nu ma duc la liceu.

Juliet: De ce?

Eve: Pai.. uite.

Spun in timp ce ii atât ecranul telefonului cu mesajele dintre dirigintă si colegi. Aveam un zambet tampit pe fatatiar Juliet ma privea la fel.

Juliet: Dar ce fericită esti.

Eve: Da. Am o zi liberă.

Juliet: Dacă ar fii asa si la Andy. El trebuie sa plece la studio si nu reusesc sa il trezesc.

Eve: Nu poate sa isi ia câteva zile de odihnă?

Juliet: Trebuia sa aibe azi. Dar tot a fost chemat.

Eve: Nasol.

Spun eu in timp ce las telefonul pe masă. Brusc mi-a venit o idee.

Eve: As putea sa il trezesc eu?

Juliet: Desigur. Orice numai sa il vad aici. Nu vreau sa întârzie unde are treabă.

Eve: Bine.

Spun eu cu zâmbetul pe buze. Ies din bucătărie si ma duc catre scări. Odată ajunsă la etaj, ma duc catre camera lor apoi deschid usor usa.

Inima începuse sa îmi bată puternic in piept. Andy dormea atât de frumos. Era tot învelit intr-o pătură groasă, ghemuit si ii se vedea doar părul si putin urechile. E atât de drăguț!

Ma dus usor catre pat apoi ma asez lângă Andy. Ma cuibatesc la spatele lui apoi pun o mână pe spatele lui.

Andy: Mh.. ai facut cafeaua?..

Eve: Cafeaua ta este in preparare la bucătărie. Trezeste-te dacă o vrei.

Andy: Nu.. e atât de bine aici..

Eve: Si cand ma gândesc ca eu stau acasă azi..

Andy: Mh..

Se întorsese cu fața la mine apoi ma invelise si pe mine in patura lui. Avea o fata atât de somnoroasa iar ochii lui erau atât de străluciți. Isi pusese o mână pe spatele meu apoi ma ghemuise la pieptul lui. Era atât de bine.. de cald.

Andy: Dacă tot nu mergi la scoală, hai sa ma dormim.. Tot cafeaua o sa vina la mine..

Zâmbesc apoi îmi scufumd capul in tricoul lui. Simteam respirația lui pe creștetul capului apoi ma sarutase pe frunte. Închid ochii iar somnul ma cuprinsese din nou..

Juliet's POV.

Eve a spus ca o sa încerce ea sa îl trezească pe Andy. Au trecut 10 minute. Micul dejun dejun se va răci odată cu cafeaua.

Îmi dau ochii peste cap apoi isi cafeaua lui Andy si urc cu ea până in cameră. Iar vrea cafea la pat. Eu mi-am baut deja cafeaua.

Odată ajunsă in camera mea cu Andy, un zambet îmi apăruse pe fața. Eve tocmai dormea la pieptul lui Andy iar el o ținea strâns la pieptul lui. Era atât de frumos sa ii privesc.

Las cafeaua pe noptieră lui Andy iar el tocmai îmi făcuse semn sa ma pun si eu in pat lângă Eve.

Ii zâmbesc apoi il sărut scurt pe obraz. Ma pun in pat lângă Eve, ma invelesc in pătură apoi pun o mână pe soldul Evei.

Andy's POV.

-După aproximativ 40 de minune-

Tocmai ce stăteam pe marginea patului si îmi savuros cafeaua. Desi era rece, e buna si asa.

Dupa ce mi-am terminat cafeaua, m-am dus la dulap si mi-am luat niste haine. O pereche de blugi, un tricou cu Batman si un hanorac cu Batman. Logic.

Juliet si Eve dorm amândouă. Ce fetițe cuminți am. Ma duc la baie apoi incep sa îmi dar rutina de dimineață. Incep sa ma îmbrac apoi ies din baie si ma incalt in cizmele mele gri.

Îmi aranjez părul apoi îmi iau telefonul si cheile de la masină. Le las pe fete sa doarmă in liniste apoi ies din cameră. Cobor in living apoi ies afară din casă.

Peste stradă în fața casei era parcata o masina neagră. Nu e a mea. A mea este parcata in fața porții mele.

Nu era geamurile fumuri deci pot vedea omul din masina. Si era chiar tatăl lui Eve. Ma întorc cu fata la usa casei apoi închid usa cu cheia. Pentru siguranța fetelor.

Oftez apoi ma duc catre masină mea. Intru, pornesc motorul apoi accelerez până la studio. Cand am prins culoarea rosie la semafor am preferat sa scot repede telefonul. Ii dau un mesaj lui Juliet.

"Iubit-o, pentru siguranța ta si a Evei, nu ieșiți afara din casă orice treaba aveți. Nu ieșiți afară până nu vin eu. Tatăl Evei ne pândeste. Cand am plecat, era in fața casei intr-o masina neagră. Sa nu afle Eve."

Oftez apoi vad ca s-a facut culoarea verde. Apas pe pedala de accelerație apoi in scurt timp ajung in fața cladirii. Vremea nu este deloc bună.

Juliet: "Dracului.. si eu tocmai ma imbracam sa ma duc sa îmi iau țigări.."

Andy: "Da-le dracu. Rezisti pana vin eu. Dute in living si uitate pe geam. Spune-mi daca mai este o masina neagră în fața casei."

Intru in clădire apoi ma duc catre lift. Urc la etajul 9 apoi merg pe holul lung. Intru in studio-ul BVB si toți membrii ma așteptau.

Ashley: A venit prințesa.

Iau telefonul in mana si vad ca aveam un mesaj de la Juliet.

Juliet: "Dap. Este o masina neagră peste stradă în fața casei."

CC: Ai venit sa stai pe telefon?

Jake: Sau sa facem treabă?

Andy: "Nu iesi din casă. Usa de la intrare este închisă. Am inchis-o eu cu cheia. Stai calmă în casă si nu iesi pana vin eu."

Andy: Băieți.. am belit-o..

Legion Of The BlackUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum