Part 9

542 18 6
                                    

Niall je potrcao I uhvatio me. Kako ne bi oboje pali nekako me je naglo uspravio I prakticno bacio na sebe. Bila sam mu u zagrljaju. Divno, pa sad se jos I grlim s njim. Pogledao me je svojim plavim ocima I ja vise nisam videla bes I ljutnju nego neznost. Onda sam ja pokusala da se istrgnem iz zagrljaja I pobegnem posto je ovo otislo kontrolni. Ali ma koliko se trudila moje telo nije htelo ni malo da se pomeri. A daj! Pa sad je I moje vlastito telo protiv mene! Niall me je I dalje gledao a onda iznenadno zatvorio oci. Jas am trepnula malo duze nego uobicajeno I desilo se! Usne su nam se spojile u kratak poljubac. Brzo smo se odmakli jedno od drugog ne pogledajuci se u oci ni jednom. Otvorila sam vrata I pobegla u moju sobu, bacila se na krevet. Dok sam tako lezala mislila sam o njemu, njegovim mekanim I toplim rukama, kozi, usnama, skroz sam bila poludela a onda je glas koji postaje sve cinicniji kako mi stvari losije idu rekao ‘ Ne svidja ti se?! Upravo si ga poljubila I ne zalis? Pa sad sama zakljuci ‘  . Mrzim kad je u pravu. Pa on je samo mali deo mene, kako moze biti tako istinit. Uff! Pocinjem da mislim o mom povratku u Florens I zaboravim na ova cuda koja su mi se desila. Pa on mi je brat! Kako sam mogla da napravim takvu gresku! Cula sam neko lupanje koje mi je odjeknulo u glavi kao da mi je neko stavio do kraja pojacan radio u glavu. Pa ko je sad?! Samo da nije majka, on ce primetiti da nesto nije u redu sa mnom, ali jos uvek postoji nada da nije. Ustala sam sa kreveta I kao zombi krenula ka mojim velikim vratima. Lagano sam otvorila vrata I videla nebesko plave oci kako gledaju u mene.

Niall: Hej – pogledao je pomalo zbunjeno prema meni

Ja; Um? – sad sam bila skroz izgubljena, pa zar je dosao da me ucenjuje?!

Niall: Dosao sam…- malo je zastao I pogledao me pravo u oci – da ti se izvinim zbog onoga. Nije smelo da se desi.

Ja: Slazem se. To je bila velika greska. – spustila sam pogled ka zemlji

Niall: U redu je. Zaboravicemo to I fokusiracemo se na nas projekat. – gledao je u mene I poceo da se udaljava.

Ja: U redu. Zaboravicemo sve I necemo biti prisni. – sada sam dobila malo grublji ton

Niall: Idem sad – mahnuo mi je I krenuo ka svojim vratima.

Samo sam uzvratila mahanje. I vratila se ka centru sobe. Ah, pa zasto se meni ovo desava? Glas se ponovo oglasio koji je sada bio piskutav da je licio na vristanje ‘ Pa zato sto si ludo zaljubljena u svog ‘ brata ‘ ! ‘ Ponovo sam lupila moju glavu I legla da spavam. To mi je najpametnije. Prevrtala sam se skoro do jutra a onda zaspala uz nocnu moru. Sanjala sam majku I oca kako vicu na mene sto sam dosla u Njujork I dozvolila da se sve ovo desi.Alarm je poceo da mi drnda I htela sam da ga razbijem o zid ali sam se setila da I danas imam koledz pa da moram da ustanem rano I spremim se. Istusirala sam se I otisla u moj garderober. Gledala sam jedno 15-ak minuta a onda se odlucila za plitke cizme, farmerke I majicu sa printom. Sisla sam u prizemlje sa molitvama da je Niall otisao bez dorucka ali onda mi je sudbina jos jednom lupila samar. Za stolom je sedeo Niall I vec poceo da jede. Cuo je korake I okrenuo se a ja sam se skamenila. Teskim naporima sam dosla do mog mesta.

Ja: Dobro jutro – kiselo sam se nasmejala sa nadom da je to primetio

Niall: ‘ Jutro. – on nije imao kiseo smesak, nego nekako topao I nezan, zazalila sam sto sam se onako nasmejala da bi ga na neki nacin povredila.

Ja; Gde je majka? – pogledala sam ga zacudjeno

Niall: Jutros je rano izasla, rekla je da ide u firmu I da cemo se videti na veceri. – pogledao me je a onda skrenuo pogled na svoju hranu.

Ja; Oki. – nisam ni pokusavala da pogledam prema njemu jer znam da bi se srusila kada bi videla te nebesko plave oci.

Niall: Zelis da idemo zajedno na koledz? – pogledao je kao neka bebica

Ja: Pa ne znam – bila sam zacudjena ovim pitanjem, I to mnogo   - sto da ne, ipak smo u srodstvu – to ‘ srodstvu ‘ sam posebno naglasila na sta smo se oboje nasmejali. Ubrzo smo zavrsili sa doruckom I krenuli ka koledzu. Nije ih bilo mnogo koji su mogli da nas vide zajedno, jer da jesu odmah bi kruzile price das mo zajedno sto nam ne bi koristilo, ni najmanje. Na putu do koledza smo se posteno ispricali, svasta mi je otkrio kao I ja njemu. Imala sam osecaj da se znamo godinama ali onda smo se dotakli ljubavi I odlucili da tu temu jednostavno preskocimo. Dogovorili smo se da se razidjemo 100 metara pre koledza zbog prica I svega toga. Na ulazu u koledz sam srela Anne I iste sekunde sam odlucila da cu joj reci istinu. Mora to da zna, pa ako vec sad imam tajne,  kako ce to kasnije biti? Odlucila sam da joj pridjem I odmah joj to kazem.

Ja: Hejj – pogledala sam nesigurno- Moramo da razgovaramo.

Anne: Hejj, ali..

Ja: Moramo da razgovaramo! – prekinula sam je iako sam znala da ce se naljutiti.

Anne: Okej,okej. Ajde pozuri I reci sta imas. – rekla je pomalo iznervirano

Ja: Ovako, Niall je..

Anne: Sta je Niall? – sad je ona mene prekinula.

Ja: Niall je moj brat.

Anne: Sta? – izgledala je I vise nego zateceno

Ja: Pa nije mi brat- brat ali je moja majka njemu maceha I sad zivimo zajedno sa mojom majkom-njegovom macehom – vec sam se spremila da trcim ali onda me je Anne ponovo iznenadila

- Eto ga i 9. deo. Nadam se da niste razocarani i da vam se svidja moja prica <33 

- Mislim da sutra ide nastavak ali ako ga ne bude ne budite razocarani <33

New life(+ Druga sezona)Where stories live. Discover now