🌹19🌹

922 63 16
                                    

Môj scvrknutý žalúdok sa po bozku nechcel upokojiť, ruky sa mi triasli a nechceli prestať. Zimomriavky ani neskúsili zmiznúť.

Skúmal som jej tvár, nádherné pery, maličký nos, pleť dokonalá tak ako ona celá. Oči pomaly otvorila. Zreničky sa jej zúžili, stretli sa s tými mojími. Stále som nevedel určiť farbu jej oči, neustále menili farbu.

Usmiala sa.

Ruky sa mi začali podlamovať a dúfal som že na ňu nespadnem. Chcel som povedať tie slová, vedel som že je čas. Pravý čas.

,,Mi...."

,, Milujem ťa." Z jej úst to znelo ako báseň. Prerušila ma, mal som to povedať prvý. Nevedel som ako zareagovať. Nevedel som že ma miluje.

,,Milujem ťa viac než čokoľvek na svete."

Bál som sa ako zareaguje. Aj keď to povedala prvá, začervenala sa. Myslím že nebola viac červená než ja, keďže som bol červený až na zadku.
Pobozkal som ju znova. Nikdy som sa necítil šťastnejšie. Jej pery som miloval viac a viac.

Odtiahol som sa. Cítil som sa trápne, nevedel som čo ďalej. Som chalan a robím sa ako baba. Vedel som čo chcem, ale pri nej som sa cítil bez ničoho. Myšlienky mi išli niekam preč. Nevedel som čo hovoriť.

Sadol som si na posteľ a pozrel na ňu. Sadla si tiež. Šťastie vo mne jasalo až som nedokázal sedieť. Postavil som sa, pozerala sa na mňa, chytil som ju za ruky a pritiahol si ju k sebe. Narazila do mojej hrude. Prameň vlasov som jej dal za ucho.

,,Milujem ťa od prvého okamihu čo som ťa uvidel. Tvoj prvý úsmev ktorý si mi darovala si pamätám aj budem pamätať do konca života. Tvoj prvý pohľad vo mne vyvolal pocit ktorý som pred tým nikdy necítil, bol som vydesený čo mi je. Vždycky som to cítil pri tebe. Dotyk tvojej pokožky vyvolal mojej pokožke paniku. Chcel som tráviť s tebou čo najviac času, preto som za tebou stále chodil, pozeral sa na teba, usmieval sa, pretože som bol šťastný. Keď si robila projekt s Martinusom a spal u teba, bál som sa, celú noc som chodil po izbe alebo ležal a pozeral sa na strop. Nebudem ti klamať, od strachu čo robíte som plakal. Bál som sa že sa stanete niečo viac než kamaráti. Keď mi Tinus povedal že nič medzi vami nie je, upokojil som sa. Všimol si že ťa milujem. Bol na mňa hrdý, vedel že som nikdy nebol zamilovaný na rozdiel od neho. Mal som problém sa zamilovať. Potom si prišla ty, všetko si zmenila. Spravila si ma šťastným. Nevedel som že dokážem byť viac šťastný než som bol, pobozkal som ťa a zistil že sa dá byť ešte viac šťastný. Nechcem ťa stratiť. Chcem aby si chodila po škole s mojou rukou v tej tvojej, aby všetci videli že sme šťastní. Chcem ťa bozkávať pred všetkými v škole, chcem tvoriť s tebou pár. Chcem aby si bola moja princezná ktorú mi budú všetci závidieť. A preto mám na teba otázku. Chceš sa stať mojou princeznou?"

Plakala. Stuhol som. Myslel som že som povedal niečo zle. Utrel som jej slzy. Jemne som jej nadvihol hlavu a pozeral sa jej do očí. Bál som sa čo povie, no usmiala sa.

,,Chcem sa stať tvojou princeznou."


Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now