🌹36🌹

690 62 8
                                    

Marcus

Sedel som v izbe pri stene. Hlavou som búchal do steny, vraj keď to robíme sa môže aj schudnúť. Mal som zastreté no už by som povedal že končila škola. Bol som tu sám takže nikoho nevyrušovalo moje búchanie.

Cítil som sa horšie a horšie. Mal som väčšiu chuť si niečo spraviť. Zatiaľ som sa dokázal ovládnuť no vedel som že sa potom budem cítiť lepšie aj keď len na chvíľu no aj tak som to chcel spraviť.

Tinus má tréning, jej starý rodičia prídu až večer takže nemôže nikto prísť. Celý deň som preplakal, bolí ma pri srdci a viem že za chvíľu už budem neschopný. Neschopný žiť. Neschopný mať city, smiať sa a hlavne žiť. Budem len schopný na ňu myslieť.

Tak trochu som strácal nádej že ju ešte niekedy uvidím. V hlave sa mi vytvárali rôzne scénky čo jej Tyler mohol presne spraviť. Vedel že je tehotná? Ak áno, dostal z nej najprv dieťa aby trpela alebo ju zabil hneď a na to kašlal.

Možno ju niekde stále týra, nedáva jej jedlo ani vodu, má ju priviazanú a robí jej zle, bije ju, možno ju reže.

Alebo jej dal tabletky, potratila a stále ju znásilňoval už nevládala, on sa naštval dobodal ju na jeho posteli, možno ju udusil alebo sa snažil byť veľmi milý a išiel ju okúpať no pri tom ju utopil.

Takéto veci mi chodia v hlave odkedy zmyzla. Nejde to zastaviť. Myslím že mám moc psycho mozog a hneď myslím na všetky spôsoby vraždy.

Vošiel som do jej kúpeľne, vytiahol skrytú čepeľ. Pozrel sa na seba do zrkadla a uvidel ešte viac zmordovaného chalana ktorý bol kedysi šťastný.

Zošuchol som sa po stene, vedľa mňa bol hrejivý radiátor. Začali mi tiecť slzy. Skrčil som kolená, pravú ruku som si položil na kolená. Pozrel som sa na čepeľ, bola lesklá a videl som sa v nej.

Priložil som ju k ruke, zatlačil som viac než som chcel, bol som pár centimetrov pod kožou, pomaly som potiahol smerom k sebe. Zasyčal som od bolesti. Krv mi unikala z ruky.

Odložil som čepeľ. Druhou rukou som si chytil vlastnú krv, svoje prsty od krvi som si priložil k nosu a ovoňal.

Krv mi kvapkala na moje biele tričko. Chytil som čepeľ a spravil na druhej ruke menší rez než na prvej. Všetky zlé pocity zo mňa zmyzli.

Kúsal som si do pery. Ľahol som si, vystrel telo a ruky položil vedľa seba. Necítil som sa nejako slabý. Rukou od krvi som si prehrabol svoje mastné vlasy, predpokladám že zmenili farbu na červenú.

Ruku som si znova položil vedľa seba a rozmýšľal na Lis. Rozmýšľal som aké to bude ju stretnúť v nebi. Či vôbec bude tam tehotná alebo nie.

Netušil som či tu stále je alebo ju Tyler už dávno zabil no mohol si zobrať aj mňa. Mohol som zomrieť s ňou. S mojou jedinou láskou.

Začal som vidieť čierno a čakal na smrť. Bolo to príjemné cítiť ako krvácam, ako zomieram. Predstavil som si posledný krát jej tvár.

,,Marcus!"

Ospravedlňujem sa za chyby.

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now