Part 43

348 16 7
                                    

Ja: Ti sta? – nisam zatvarala usta posle onog ‘ a ‘. Gledala sam ga sa nevericom. Opet laze. Opet njegova igra za dug, znam to, znam. Ne treba da mu verujem, ne treba. Ponavljala sam u glavi reci kako ne treba da mu verujem I da me laze ali opet sam zelela da mu verujem, da verujem da se promenio I da me stvarno voli.

Niall: Volim te. – ovaj put je rekao glasnije I sa podignutom glavom. Ok, sta bi ovo trebalo da znaci? Video je da mu uspeva ova laz pa nastavlja dalje sa mnogo vise samopouzdanja. ‘ Imas li ti stav? ‘ glas me ironicno pita. Pa kako I ne bi? Zelim da mu verujem a opet ne zelim, ne znam ti sama. Sve je zamrseno i..ne znam.

Ja; Sta?  - ponovo sam se proderala a on nije skidao pogled sa mojih ociju, imao je nekakav sjaj u njima, koji nisam pre videla. Suze?! Ne verujem! Prividja mi se.

Niall: Cula si me. – rekao je tiho  na njegov umiljati nacin. Sta sada da uradim? ‘ Ne moras nista. Decko je prolupao, ocigledno. ‘. Ok, ne treba  mi tvoje misljenje.

Ja; Jesam ali… - stala sam, ako stvarno to misli povredilo bi gad a mu kazem da mu ne verujem, pa svakoga bi…

Niall: Samo mi veruj, molim te. – gleda me svojim nebesko plavim ocima I primecujem da klizi po krevetu I svoju zadnjicu priblizava kraju kreveta, primicuci se ka meni. Gledam u njega I nesigurno klimam glavom a onda me on povlaci za ruku na gore I posle sekunde stojimo jedno naspram drugog. Gledam ga ravno u oci, ne skrecem pogled iako bi to bilo najbolje za mene. Najbolje bi bilo da ga nisam pustila u kucu, das am ga izbacila, da nisam otvorila. Ali, sta je-tu je. ‘ Zelis ovo, ne lazi! ‘ glas me izostreno opominje a ja prevrcem ocima, samo nisam sigurna da li u masti ili bas bukvalno. Niall me gleda, nekako sa pozudom, zeljom ne znam kako to da objasnim, zelim da mu skocim u zagrljaj I poljubim ga ali nesto me sprecava, mozda trunka ponosa. Mozda. On pravi korak unapred a ja imam osecaj da poskakujem. Ispruza svoju desnu ruku I lagano mi dodiruje obraz. Jezim se I pokusavam da se izmaknem ali sam paralisana, ne mogu da se pomerim, kao da mi srce ne dozvoljava. Niall moju paralizovanost gleda kao odgovor na njegov dodir a mene boli sto ne znam sta da kazem, uradim. Nisam sigurna dag a volim a opet nije da nista ne osecam, tu je jos nesto, jos neka iskra koju ne mogu da razaznam, da li je sazaljenje ili ljubav. Zelim da umrem zbog toga ali opet ostajem paralizovana, ogranicena cak I na padanje  u nesvest. Previse mi je blizu, previse. Pocinje da priblizava svoju glavu mojoj uz blagi drhtaj njegove ruke na mom obrazu. Ja pokusavam da se izmaknem ali suprotno tome ja glavu primicem njegovoj I posle par sekundi nase usne se nalaze prilepljene jedna uz drugu. Usne mi stoje zatvoreno, mirno I odolevaju njegovim poljupcima ali ne zadugo. Posle par njegovih poljubaca I prelazenjem jezika preko moje donje usne jai h otvaram I dopustam njegovom jeziku da dotakne moj. Vise se ne ustrucavam I stavljam ruke oko njegovog vrata a on njegovu levu oko mog struka I jos me vise priblizava sebi. Osecam das am slepljena za njega I ne smeta mi, zelim da ovo radim I ne zalim. Jezici sun am prekinuli kontakt kad je poceo da mi sisa donju usnu, ne znam zasto ali me to uzasno opija. Vise nisam ista kada on to uradi. Kada je u igru vratio I moju gornju usnu ja sam iskoristil priliku I ujela ga za usnu na sta se on zlobno nasmesio. Spustio je I svoju desnu ruku na moj struk I podigao me u svoje narucje. Svoje noge sam obavila oko njegovog struka a ruke su mi I dalje bile na njegovom vratu, poljubac se nije prekidao I osecala sam se carobno I nisam zelela da mislim o sutrasnjem danu I onome sto cu sutra uraditi iako je verovatno da cu isterati Nialla. Nisam znala kuda me vodi jer su mi oci bile zatvorene. U jednom trenutku sam cula otvaranje vrata a posle par trenutaka sam tresnula u krevet, zajedno sa Niallom. Jesam li spremna?

-Znam da je kratak deo i da nije dugo bilo nastavka ali nisam imala bas mnogo vremena. Potrudicu se da sutra bude nastavak i da bude sto duzi ali opet, nista ne obecavam jer treba i da ucim a danas nisam knjigu ni pipnula. :')

- Preskocite greske i gledajte na ovo ' dal i 'kao gresku kompjutera jer mi na wordu sve tako gresi pa onda ne mislite da pogresno citate ili da vam ne bude jasno <3 :* Jeste da vam kazem na 43 delu a to je od pocetka ali eto.. ;p hahah :p <3 

New life(+ Druga sezona)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang