🌹56🌹

612 53 18
                                    

Zamkla som sa do kúpeľne, sadla si na záchodovú misu a s roztrasenými rukami začala otvárať list.

Z obálky som vybrala ručne napísaný list na béžovom papieri s vyzdobený okrajmi. Usmiala som sa nad tým akú prácu si s tým dal.

Ahoj Lis.

Ako začať....je mu ľúto že som sa pridal k otcovi a kvôli mne si stratila celú rodinu. Nedá sa to prepáčiť a ja to dobre viem. Hneď po tom ako zabijem svojho otca priznám sa za vraždu jeho aj tvojej rodiny. Je mi jasné že ma bude čakať trest smrti no zaslúžim si to. Píšem ti tento list preto aby som sa s tebou rozlúčil a posledný krát sa ti prepáčil. Si to najlepšie dievča ktoré som stretol a mohol s ním aj pár mesiacov byť, možno viac než pár, pritom si si ma vôbec nezaslúžila. Možno sa to zdá že som si ťa nevážil....no vážil a moc. Bol som s tebou šťastný. Ďakujem ti za všetky chvíle ktoré som mohol s tebou zažiť. Som rád že si si našla niekoho kto sa o teba postará, dokáže ťa mať rád viacej než ja a neublíži ti. S Marcusom ste nádherný pár a verím že vám to vydrží až do konca života. Určite budete mať nádherné dieťa....možno aj viacej než len jedno. Mám na teba poslednú prosbu a budem veľmi rád ak to spravíš. Keď dočítaš tento list, zober všetky fotky, všetky veci ktoré som ti kedy kúpil, všetky veci čo ti pripomína mňa a tento list, a chcem aby si to išla niekam spáliť. Chcem aby si na mňa zabudla a už nikdy nepovedala moje meno, nikdy si už na mňa nespomenula, a nehovorila o mne. Chcem aby si bezstarostne žila s Marcusom, mala s ním zdravé dieťa a už nikdy si nespomenula na idiota čo ti zničil život. Verím že to dokážeš pre mňa spraviť. Niekde to uvidím z pekla a usmejem sa. Prosím sprav to pre mňa, musíš na mňa zabudnúť na dobro, chcem to tak. Ďakujem ti a ešte raz prepáč za všetko.

PS: Viem že sa v liste píše Ti atď s veľkým ale poznáš ma.

Tyler

Utrela som si slzu ktorá mi vyšla, nechcela som to urobiť no musela som. Vyšla som z izby a na zem som začala hádzať všetky veci spoločné s ním. Veľkú časť som nechala v starom dome a tu mala len pár vecí. Do starého domu sa už nevrátim a mne sa uľavilo.

Všetky veci som napokon hodila do vreca, zo šuflíku si zobrala zapaľovač a baterku. Vonku už bola tma a Marcus sa bol doma prezliecť, a najesť. Nemala som moc času. Sama som išla niekde ďalej, našla som malý kúsok zabetónovaného štvorca niekde ďaleko. Položila som vrece na zem, vytiahla som list z vačku a položila ho na vrece.

Zapálila som list a oheň sa pomaly rozširoval až zapálil všetky veci. Pred očami mi horeli spomienky na ktoré mám zabudnúť. Do očí sa mi hrnuli slzy.

Ľutovala som že som si nezobrala ani bundu, vonku už bola menšia zima. Stála som bezhybne a sledovala oheň. Po chvíľke som sa začala triasť.

,,Zlato, som tu s tebou."
Zo zadu ma objali silné ruky, otočila som sa a doslova sa na neho hodila.



Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now