Part 11

522 19 7
                                    

Prisao mi je.

Niall: Hej

Ja: H-eej- zamucala sam iznenadjena

Niall: Izvoli – pruzio mi je predivnu crvenu ruzu – da ti se izvinim za ono sinoc.

Ja: Rekli smo da cemo to ostaviti iza nas tako da se ne moras vise truditi – odgovorila sam malo grubo na sta se Niall ocigledno razocarao.

Niall: Ali.. – pogledao je razocarano

Ja: Nema ali! – prisla sam mu I zagrlila ga, ni sama ne znam zasto.

Niall: Hocemo li da radimo? – sad se I on uozbiljio svestan situacije

Ja: Naravno, udji. – pokazala sam mu rukom ka unutrasnjosti sobe

Usao je opusteno I pomalo se, ako bi tako mogla nazvati, divio mojoj sobi. Nisam mogla da verujem, zasto to radi? Ali nije ni bitno, sto pre pocnemo- pre cemo zavrsiti – pre ce otici iz moje sobe. A to sada najvise zelim. Odmah sam krenula ka random stolu I izvukla sam 2 papira I 2 olovke.

Ja: Evo – pruzila sam mu papir I olovku

Niall: Hvala – uzeo je papir I olovku I smestio se na stolicu

Ja sam sela na neku vrstu fotelje I poceli smo da se dogovaramo kakvu cemo kucu I koliku. On se slagao sa svim sto sam ja rekla iako sam ja nekad na silu izvukla njegove ideje iz njega posto je non stop samo potvrdjivao ono sto sam ja rekla. Uglavnom se nista posebno nije desilo osim sto smo za 2h zavrsili nacrt I dimenzije sto je izuzetno brzo s obzirom da ne radimo ovo bas sjajno.

(…)

Oh joj jedno normalno jutro. Danas je toplo I hvala Bogu, mogu se obuci prolecno. Dosadile su mi cizme I kaputi. Auu, vec je 9?! Ovo ce biti epski brzo. Moram da se istusiram I obucem za pola sata! Bice tesno ali cu uspeti, moram! Huh, idem odmah u kupatilo da se istusiram I umijem, operem zube. A sad je red na odecu, prvi put uzimam sta mi padne pod ruku I mislim da cu izgledati pristojno. Uzela sam iscepane farmerke I majicu na jedno rame I konacno patike. Nedostajale su mi. A sad da doruckujem I u skolu. Imam dobar predosecaj u vezi sa ovim danom. ‘ Nadas se da ce te Niall opet poljubiti ‘ onaj glas se opet oglasio, uzela sam vazu I krenula da se lupim u glavu ‘ Ako polomis tu vazu ode ti I ruza ‘ u trenutku sam se predomislila I vratila vazu na sto. Bolje joj je tako. Ali zasto sam to uradila? Pa nisam valjda stvarno zaljubljena u Nialla?! Ne bi to sebi oprostila. Ah, opet mislim na njega! Idem dole, da se najedem pa u skolu.

Sisla sam u prizemlje I mama I Niall su vec sedeli za stolom. Zasto uvek dodjem zadnja? To me uzasno nervira!

Ja: Dobro jutro – pogledala sam prema njima I odmah zauzela svoju poziciju

Mm: Dobro jutro – pogledala me je kratko I nastavila da jede

Niall: Dobro jutro – pogledao me je I kako se meni to cinilo nije skidao pogled sa mene

Mm: Pa idete li zajedno?

Ja: Um.. – zamucala sam

Niall: Da. – odgovorio je kao iz stopa. Da li on to zeli da se zblizimo? Nadam se da ne. To ne bi bilo u redu.  

Kada smo zavrsili dorucak krenuli smo ka fakultetu. Pricali smo I smejali se, iz srca ali je Niall onda kad smo bili na domak fakulteta rekao da negde mora da ide. Krenula sam za njim, iako on to nije znao. Moram da budem upucena u sve. ‘ Moras da budes upucena u sve sto se tice Nialla ‘ onaj glas koji je sad zvucao kao  operski mi je rekao to toliko sarkasticno da sam sada ozbiljno pocela da razmisljam da odem kod psihijatra. Pa ovaj glas nikad ne cuti!  I najgore je sto je u pravu! I dok sam ja isla za Niallom I svadjala se sa svojom glavom videla sam da je Niall stao. Ali videla sam jos nekoga.

- Eto ga i 12. deo. Jeste da su i 11.  i 12. deo kraci ali zato sam postavila oba veceras. 

- Nadam se da vam se svidja <33

New life(+ Druga sezona)Where stories live. Discover now