Part 17

471 10 4
                                    

To je droga. Ne mogu da verujem. Pa zar je tako nisko pao da mi stavlja drogu u fioku da bi postigao nesto.  Ali zasto to? Ja nisam nista uradila da bi to zasluzila. On je od pocetka bio hladan prema meni a onda se sve ono dogodilo. Mislila sam da se promenio, ali ne, ocigledno nije. Zasto mu toliko smetam? Stalno me je gledao sa mrznjom a posle se toliko promenio, nije mi jasno kako je tako dobar glumac da gleda pitomim pogledom a u stvari zeli da vas ubije. Gledala sam u tu kesicu I posle par minuta je bacila kroz prozor. Gledala sam u jednu tacku I nisam se pomerala. Suze su mi klizile niz lice. Nisam mogla da ih zaustavim, previse sam bila povredjena. Mislila sam da se na njega mogu osloniti, ali.. Izgleda da ne mogu. Znam sta cu, pozvacu Anne. Valjda me nece I ona izdati. Gde je sad telefon? Prelazila sam pogledom preko cele sobe I konacno ga videla na podu, pored vrata od garderobera. Uopste se ne secam da sam ga tu ostavila. Ali to nije ni bitno.  Aham! Evo zvoni!

Xx: Halo?

Ja: Anne?

Anne: Da. Q, sta ti je? 

Ja: Mozes li da dodjes?

Anne: Evo me za 5 minuta.

Ja; Baj

Spustila sam slusalicu. Valjda ce sad doci. Ima kola I ne bas daleko, za 5 min treba da je ovde. ‘ Bas te hoce. ‘ samo si mi ti trebao, odbusila sam glasu koji se ponovo javio.

‘ Tntnn ‘ cuo se zvuk interfona.

Ja: Ja cuu! – glasno sam se proderala I krenula ka vratima kako bi pustila Anne unutra.  Za  ne pun minut se pojavila smedjokosa devojka na vratima. Zagrlila me je I poljubila.

Anne: Hej. – pogledala me je I nasmesila se

Ja: Hee j – pokusala sam da se nasmejem laznim osmehom

Anne: Sta se desilo? – pogledala me je cudno I uplaseno

Ja: Idemo gore, pricacu ti. – rekla sam I povukla je 

Brzo smo stigle do moje sobe. Anne je vilica udarila od pod koliko je zinula.

Anne: Prelepa ti je soba. – rekla je I nastavila da se cudi

Ja: Hehe, pa hvala – nasmejala sam se

Anne: Ajde pricaj sad. – rekla je uzbudjeno I smestila se na krevet

Ja: Pa danas sam isla sa Niallom u poslasticarnicu..

Anne: Zar ste u dobrim odnosima? – izgledala je zacudjeno

Ja: Saznaces. I onda sam tamo videla nekog coveka kako prica sa njim, nije hteo da mi kaze ko je.  I onda smo se vratili kuci I rucali. On je negde krenuo I nije hteo da mi kaze gde. Popela sam se da se odmorim I videla sam nekog coveka kako mi stavlja nesto u fioku. Taj covek je pokusao da me siluje ali se onda pojavio Niall I odgurnuo ga od mene. Cula sam da pricaju I Niall je pomenuo neki dogovor. Posle je ponovo odjurio ali to nije bitno. Svejedno me je mnogo povredio svojim postupkom. – pricala sam Anne na ivici plakanja

Anne: Strasno. Jesi li sad dobro? Nije te silovao? – rekla je zaprepasteno

Ja: Okej sam. – rekla sam smireno

Anne: Sta je stavio u fioku? – rekla je radoznalo

Ja: Drogu.

Anne: Sta?! – rekla je skroz zaprepasteno das am mislila da ce dobiti slog

Ja: Anne, jesi li ti dobro? – zabrinula sam se za nju, izgledala je ocajno

Anne: Am.. moram nesto da ti kazem . – rekla je mucajuci

- Mnogo je kratko ali sam to postavila samo zbog Bokise koja je non-stop pisala da postavim. Sutra ide duzi nastavak sa mnogo zanimljivih delova. Preskocite greske :* 

New life(+ Druga sezona)Where stories live. Discover now