Part 21

526 11 6
                                    

Gledao me je sa ceznjom a ja sam ostala hladna. Necu da posustanem.

Niall: Zasto? – saptao mi je na uvo

Ja: Zasto to radis? – pitala sam vec istopljena

Niall: Ne zelim da ti se nesto desi. – I dalje je saputao a onda me je pogledao u oci. Zatvorio je oci I krenuo da me poljubi. Nisam  se odupirala. Usne su nam se spojile. Lagano mi je masirao usnu a onda je blago gricnuo, kako bi se osvetila ja sam mu gricnula jezik na sta je zajecao. Jezik mu je lutao po mojim usnama a on mi je lagano sisao usnu. Topila sam se. Nas francuski poljubac je trajao vise od minuta. Kada smo se konacno odvojili pogledali smo se. Bilo je tako lepo. Onda sam ja pobegla. Ni sama ne znam zasto. Ali opet sam osetila njegove snazne ruke na sebi kao I njegove usne. Tako su mekane. ‘ Balavis ‘ glas me je vratio u stvarnost. Brzo sam obrisala usta  rukavom primetivsi da glas laze. Stalno zeli nacin da me porazi. Ali mi glas sada nije ni bitan. Bitnije je ono sta sam ja uradila. Ponovo sam dopustila da se to dogodi, ni sama ne znam zasto. Skroz se izgubim u njegovoj blizini I samo zelim dag a poljubim kad god ugledam njegove plave oci I mekane usne. Sta mi se to dogadja?! Ja vise nisam ista. Toliko me menja a sigurno ima neki cilj a ne samo prostu privlacnost prema meni. Pa sta vise zeli?! Poljubili smo se par puta I kraj! Vise to sebi ne dozvoljavam, pa nije on toliko bitan u mom zivotu. ‘ Nije? ‘ glas mi se podrugljivo osmesio. Nije! Odbrusila sam glasu znajuci d ace nesto dodati ‘ Nije ti vazan a zbog njega si se upustala u svakakve budalastine ‘ , auh, pa sad je u pravu. Ou, cek! Glas nikad nije u pravu! Glas je tamo jos nesto brbljao ali sam ga ignorisala preopterecena cinjenicom das am ponovo podlegla Niallovom uticaju. Najbolje bi bilo da sve zaboravim. ‘ Trrr ‘ svuk mobilnog se oglasio I ja sam ga polako izvadila misleci da mi je poruka od Nialla. Ali nije, bar nije pisalo njegovo ime. Ko li je ovo?

‘ Mozemo li da se vidimo? Ako nisi otisla. Dodji u 5 na mesto gde smo se upoznali. –Josh ‘ sad mi I on salje poruke?! A daj! Sta sad da uradim? Pa on sada zeli da se vidimo a ja sam periku iseckala. Ah! Smislicu nesto do 5. Valjda. Crven krov se nazirao iza ostalih zgrada. Stigla sam do koledza. Ni danas nemam mnogo casova, samo 2 od 2 sata ali dobro, I to ce brzo proci. Ispred koledza je stajala, meni dobro poznata devojka sa smedjom kosom.

Ja; Annee! – vikala sam I mahala kao pomahnitala

Anne: Q! Konacno! Znas li koliko te cekam?! – rekla je uznemireno

Ja; Ma desilo se nesto. – prevrnula sam ocima

Anne: Sta? – gledala je u mene kao neko malo stene zeljno igre

Ja: Sada dok sam isla u skolu dobila sam poruku od Josha da se nadjemo u 5. Ne znam sta da mu kazem. – rekla sam nesigurno svesna situacije u koju sam se uplela

Anne; Pa stavi periku I oprosti se – drzala je prst ispred mog nosa

Ja; Sasekla sam je! – rekla sam skoro placuci

Anne: Pa ne moras ni da se vidis. Reci da je to broj tvoje sestre, tebe. Kako god. – izgubila se malo od sve zavrzlame

Ja: Mmm, videcu jos. Ima jos vremena – nevoljko sam uzdahnula I ocima pokazala Anne da udjemo

Anne je potrcala a ja sam za njom hodala kao neki izgubljeni slucaj. Odjednom je stala. Kada sam stigla do nje pokusala sam da pronadjem osobu ili ono u sta je gledala.

Ja: Anne? – rekla sam uplaseno za Anne, pa nikad tako ne odluta

Anne: Nemoguce – skoro da je jecala

Ja: Sta se desilo? – sada sam bila jos vise uznemirenija

Anne: Harry, vidi ga. – pokazala je prstom ispred sebe a jedna suza joj je sklizla niz obraz. Harry je stajao zagrljen sa nekom devojkom plave kose. Ona je bila okrenuta ledjima pa joj nismo videli lice ali zato je tu bilo Harry-evo koje je bilo naslonjeno na rame te devojke.

Ja: Pa sta s tim? – pitala sam iako sam znala sta ce mi reci

Anne: Pa volim ga. Ne shvatas? – rekla je jecajuci I zagrlila me

Ja; Samos am cekala kada ces da priznas – blago sam se nasmejala potapsuci je po ledjima.

Anne: Idemo do njih! Da vidim sta ce da me slaze. – povukla me je blago

Ja: Okej – morala sam da krenem iako nisam bila odusevljena tim gestom. Polako smo prisle Harryu I toj devojci I on se odvojio od nje. Ona se okrenula. Imala je plavu kosu I predivne oci ciju boju nisam mogla razaznati. Bila je izmedju braon I zelene. Malo je licila na Harrya ali sam to zanemarila.

Harry: Heej – rekao je sa blagim smeskom

Anne: Hej – vidi se da je rekla preko volje

Ja; Hejj – sada sam ispala kao debil koji sve ponavlja za Anne i Harryem

OnaDevojka: Hej – nasmesila se a Anne je mrko pogledala. Harry je prosao iza te devojke I uhvatio je za ramena.

Harry: Ovo je Gemma. Moja sestra. – gledao je u Gemmu – Ovo su Anne I Quinn – pokazao je prstom na mene I Anne

Ja: Drago mi je – pruzila sam joj ruku

Gemma: Takodje – rukovale smo se

Anne: Ti si mu sestra koja je zivela u Londonu? – pitala je sumnjicavo

Gemma: Da. – rekla je nasmeseno I pogledala prema Harryu – Ovo je ta devojka o kojoj si mi pricao. – nasmejala se

Harry:Ovaj.. da – zacrveneo se

Ja: Sta je pricao? – radoznalost je bujala iz mene

Harry: Nije bitno – pokusao je da me odvoji od Gemme kako ne bi saznala

Gemma: Harry! Pa rekao je da mu se svidja i.. – Harry je krenuo na nju pa se ona sakrila iza mene – rekao je I da je voli. – bilo je kasno, Harry je uhvatio I poceo da se dere

Harry: Gemma! – rekao je ljutito sa rumenim obrazima

Ja: Hahaha, I Anne to isto kaze. – pogledala sam ka Anne koja je kiptela sada

Anne: Q! – zacrvenela se ali se videlo da nije ljuta

Gemma: Pa sada se poljubite – nasmejala se i povukla me

Ja: Idemo mi, da ne smetamo ljubakanju  - Gemma I ja smo prosle iza drveta I tu se sakrile. Neverovatno smo slicne. I bum! Desilo se ono sto smo I ocekivale.Poljubili su se. Bas su slatki. Odavno se oni vole ali cute. Da nije bilo Gemme nista. 

Gemma I ja smo se na proteklim casovima mnogo zblizile, ona se prebacila u ovaj koledz. Sada imam jos jednu prijateljicu. Stvarno je dobra I zabavna. Pricala je mi je o svom zivotu u Londonu I obecala mi je da ce me tamo voditi. Haha, sada samo mogu da se nadam da ispunjava obecanja. Moram priznati d ace se Gemma ovde brzo uklopiti I svima prirasti za srce iako sam mislila da nece. Pa ipak je ona sestra od najveceg saljivdzije u grupi. Ali dosta o Gemmi, bitniji je sastanak koji sledi. Jos nista nisam odlucila a vec je 3. U 4 moram da krenem ako zelim da se nadjem, znaci ostaje mi 1 sat. Veliki problem. Sta uraditi?

- Eto ga i 21 deo. Nadam se da lici na nesto. Sledeci delovi ce biti mnogo zanimljivi i sada dolazi ono glavno u vezi price. Citajte i komentarisite. Sutra verovatno nastavak koji ce biti kilometarski ako budem imala vremena :*

New life(+ Druga sezona)Where stories live. Discover now