Part 65(Part 3)

212 13 7
                                    

Jos jedno novo jutro je na pomolu. Ovaj put se ja prva budim I zaticem Niall-a pored sebe kako bezbrizno spava sa zagnjurenom glavom u jastuku. Gledam ga I izgleda mi tako bezbrizno dok spava a ipak, znam da je totalno suprotno od toga. Ustajem I sa rukama oko sebe odlazim u toalet. Znam da smo sami u kuci I da ne bi bilo nista nenormalno da idem I gola ali opet tu negde vlada onaj strah. Kao da je ovo neki rijaliti sou I da se u svakom cosku krije kamera. Cim ulazim u toalet, grabim bade mantil I oblacim ga iako mi je malo veliki. A to je sigurno Niall-ov, nema od koga drugog a opet od mene ne moze jer ga nikako nisam ni donela ovde. Blago vezem uze oko struka I pocinjem da se cesljam a onda I perem zube. Nekako mi se ne izlazi iz toaleta iako  u njemu vise nemam sta da radim. Znam da kada izadjem, pascu u iskusenje I probuditi Niall-a ili jos gore, stajacu nad njegovom glavom I gledati ga. Ne zelim da mi do kraja zivota onda ponavlja kako sam ga gledala da spava I koliko mi je bilo neprijatno zbog toga. Ali na kraju sam ipak smogla snagu I izasla kupeci moje I Niall-ove stvari sa poda. I sad sam ovde osudjena na farmerke, belu majicu I koznu jaknu. Koznu jaknu kacim na stolicu a majicu I farmerke savijam na istu cekajuci trenutak da se presvucem iako ni sama ne znam zasto to sada ne radim. Dolazim do Niall-a I krisom ga posmatram, bojeci se da je budan, dok se lagano saginjem I gledam koliko ima sati na budilniku na nocnom stocicu. Odjednom me nesto hvata za kukove I povlaci na krevet, ili ipak nesto drugo. Padam na ledja preko Niall-a a on me brzo okrece I prevrce tako da je on iznad mene. Gledam ga u oci iako mi pogled svako malo prelazi na njegovu racupanu kosu I znojav torzo. Saginje se I ljubi me u celo a onda I u usne.

Niall: Mislila si da ces se lako izvuci? – sa vragolastim smeskom me gleda dok prelazi preko mog ili ti njegovog bade mantila.

Ja: Hmm.. da? – pokusavam da zvucim ozbiljno ali me njegova faca na kraju natera da se nasmejem I sklonim mu ruke sa bade mantila a ujedno I mog tela.

Niall: Vrati mi bade mantil. – sada sa potpuno ozbiljnom facom mi govori dok silazi sa mene I seda pored mene.

Ja: Sta? – iznenadjeno se podizem I gledam ga pomalo iznenadjeno a pomalo I uplaseno. Sta mu bi ovako iznenada?

Niall: Dobro si me cula. – pruza ruku I gleda me jednim od najozbiljnijih pogleda do sada a ja ustajem I okrecem mu ledja polako skidajuci bade mantil.

Ja: Srecan? – govorim mu dok bacam bade mantil negde iza sebe, nadam se bar negde blizu njega. Ne bi bilo bas lepo da sam ga sada promasila za 2 metra.

Niall: Pa… - cujem da ustaje a onda I osetim njegovu ruku na mom dupetu kada prolazi pored mene I uzima svoj bade mantil I krece ka toaletu. A necemo mi tako..

Ja; Gde ces? – trcim ispred njega I zagradjujem mu vrata dok me on odmerava zavodnickim plavim pogledom. Mislim da zamislja… Ma nije bitno.

Niall: U wc? – sleze ramenima I podize jednu obrvu jedva se suzdrzavajuci od smeha a ja odlucujem da se malo poigram sa njim.

Ja: Ne moze. – vragolasto se smesim I slabo ga guram ka krevetu ali se on ne opire iako bi mu bilo veoma lako da me se otarasi.

Niall: Zasto? – sa ogromnim osmehom me pita dok pada na krevet u isti polozaj u kome sam ja bila pre minut.

Ja; A jutarnje budjenje? – krecem da se penjem na njega I vidim njegovu erekciju ali onda brzo silazim I ulazim u toalet trazeci kljuc koji mi je ispao kada sam zalupila vratima. Krecem da zakljucam ali onda se vrata otvaraju I ispred mene se stvara Niall sav nakostresen sto sam ga sada, prevarila.

Niall: Sta je ono bilo? – glas mu je pun ljutnje dok me polako sabija u cosak

Ja: Na sta mislis? – iako nisam u zavidnoj situaciji ja ne zelim da se predam I tako mu dozvolim da dobije ovu bitku. Mora malo da se bori, ako zeli pobedu naravno.

Niall: Znas ti. – smeje se kada ja bivam saterana u cosak bez ikakve mogucnosti da se negde sakrijem ili izmigoljim. Zasto uvek ima dominaciju?!

Ja; Ne,  ne znam. – odlucujem da ostanem pri svom stavu I nastavim da se inatim ali on ne misli da je to dobra ideja pa mi se priblizava toliko blizu da vec ostajem bez vazduha.

Niall: Ne mozes se sa mnom igrati. – smeje se dok me podize na ves masinu koja se nalazila sa moje leve strane

Ja: Stvarno?  - pravim iznenadjenu I uplasenu facu na sta se on samo smeje I pocinje da ulazi u mene uz stenjanje I njega I mene.

(…)

#Gemma: Jesi li sigurna? – Gemma me pita dok pricamo telefonom. Zapravo, I nazvala me je zbog jedne stvari ali o tome smo zapravo najmanje I pricale. Vise me je zapitkivala o nalazenju Niall-a I pomirenju iako joj ja ni jedne sekunde nisam pomenula gde smo, naravno, po Niall-ovom naredjenju.

#Ja: Jesam Gemm.. – odgovaram joj sigurno iako se u sebi jos predomisljam ali moram. Ne zelim da ostavim Niall-a sada, ne posle svega.

Gemma; Ja ti po 100-ti put kazem da je to opasno. – I po 100-ti put me Gemma pokusava uveriti da osveta nije resenje iako I sama znam ali ostajem sa Niall-om, do kraja.

Ja: Znam da jeste… - po prvi put u ovom razgovoru joj govorim istinu I osecam da je ona to primetila jer uzdise.

Gemma: Pa nemoj to da radis onda.. – pocinje svoj dugacak govor kao I uvek ali je prekidaju ulazna vrata pa mi samo na brzaka dodaje – Moram da idem, cujemo se Q. – smejem se I govorim joj ‘ Cao ‘ nakon cega ona brzo prekida I pretpostavljam trci ka toj osobi koja je dosla. Odlazem telefon na stocic I izlazim iz sobe, krecuci niz stepenice, ka Niall-u koji je ostao da gleda neki film. Silazim dole I prvo sto mi upada u oci je prazan kauc, brzo strcavam I pocinjem da trazim Niall-a, po kuhinji, toaletu, ostavi. Svuda! Ali ga na kraju ipak nalazim u hodniku kako prica sa Harry-em. Cek, sta ce on ovde? I Anne?!

Anne: Quinn! – vice I prilazi pa me grli a ja od zbunjenosti samo stavljam ruke na njena ledja praveci se da uzvracam zagrljaj. Sta se ovde desava?

Ja: Anne.. – tiho I sa nekim laznim smeskom joj govorim a izgleda da ona to ili nije primetila ili nije zelela da primeti.. – Pa odkud vi ovde? – ipak odlucujem da ih pitam I Harry krece da mi odgovori ali ga Niall preduhitri.

Niall: Vracamo se. – kao po obicaju, Niall mi kratko ali ne I jasno odgovara a ja samo razrogacujem oci I sve ih gledam zacudjeno.

Ja: Gde? – prilazim im I guram ih unutra nakon cega zatvaram vrata I stavljam ruke na kukove.

Harry: U Njujork. – Harry mi brzo I skoro nerazumljivo odgovara dok se Niall bavi zakljucavanjem kuce. Pa ako mu je toliko bitna sigurnost mogao je odmah da ih uvede u kucu, ko zna koliko stoje napolju.

‘ Ne duze od 10 minuta. ‘

I sada je to malo pored ovakve opreznosti?

‘ Pa jeste. ‘

Jeste, malo sutra.

Niall: Pocinjemo od sutra. – odlucno govori dok stavlja ruku izmedju nas u smislu ‘ Svi za jednog-jedan za sve. ‘

Anne: Sta to? – uzbudjeno pita a Harry joj nesto space na uvo nakon cega ona razvlaci usne u jedno veliko ‘ O ‘ verovatno iznenadjena cinjenicom da ce mo za 24h vec biti osvetnici. Polako stavljam ruku preko Niall-ove, Harry preko moje I Anne preko Harry-eve. Niall izgleda zadovoljno dok gleda kako se plan odvija ali ja I nisam bas toliko srecna, bar ne u sebi. Iako se stalno smeskam I delujem srecno u sebi zelim da sprzim sve organe jer postajem ista kao I Jade I Michael. Ali ako Niall misli da je to najbolje resenje, da ce mo ih se tako resiti zauvek onda to I treba da uradimo. Osveta! 

- I evo ga jos jedan nastavak. Iako sam zelela da ga postavim juce nisam uspela, nisam imala vremena da napisem ali zato sam se danas potrudila da bude malo duzi od prethodnog. 

- Kao sto ce te videti u ovom delu ima malo perverzije ali to sam samo pokupila iz nekih prica koje sam citala, naravno ne mislim da sam kopirala recenice ali samo to izrazavanje oko ' ONOGA ' <3 

- Nastavak ne znam kada ce biti ali cu se potruditi da ga postavim u petak a vi se potrudite da komentarisete jer su na proslom samo dve komentarisale i mislim da je to premalo za pricu koja ima 65 delova <3 

- Citajte, vote-ajte i komentarisite <3 

Lyall <3

New life(+ Druga sezona)Where stories live. Discover now