🌹29🌹

699 55 8
                                    

Moje telo stuhlo.
Z očí mi už tiekol prúd sĺz.
Myslím že už nemám srdce. Zničil ho. Zničil ho človek ktorého som kedysi mala rada.

Nestíhala som si utierať slzy.
Chcela som sa dostať do izby aby si ma nevšimli, no moje telo nespolupracovalo. Cítila som sa slabá, prebodnutá, bez duše, bez srdca, bez jediného dôvodu tu byť.

Po chvíľke zápasenia s mojím telom som sa dostala do izby. Radšej som zamkla. Nezvládla som prísť ani k posteli, podlomili sa mi kolená a ja som s pokojnosťou padla na chlpatý koberec ktorý zmiernil pád.

Schúlila som sa do klbka a plakala. Nemala som na nič chuť, nič robiť a už vôbec si niekoho k sebe pustiť. Nikto nepomôže. Počula som buchnutie dverí, mikla som sa, chcela som sa pozrieť cez okno kto to je no bola som moc slabá.

Dole zvonil mobil, zdvihol ho Tyler a ja som už vedela že odišiel Marcus ktorý sa mal dozvedieť že som tehotná. Zabudol na mňa. Ten netvor ho naštval tak až zabudol na moju existenciu.

^°^

Zobudila som sa na zabuchnutie dverí dole. Koberec podo mnou bol mokrý od sĺz. Pozrela som sa von a zistila že je už tma. Moje telo bolo slabé ale dokázala som stále spraviť jednu vec.

Vybehla som z domu a zbadala vysokého chalana ako odchádza niekam do krčmy. Bola som kúsok od neho a moje nohy nevládali.

Chytila som ho za rameno a poslednou silou ho prudko otočila k sebe. Nohy sa mi podlomili, čakala som tvrdý pád no chytili ma dve silné ruky. Postavil ma na nohy a držal za ramená aby som nespadla.

Stále je v ňom dobro, niekde hlboko v srdci, no je tam. Jeho slabý úsmev sa zmenil na otrávený a čakal čo sa chystám povedať.

,,Prečo si to urobil?"
,,Donútil ma otec." Začala plakať. No v momente sa smial.

Pozrela som sa mu do očí a nemohla prestať plakať. Nechápala som prečo sa smeje zrejme mi už zmizol aj mozog.

,,Ach Lis, naozaj si myslíš že ťa niekto má rád? Predstav si že som to všetko predstieral, zabil som tvoju rodinu no mŕtva si mala byť ty, nie oni."

,,Čože?" Chcela som aby ma pustil no vedela som že sa neudržím na nohách.

,,Pracujem pre otca, otec za pár rokov bude musieť odísť a ja budem nový šéf Mafie. Mala si byť mŕtva ty, zrejme ti to tvoja maminka nepovedala že pred tým než si zobrala tvojho otca ktorý neviem v čom bol lepší mala mať svadbu s mojím. Deň pred svadbou sa tvoj otec odniekiaľ zobral a zničil im všetko. Otec prisahal že tvojej mame zoberie to najcennejšie čo má, bola si to ty. Ale keďže si nebola doma v tedy keď som ťa mal prísť zabiť museli zomrieť oni."

Začala som so sebou trhať, kopať ho no bol silnejší.

,,Kam chceš ísť? Za tým Marcusom sa mu vyplakať na ramienko?" Hlavu mi chytil do dlaní, priblížil sa tak až jeho dych dopadal na moju tvár.
,,Už ho nikdy neuvidíš."

To som už cítila ako mi niečo položil na tvár, začala sa mi motať hlava a videla čierno.

Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now