🌹34🌹

652 61 9
                                    

,,Vstávaj Lis." Potichu mi zašepkal dievčenský hlas do ucha. Začalo po mne liezť malé stvorenie.
,,Lincy, nemôžeš po nej liezť." Upozornila ju Alica a bola trochu naštvatá.

Obdivujem ju že dokázala vychovať dieťa bez nejakej mužskej pomoci, zrejme by som to nezvládla. Vyšuchtala som sa z postele a išla do kuchyne.

,,Dobré ráno, ako ste sa vyspali?"
,,Lis povedala som ti že mi nemáš vykať a môžeš mi hovoriť Alica." Na tanier mi chystala raňajky.
,,Prepáč, Alica." Podala mi raňajky a s radosťou ich išla zjesť.
,,S Tylerom ste pekný pár." Povedala si skôr pre seba no počula som to.
,,Čože?"
,,Tyler mi posielal fotky dávnejšie, ste spolu zlatý."
Cítila som sa trápne.
,,My...my už sme není spolu, neklapalo nám to."
Nič nehovorila, upratala kuchyňu a išla za Lincy. Až teraz mi došlo že je divne tu byť s Tylerom keď sme už dávno není spolu.

^°^

Zbadala som Tylerov mobil na stolíku, zobrala som ho do ruky. Niekoľko zmeškaných hovorov od Marcusa. Prihlásila som sa na svoj mesenger a chcela napísať Marcusovi.

,,Vieš že mu nemôžeš písať." Prišiel ku mne Tyler a zobral mi mobil.
,,Viem, len...len mi chýba." Chytil mi tvár do dlaní.
,,Sľubujem že budeš pri ňom čo najskôr, zajtra odchádzam, budem sa snažiť byť rýchly."
Dala som mu ruky zo seba dole a snažila sa usmiať. Bolo to ťažké keďže neviem ako dlho tu budem a už trpím samotou.

Marcus

Posledný krát som bol v škole pokiaľ ju nenájdem. Môj žalúdok to nezvláda a vkuse vraciam. Snažia sa byť v škole vtipný a rozosmiať ma, no som bez nálady. Vždy keď som vracal na záchodoch poplakal som si, nechcel som byť padavka a plakať pred celou triedou aj keď som nemal ďaleko.

Tréner nie je moc šťastný keď som mu oznámil že teraz nebudem chodiť na tréningy. Išiel som domov si poplakať, po ceste som natrafil na poslíčka čo nosí noviny. Podal mi jedny.

Vošiel som do izby, odhodil tašku a sadol si na posteľ. Hľadel som na jej fotku v novinách, bola usmievavá, bol by som šťastný keby pod fotkou nebolo napísané že sa hľadá. Slza mi kvapla na noviny. Farba sa rozpíjala. Odhodil som noviny na posteľ a išiel sa prezliecť. Noviny sa prevrátili no nevšímal som si ich. Vyzliekol som si tričko, pozrel som sa na noviny a zarazil ma obrázok na druhej strane.

Znova som si sadol na posteľ a začal si čítať.

HĽADANÝ.
Tyler Capewell, len devätnásť ročný syn slávneho mafiána je už dva dni nezvestný. V prípade že zaznamenáte jeho pohyb volajte na číslo:048695398

Som zvedavý či sa nájde skorej ako Lis, ak áno rozkopem mu tvár. Viem že je s ňou. Z jeho fotky mi bolo na vracanie. Mal by sa pripravovať na nový domov. Väzenie. Určite ho tam s radosťou privítajú. Stranu s jeho fotkou som pokrčil a zahodil. Vyhodil som noviny no stranu s Lis som si schoval do šuflíka.

Jej starý rodičia sa dnes vracajú, volal som im hneď keď sa Lis začala hľadať. Dajú mi kľúče od ich domu a dovolili mi tam chodiť hocikedy, väčšinou času strávim v jej izbe, zrejme pozeraním albumov s jej rodinou no hlavne pozeraním jej vlastného albumu a plakaním.


Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Onde as histórias ganham vida. Descobre agora