🌹25🌹

1.1K 61 40
                                    


Ak niekomu vadia takéto scény tak to preskočte a začnite čítať od ^°^.

Usmial sa od ucha k uchu.
,,Takže chceš vyskúšať aké sú sprchy futbalistov a pritom byť so svojím frajerom, to sa mi páči."

Rýchlo išiel k svojej skrinke, zatiaľ som si vyzliekala oblečenie. Zo skrinky vyhodil náhradné kopačky a vytiahol z nich kondómy.

,,Naozaj máš v kopačkách kondómy?" Neudržala som smiech.
,,Nesmej sa, nikdy nevieš kto sa ti bude hrabať v skrinke alebo že za tebou príde niekto a chce sa s tebou osprchovať."

Prestala som sa smiať a on podišiel ku mne. To už svojimi dlaňami jazdil po mojom tele. Pri každom jeho dotyku mi koža horela a naskočili mi zimomriavky.
Išla som si rozopínať podprsenku no predbehol ma. Chudák sa s tým trápil.

,,Bože kto vymýšľa takéto sprosté zapínania? Veď chcem šukať so svojou frajerkou v školských sprchách a niekto spraví sprosté zapínanie............... prepáč, len ma to naštvalo. Vieš čo, ty si to rozopni ja si zoberiem spodnú časť, tá mi pôjde ľahšie."

Nechal moju podprsenku a rukou putoval nižšie. Jedným pohybom som si rozopla podprsenku ktorá dopadla na zem. Slabo ma čapol po zadku až som naskočila. Tak ako v noci znova vyskúšal moju vlhkosť. Zaklonila som hlavu a kusla si do pery.

,,Tu spodnú časť mám aj tak radšej." Jeho horký dych mi dopadol na ucho, ktoré následne jemne kusol. Kľakol si, kusol mi do jednej polovičky zadku a zopakoval to na druhej. Chytil ma za boky a otočil si ma.

Zubami chytil lem nohavičiek a strhol ich zo mňa. Jemne mi rozkročil nohy, jazykom prešiel po mojom chráme, celou miestnosťou sa ozval môj vzdych. Pokračoval jazykom a neskôr zapojil prsty. Po menšom dráždení môjho chrámu som si s ním vymenila rolu.

Rukou som mu zašla pod boxerky a nahmatala jeho pýchu, druhou rukou som ich pomaly dávala dole. Jeho pýchu som chytila do ruky a začala sa s ňou hrať. Jeho spokojnosť sa snažil zakryť tým že nás rýchlo ťahal do sprchy.

Nastavoval teplotu vody, zatiaľ som si kľakla a priamo pozrela na jeho pýchu. Olízala som mu špičku a strčila si ho do pusy. Mykol sa až sa pustila sprcha. Išla som až po koreň a vrátila sa k špičke, párkrát som to zopakovala. Bol tvrdší a tvrdší. Použila som zúbky, prehol sa v chrbtici a chytil ma za vlasy.
,,Lis."
Pomedzi vzdychy ktoré sa roznášali po celej miestnosti sa snažil vysloviť moje meno.
Zúbkami som pomaly tlačila až sa jeho sopka aktivovala. V ústach sa mi rozplynula tekutina ktorej chuť som nevedela určiť, rýchlo som ju prehltla.

Vytiahla som ho z pusy a posledný krát olízala špičku na ktorej sa nachádzal malý pozostatok bielej tekutiny.

Postavila som sa na nohy, Marcus si už nasadzoval kondóm a na nič nečakal. Vyvrcholil naše sprchovanie. Stačilo aby pár krát vnikol do mňa a už sme boli. 
Osprchovali sme sa a išli sa obliecť.

^°^

,,Marcus nebude divné že upratovačka nájde docela plný kondóm v koši?"
,,Nie, je to tu normálne."

Odomkla som a dúfala že nás nikto neodpočúval za dvermi. Vystrčila som hlavu z dverí a obzerala sa.
,,Neboj sa a už poď." Zmačkol mi zadok a ťahal ma dopredu.

^°^

Po asi pol hodine sme našli nie moc šťastného Tinusa a Viki ktorá narozdiel od neho stále rozprávala. Tinus sa čo najrýchlejšie rozbehol za Marcusom. Viki so sklonenou hlavou prišla za mnou.
,,Kde ste tak dlho boli?"
,,Poviem ti to doma."
,,Hej Lis, to som tak otravná že sa so mnou Marpinis nechce rozprávať?"

Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now