🌹4🌹

1.1K 90 3
                                    

Sadla som si na schody, ktoré vedú k vchodovým dverám. Po piatich minútach Marcus vyšiel z dverí a Martinus ešte zakričal „Vyrieš si to s ňou."
Marcus len treskol dverami.
„Poď."
Celý nahnevaný mi povedal, chytil ma za ruku a ťahal. Išli sme do lesa. Napadlo ma že pôjdeme na tajné miesto. Aj som si myslela správne. Sadli sme si. Nikdy som Marcusa tak naštvaného nevidela. Áno poznám ho pár dní, no nepovedala by som to na neho.
,, Prepáč, ale kto je Stela?"
,, Jedna baba, niekoľko krát som ju odmietol a vždy je naštvatá keď som s inou babou. Pri tom som vždy bol len so sestrou, aj na tú žiarlila. A ty si prvá skoro v mojom veku s ktorou má videla. Nevšímaj si ju."
Marcus sa postavil. Nechápala som prečo. No potom áno. Do všetkého kopal a ohadzoval palice okolo seba. Na 100% si vybíjal hnev. Bolo mi ho ľúto. Po chvíli si sadol na zem. Prišla som k nemu a zozadu som ho objala. Spomenula som si na Tylera, neviem prečo. Nechcela som. Raz mal Tyler problémy s rodinou a objala som ho rovnako ako Maca.

No u Maca som sa cítila bezpečnejšie a bola som rada. Už dlhšiu dobu mám pocit že mi Tyler niečo tají. Musím sa s ním porozprávať. Aj tak nám to už neklape. Už chcem aby sme boli len kamaráti. No teraz nebol dôležitý Tyler ale Marcus. Celý čas bol tak zlatý.
„Poď, zoberiem ťa ku nám."
Potichu som mu povedala. Bez slova sa postavil a išiel. Vedela som že nemá chuť sa rozprávať. Predsa sa asi s Martinusom často neháda, bolo vidieť že mu to bolo ľúto. Len som ho potichu viedla ku mne. Babka a dedko zrejme neboli doma. Uvarila som nám obom čaj. Mac si zatiaľ sadol na gauč. Doniesla som nám čaj a zapla telku. Našla som nejakú zábavnú reláciu s tým pocitom že by to Maca mohlo rozveseliť.

No nič. Blížil sa večer a tak som sa rozhodla že niečo uvarím. Išla som si vytiahnuť veci z chladničky a zrazu na nej bol lístok.

Išli sme navštíviť našu známu, vrátime sa za tri dni.

Takže budem sama. Trochu som sa potešila. Nevedela som čo mám spraviť tak som sa rozhodla pre wafle. Na každú som spravila z ovocia smajlíka. Keď som ich podala Macovi, videla som ako sa pousmial.
„Chceš tu prespať?"
Mac len prikývol. Po chvíľke sa postavil a išiel do kúpeľne. Nechápala som ale potom sa pustila sprcha. Vážne som taká sprostá že ma to nenapadlo. Pomyslela som si
„V čom bude spať?" nechala som to tak a pozerala telku ďalej.

Keď Mac vyšiel mal na sebe len boxerky a tričko. Uvedomila som si že na neho pozerám ako na zjavenie, čo najrýchlejšie som odvrátila pohľad. Nechala som ho o samote a zatiaľ som išla do sprchy. Vyšla som z kúpeľne a naznačila Macovy nech ide za mnou. Ukázala som mu kde bude spať. Spí v hosťovskej izbe aj keď by som bola najradšej keby bol pri mne aby som na neho dávala pozor. No nechala som to tak.
Už som si išla ľahnúť. V noci sa mi zdalo akoby niekto otvoril dvere, ľahol si ku mne a pritiahol si ma k sebe.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now