🌹38🌹

659 64 12
                                    

Môj dych sa zrýchlil, na rukách mi naskočili zimomriavky, z očí mi začali tiecť slzy. Pri predstave ako si ubližoval mi prišlo zle.

Mobil som hodila na druhú stranu postele. Ruky som si zahrabala do svojich vlasov a voľne plakala. Nezvládala som sa pravidelne nadychovať. Moje nie moc časté dýchanie striedalo kašlanie alebo slabé dusenie.

Dvere od kúpeľne sa odomkli. Hneď ako ma zbadal Tyler pribehol ku mne a začal ma hladkať po chrbte.
,,Lis...je mi to ľúto." Vedel že som si to prečítala a prišla som si previnilo že som sa mu pozerala do súkromných správ.

Môj žalúdok sa prevracal, sťahoval a triasol. Tylera som celou silou odtiahla od seba až padol na zem.

Poslednou silou som utekala do kúpeľne. Hodila som sa na koberček ktorý bol pred záchodom. Z môjho tela sa dostávalo všetko jedlo čo som za posledných pár hodín zjedla.

Cítila som sa viac a viac slabá, moje telo sa začalo ešte viac triasť, a bola mi stále väčšia zima.

Mala som čo robiť aby som si neovracala vlasy. Na moje ramená jemne dopadli dve ruky. Neposlušné pramienky vlasov chytil do ruky.

,,Prepáč že som ti to nepovedal hneď, no bál som sa tvojej redakcie." Hovoril potichu tak aby som ho moc nepočula.

Vyšlo zo mňa posledné jedlo. Podal mi kapesník do ktorého som si utrela ústa. Spláchol neporiadok zo mňa v záchode. Chytil ma zo spodu ramien a zodvihol.

Všimla som si že sa nestihol ani obliecť a stojí tu predo mnou len v boxerkách. Pozrela som mu do očí snažiac si nevšímať že tu je skoro nahý.

,,Musím ťa ísť osprchovať." Zabodol do mňa pohľad a tváril sa vážne.
,,Počkať, čože?" Zarazila som sa nad tým musím ťa.
,,Ovracala si si vlasy a trochu ruky. Osprchujem ťa."

,,Dokážem sa osprchovať aj sama." Keď som si uvedomila že nedokážem ani sama stáť na zemi nevedela som si predstaviť ako sa budem sprchovať.

,,Ledvaj stojíš na nohách." Svoj pohľad do mňa ešte viac zabodol.
,,Ja len nechcem aby si ma videl nahú." Ucítila som svoj pach z úst a čudovala že tu ešte neodpadol.
,,Bože Lis, nechcel som hneď aby si sa tu vyzliekla. Môžeš byť vo spodnom prádle a potom sa prezlečieš."

Slabo som prikývla. ,,Ale musíš si sadnúť aspoň na dosku záchoda keď sa budeš obliekať pretože nechcem aby si sa tu zabila tým že padneš. Potom by som pre teba prišiel." Znova som prikývla.

Dal mi dole tričko a následne aj kraťase. Myslím že som bola červená až na zadku od hanby. Nebolo mi to najviac príjemné, no nevoňala som nejako vábne.

Naznačil mi nech si sadnem do stredu sprchy, spravila som čo žiadal. Podal mi kefku a pastu, kľakol si ku sprche a pustil vodu. Vlasy mi jemne umýval a snažil sa si nezamotať ruky do vlasov.

Zobral hubku, dal na ňu šampón a začal mi umývať telo. Umyla som si zuby a čakala kým skončí. Chytil ma zo spodu ramien a znova zdvihol, zababušil ma do uteráku a pomáhal mi sa dostať na záchod kde som si mohla sadnúť.

,,Prinesiem ti veci, počkaj chvíľu."
Odišiel do izby a chvíľu som čakala.

Podával mi veci a jemne som sa usmiala. ,,Prečo si mi vlastne pomáhal? Muselo ti to byť neprijemné zo mňa umývať zvratky."

Usmial sa na mňa a ukázal radu jeho bielych zubov. ,,Povedal som že sa o teba postarám."

Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now