🌹17🌹

834 61 4
                                    


Starý rodičia odišli. Rozmýšľala som čo si oblečiem a začala panikáriť prečo tam vôbec idem. Zo skrine som si vytiahla modré rifle, červené tričko a bundu. Oblieka sa a naniesla ľahký make-up.

Zamkla som dom a moja cesta viedla k jej domu. Každý vedel kde býva. Ten kto to nevedel to rýchlo zistil aj keď nechcel.

^°^

Počula som hlasnú hudbu, zabočila a zbadala veľký dom a kopu ľudí. Na sucho som preglgla a pokračovala v ceste. Na schodoch boli ľudia, smrdeli od alkoholu a cigariet. Rýchlo som vošla dnu kde to nebolo o nič lepšie. Hneď ma chytila Stela, bol z nej cítiť alkohol.

Viedla ma do kuchyne kde mi naliala nejakú tekutinu. Zobrala som kelímok do ruky a pozerala na obsah v ňom. Nikdy pred tým som nepila. Kelímok som si položila na pery, jemne ho naklonila a pocítila horkú tekutinu na mojom jazyku. Chcela som to vypľuť, no pohľad Stely mi to zakazoval. Celý objem kelímka som do seba naliala.

Hneď mi liala ďalší, ktorý som taktiež vypila. Takto sa to zopakovalo ešte tri krát. Chytila ma za ruku a ťahala k davu. Pomaly sa moje bunky v mozgu naplnili chuťou alkoholu a prestali fungovať.

Marcus

Bol som asi jediný ktorý nešiel na tú párty. Dobre tak nie jediný ešte tu je Tinus. Niekoľkokrát som klopal na dvere domu kde býva Lis a stále nič. Napadlo ma že by mohla byť na párty ale na ňu mi to nesedí. Neveril som že by tam mohla byť.

^°^

Vošiel som do toho domu, lepili sa na mňa ľudia a ponúkali mi alkohol. Odmietal som ho a dostal niekoľko zlých pohľadov od ostatných. Môj jediný cieľ bol nájsť Lis.

Vošiel som do obývačky, na zemi bola menšia skupinka ľudí ktorá hrala fľašu. Zbadal som ju. Začala sa nakláňať k jednej babe. Vedel som že už v sebe má veľa alkoholu. Rýchlo som ku nej prišiel, chytil ju za ruky a ťahal ju preč. Nikoho nezaujímalo čo som robil, začali pískať a tlieskať. Mysleli si že ju ťahám do jednej izby s posteľou. Áno ťahám ale nie na ten účel.

,,Pusti ma."

Trhala so sebou a snažila sa utiecť. Vošiel som s ňou do miestnosti a zavrel dvere. Ruky som si položil na jej ramená, zahľadel som sa jej do očí.

,,Čo si to spravila? Lis, toto nie si ty. Nepiješ, nechodíš na párty."

,,Ako to môžeš vedieť." Hlava jej padala a ledva som jej rozumel. ,,Dones mi prosím ďalší alkohol."

,,Nie, nebudeš piť."
,,A ty mi nebudeš rozkazovať. Dones mi to."
,,Nie."
,,Si idiot vieš o tom? A ešte niečo, počula som že na diaľnici sa stávajú najväčšie nehody, neboli tam náhodou tvoji rodičia, keď sa rozhodli mať ďalšie deti?"

Opití ľudia hovoria pravdu, Marcus.
Napadli ma slová môjho otca.

Hovoria.
Ale nie teraz, nie ona.

Viedol som ju k posteli aby si sadla. Zobral som pohár a napustil jej vodu v kúpeľni. Chytila ma za ruku. Pohár položila na umývadlo a začala ma tlačiť k posteli. Chcela mi dať pusu, otočil som tvár a jej pery dopadli na mojom líci. Zarazene sa na mňa pozrela, bolo jej to jedno, vyzliekla mi tričko a ľahla si so mnou na posteľ.

,,Lis, prestaň."
Pery na jej krku smerovali nižšie. Cítiť jej pery na mojej hrudi bol pre mňa raj, no nie keď bola opitá. Odstrčil som ju od seba.

,,Povedal som, prestaň."
,,Myslela som že so mnou chceš spať."
Ignoroval som to.
,, Poď zoberiem ťa domov."

Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now