🌹5🌹

1.2K 81 7
                                    

Bol to len sen, ako nečakané veď ja a moje šťastie v poslednej dobe, no som rada že som stretla aspoň ich dvoch a spoznala tu nových ľudí.

Keď som konečne vyšla z postele, vybrala som si zo skrine veci a išla do kúpeľne. Zamkla som sa a prezliekla. Musela som sa dať do poriadku keďže som vyzerala ako smrť, no nemaľovala som sa, ok tak možno len špirálu.

Prišla som do kuchyne kde už bol Mac. Mal na sebe len boxerky, včera mal ešte tričko.
„Dobré ráno." Pozdravil ma no nemohla som odtrhnúť oči z jeho vypracovanej hrude. Všimol si to a sakra. Zobral si deku a skryl sa pod ňu. Po chvíľke som sa spamätala. V mojej mysli som sa chcela prepadnúť pod zem.
„Ja-ja prepáč ja." Marcus sa začal na mne smiať.
„Neboj, robím si srandu. Mne to je jedno že sa na mňa tak pozeráš ale už sa poď najesť."
Ani som si nevšimla že celý čas boli na stole palacinky. Mac odišiel do hosťovskej izby a ja som sa išla zatiaľ naraňajkovať.

Palacinky boli úžasné, ani som nevedela že Mac vie variť. Aj keď palacinky zvládne každý. Sama pre seba som sa zasmiala. Keď už bol tanier prázdny musela som ho umyť, ach ako to ja neznášam.

Išla som sa pozrieť čo Mac robí. Možno si išiel ešte ľahnúť. Jemne som zaklopala.

Ozvalo sa tiché
„Ďalej."
No nie až tak tiché aby som to nepočula. Vošla som. Mac sedel na posteli a ťukal si do mobilu. Našťastie už mal na sebe tričko, inak by som bola znovu hypnotizovaná. Sadla som si vedľa neho.
„Vieš Mac, trápi ma ako si sa včera pohádal s Tinusom. Za všetko môžem ja."
Odložil mobil, pozrel sa na mňa s tými jeho úžasnými očami.
„Nemôžeš za to, s Tinusom sa hádam často, sme predsa bratia a keď sa pohádame raz pri tebe neznamená že za to môžeš. Keby si chcela vedieť hádame sa za blbosti ako napríklad minule mal Tinus viacej zmrzliny ako ja."
Zasmial sa a ja s ním. Objal ma čo som nečakala, bola som v raji nechcela som aby ma pustil, no objímať ma do konca života nemohol. Vedel že mi bolo furt ľúto čo sa stalo medzi ním a Tinusom.
„Lis? Ak ti to zlepší náladu pôjdem za Tinusom a ty pôjdeš so mnou bez výhovoriek."
Prikývla som. Usmial sa na mňa, v tom momente som sa usmievala už aj ja. Jeho úsmev je pre mňa ako droga. Postavila som sa išla sa obuť spolu s Macom. Cesta netrvala dlho.

Stáli sme pred dverami, bola som trochu nervózna ale nemám z čoho. Zatiaľ čo som rozmýšľala Mac už zazvonil, zrejme nemal kľúče. Otvoril rozospatý Tinus.
„Ale, ale kto nám to tu ešte spinkal?"

Presne toto som vedela že Mac povie,
Tinus sa hral na urazeného no moc mu to nešlo keďže nebol ešte prebratý. V momente sa objali, boli tak zlatý. Aww. Ach ta bratská láska. Spomenula som si na sestru, hovorili sme si všetko a teraz nič. Už mi išla slza von ale hodila som to za hlavu, nechcela som si to všetko pripomenúť. Ani neviem ako ale už sme boli vnútri.
,,Kde je Tinus?"
„Veď hovoril že sa ide prezliecť."
Pripadala som si ako debil. Mac ma zaviedol do obývačky, sadli sme si a pustil na televízore dosť nudný film.
„Nemôžeš to prepnúť?" Poprosila som ho.
„A čo si želáte pani vyberavá?"
„Futbal?"
„Ako si žiadate pani, váš dobrý sluha vám to prepne."
No konečne dal niečo normálne.
„Čo to tu vy dvaja stvárate?"
„ Pani vyberavá nechcela film ale futbal, tak som jej to ako dobrý sluha prepol."
Tinus nad nami prevrátil očami a začal pozerať s nami. Po dopozeraní futbalu mi Tinus ukazoval rôzne triky s loptou ktoré sa naučil. Snažila som sa ich napodobniť, no nie som taká dobrá ako on. Mac odišiel do inej izby, mal nejaký vážny telefonát a nevyzeral nadšene keď uvidel kto mu volá. Keď som si kopala, Tinus sa pri mne zastavil a pošuškal mi do ucha „ Páčiš sa mu." „Čo?"

M.

Ľutujem že som ťa spoznala.✅Where stories live. Discover now