Part 73(Part 11)

178 11 2
                                    

Ali se nista nije dogadjalo, niko se nije javljao i nista nisam saznala u vezi Niall-ovog srca. Polako sam pocela da gubim nadu iako sam zelela da budem optimisticna. Anne se nije odvajala od mene ali znala sam da je njoj dosadilo. Ma koliko ona mene volela, ne moze me sada shvatiti i pre ili kasnije sve dosadi, bas kao sto je i njoj ovo. Mene su otpustili i zvanicno sam zdrava ali i dalje ne znam sta da radim sa Niall-om. Kazu da je upao u komu i da prezivljava krizu. Srce mu moze preziveti jos par dana i to uz pravo cudo. Svaki cas sam gledala u telefon i molila se da zazvoni ali se to naravno nije dogadjalo. Bila sam slomljena, ne znam zasto me bog ovako kaznjava, i mene i Niall-a. Neka uzme mene a spase Niall-a. O da! Setila sam se! Mogu da spasem Niall-a. Mi smo ista krvna grupa i srce bi sto posto trebalo da se poklapa i mogla bih da mu dam. Naravno, doktori ne bi zeleli da me ubiju, zapravo ne bi ni smeli pa bi to morala sama. Ako se do sutra ne pojavi ni jedan donator to cu i uraditi. 
Izlazim iz kuce i trcim ka bolnici i zaustavljam prvog doktora kako bi mi on to malo blize objasnio. 
Ja: Izvinite? - preprecavam put nekom starijem i osedelom coveku, izgleda je pred penziju. 
Doktor: Da? - ljubazno odgovara
Ja: Kako mogu donirati srce nekome? - uzurbano pitam a on siri oci u cudu 
Doktor: Vi da donirate srce? - odlucno klimam glavom - Ali vi nemate ni 30 godina. Ne, to se ne bi smelo desiti. - odmahuje glavom i krece da me zaobidje ali mu ja to ne dozvoljavam 
Ja; Meni zivot ne vredi ako se on ne spase. Onda je bolje da bar jedno prezivi, da on prezivi. - govorim sto vise uverljivije jer stvarno zelim da mi on to objasni, gde cu naci drugog doktora. Ova bolnica je ogromna. 
Doktor: Znate da covek sa novim srcem ne moze doziveti duboku starost? - podize obrvu i znacajno me gleda a ja nesigurno klimam glavom. - Niko od doktora vas nece ubiti. 
Ja: Znam to, ubicu se sama. - slezem ramenima i blago kolutam ocima, skoro neprimetno
Doktor: Kako zelis, ja ti to ne savetujem. Ali eto, podji za mnom da ti sve objasnim. - sleze ramenima i krece ubrzanim koracima a ja nastavljam za njim kao poslusno kuce. 
(...)
Uzimam pistolj i prislanjam ga na slepocnicu vec spremna da opalim u operacionoj sali. Ubacila sam samo jedan metak jer smatram da mi vise i ne treba. Polako povlacim oroz ali se nista ne desava, prazno. Pritisak mi raste kao i strah ali znam da ovo radim za Niall-a i da ne smem odustati. U jednom trenutku ulazi doktor i vice mi da spustim pistolj da je donator stigao u Njujork. Srecno skacem sa stola i oni me odvode u jednu od soba a dovoze srce u operacionu salu zajednu sa Niall-om. Nadam se da ce sve proci u najboljem redu. 
Posle par sati doktor ulazi u moju sobu sa krivim smeskom. 
Doktor: Bice dobro. - pokazuje svoje zube i namiguje mi 
Ja: Hvala vam. - ustajem i grlim ga a onda se naglo vracam na krevet zbog vrtoglavice.  Doktor doziva sestru i vode me na ultrazvuk jer sumnjaju da sam trudna iako je to ne moguce. Ali ipak pristajem i odlazim kod ginekologa. 
Ginekolog: Samo lezi ovde i opusti se. - mirno mi govori a ja poslusno leze na krevet i zatvorih oci. Zavrnuo mi je majicu i stavio nesto hladno na stomak. Posle par minuta kruzenja kliknuo je - Trudni se i to nosite blizance. - brzo sam se trgla i ustala a on me je sa smeskom zagrlio a potom i isterao iz sobe zbog guzve. 
- godinu dana kasnije - 
Niall je ozdravio potpuno a ja sam se porodila pre 2 meseca i rodila dva prelepa decaka Paula i Marka. Preslatki su i lice na Niall-a sto mi je jos draze. Drago mi je da smo sve ovo prebrodili i da nas ceka novi zivot bez neprijatnosti i slicnih stvari. 
- KRAJ

Znam da niste ocekivali ovo i da ste verovatno razocarani duzinom zadnjeg nastavka ali zao mi je, nisam imala volju za pisanjem i prica mi se ogadila jer sam sa mnogim stvarima pogresila. Sada pisem novu pricu i planiram da je postavim ovde za vikend, taman dok je malo prepravim i napisem dva dela. Znam da ste dugo cekali na ovaj deo ali jednostavno mi se nije pisalo. Sada cu u ovoj drugoj prici pisati mnogo zrelije i prica ce biti mnogo bolja pa ako vam se ovo svidelo svidece se i ta nova, mislim, trebalo bi.

Malo upucivanja u novu pricu: Bice naucna fantastika ali ne konstantno, sve ce stajati kao cudno  ali se nece non-stop pominjati sve to, vecinom kao da su svi normalni. Prica je o vampirima ali videce tokom price kako ce to izgledati, nije nalik obicnim pricama o vampirima. U ovu pricu planiram da unesem srce i da je pisem sa ljubavlju a ne da mi dosadi kao ova i da pisem iz obaveze, to ne zelim. Ostanite sa mnom a ko zeli link nove price nek se javi u inbox ;P poslacu mu kad zavrsim 

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 19, 2014 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

New life(+ Druga sezona)Where stories live. Discover now