Part 33

421 14 9
                                    

Niall?! Pa sta ce on ovde? On me je oslobodio? On mi je pomogao? Milion pitanja se gomilalo u glavi. Kao da su mi misli nasli knjigu od 1000 strana sa nazivom ‘ Pitanja kada vidis spasioca Nialla na vratima ‘  I pocele da citaju pitanja redom. Pocinjem da se bojim mojih misli. A ko se ne bi bojao? Bio bi pravi trenutak da se neki teroristi pojave na vratima I obaspu rafal na mene. Osecala bih se…  ‘ Mrtvo? ‘ glas se ponovo javlja. On se izgleda javlja samo kad ne treba. Nadam se da cu doziveti dan da ce on otici iz moje glave. ‘ Neces ‘ ok, stvarno pocinje da me nervira. Necu ga ni slusati.. Nesto je brbljao jos ali sam ga ignorisala. Ko ce pored ovakve sudbine imati vremena za glas u glavi?  Vratila sam misli na Nialla koji je stajao na vratima savrseniji nego ikada? Savrseniji? Ne nisam to pomislila. Iako je nosio obicne crne farmerke, belu majicu I kariranu kosulju izgledao je dobro. Kao da se spremao za ovaj ‘ susret ‘ .  Ja sam na sebi imala kratke farmerke I crnu majicu sa belim natpisom ‘ I ♥ NY ‘. Videla sam da I on  gleda u mene. Ocigledno iznenadjen mojim cutanjem. Pa ne mogu ni ja non- stop pricati. 

Niall: Jesi li dobro? – prekinuo je tisinu I tiho upitao. Vidi mu se nesigurnost u glasu ali cu pokusati da se pravim da to nisam primetila. Nije neka usluga ali, I sitnice su vazne.

Ja: Sada jesam. Hvala ti. – nasmejala sam se I zagrlila ga. Kada sam shvatila sta sam uradila polako sam se odmakla od njega I sramezljivo spustila glavu. Bolji potez ne postoji, u kom god smislu  gledano.

Niall: Neces me pozvati unutra? – podigao je jednu obrvu I rekao mekanim tonom. Ocigledno pokusava da izbrise ono od malopre. Hvala mu.

Ja: Naravno, udji. A I sto pitas mene kad je ovo tvoja kuca? – pomerila sam se sa okvira vrata I stala sa druge strane oslobodivsi prolaz ka hodniku. Nisam mogla da uklonim neki debilski osmeh koji se non-stop javljao na mom licu. Ne mogu kontrolisati svoje telo…

Niall: Pa sada si ti u njoj. Ako je moja ja treba da upadam u nju kao pljackas? – pokusao je da ostane ozbiljan a onda smo oboje prasnuli u smeh.. Sta on radi od mene..

Ja: Ne.. – progovorila sam kroz smeh I mislim da me nista nije ni cuo. Odjednom je prestao da se ludacki smeje I zatvorio je oci a onda krenuo ka kuhinji. Gledala sam ga cudno.. On je skroz lud. – Gde ces? – potrcala sam prema njemu I stala ispred njega a on se u sledecem trenutku zabio u mene a onda I otvorio oci. Zateturala sam se a onda me je on uhvatio za lakat I privukao sebi. Verovatno je imao nameru da me vrati u predjasnji polozaj ali me je I previse jako povukao tako das am mu bukvalno pala u zagrljaj. Ok, ovo ne ide kako treba. Odmakla sam se iz zagrljaja I spustila glavu.

Niall: Pa osecam neki miris, a gladan sam.. – odlucio je da prekine tisinu. Blago sam se nasmejala I krenula ka kuhinji. – Pa gde ces ti? -  krenuo je za mnom, ocigledno ne znajuci gde ide. Naglo sam stala ali se nisam okretala.

Ja: Pa u kuhinju, naravno. I ja sam gladna. – podigla sam ruke u vazduh I nastavila svoj put. Kad sam dosla u kuhinju, izvadila sam specijalitet iz rerne koji je tu stajao kako se ne bi ohladio. Niall je stajao na pragu vrata od kuhinje I gledao me. Izgledamo kao bracni par a  to je poslednje sto cemo ikada biti. Kad sam izvadila to moje cudo iz rerne I postavila ga na sto odmakla sam se I rukama pokazala ka stolu, kao da predstavljam nesto. Niall se smeskao.. Sta god to smeskanje znacilo.

Niall: Vauu! – otvorio je usta I blago se nasmejao kad je video sta je rekao I uradio.

Ja: Dobro? – znala sam sta ce reci ali sam imala potrebu za pohvaljivanjem izgleda rucka. Cak I da mu ne izgleda lepo on ce reci da je dobro.

Niall: Pa vauu! Savrseno. – nasmejao se I prisao jednoj stolici a onda je dzentlmentski izvukao. Sad valjda ocekuje da ja sednem I on privuce. Pa to bi I bilo normalno. Krenula sam I sela na stolicu a on je privukao a onda obisao sto I seo preko puta mene.

Ja: Hvala gospodine – rekla sam pomalo sarkasticno a onda se nasmejala. Osmeh mi ne silazi sa lica. Ne znam sta mi je..

Niall: Uvek gospodjice. – nasmejao se I on – A sada da probamo – uzeo je viljsku I odsekao deo hrane. Sve je bilo u tepsiji a ja nisam stigla da isecem pa je sada on to morao. Pa dobro.. Ne mogu sve da stignem.

Ja: Probaj. – stavila sam laktove na sto I posmatrala Nialla dok je uzimao prvi komad hrane. Poceo je da zvace a ja samo sto se nisam proderala ‘ Progutaj I reci kakvo je! ‘ ali, hvala Bogu, u meni postoji malo zdravog razuma koji me je zaustavio. Jos vise da se obrukam.

Niall: Mmm – zatvorio je oci na kratko a onda poceo da secka ceo komad u tanjiru.

Ja: Ii? – nagnula sam se malo prema njemu iako to nije bio neki pomak a on se slatko nasmejao. Ne, nije slatko! Razrogacila sam oci I cekala njegov odgovor a on me je namerno nervirao.

Niall: Pa.. – stao je. Stvarno zna da iznervira coveka – Nije lose.. Savrseno je! – proderao se das am pomislila da ce prozori I nase case popucati. Pa drago mi je da mu se svidja. Bar toliko, da se oduzim sto me je spasio.

Ja: Hvala. – spustila sam glavu I pocrvenela a onda uzela mali komad iz pleha. Nek jede on, ja sam jela I dok sam spremala.

Niall: Samo to? – razrogacio je oci kao das am uzela mrvicu

Ja: Dovoljno. – slegla sam ramenima I pocela da jedem.

Niall: Evo ti jos. – uzeo je skoro pola pleha I sipao mi u tanjir. Uzela sam to I stavila u njegov. Prepirali smo se a onda oboje pojeli po pola hrane.

(…)

Najeli smo se kao da nikad u zivotu nismo jeli. Ne znam da li sam se ikada najela ovako. Pola pleha.. Previse, cak I za mene. Proslo je 4h od nase gozbe. Sada je 22h I mi smo u mojoj sobi I gledamo neki romantican-komedija-horor film. Nikad nisam gledala film koji je I romantican I smesan I strasan u istom trenutku ali, za sve postoji prvi put. Sedeli smo jedno pored drugog I tamanili kokice. Ponekad nam se ruke dotaknu ali je to sve, slucajno. Imam osecaj da sam  zaljubljena u njega I.. Nisam zaljubljena u njega! To je samo zahvalnost koju osecam prema njemu zbog svega sto je uradio. Iz misli me je trgla muzika koja je bila strasna I ja sam zaronila glavu u jastuk a Niall se samo smejao dok me je gledao. Pa ja sada nisam normalna a? Pa videcu ja njega kada se uplasi. Znala sam d ace sada ici strasni trenuci I moguca su i… ubistva, krvolocna.. Kad pomislim na to ja se najezim.Aa…sledi to. I bum! Desilo se. Mahinalno sam.. 

- Meni je ovde font u prvom delu drugaciji nego u drugom pa je moguce da ce i vama biti.. A ne da mi se da sve ponovo pisem pa cu videti sad da probam da prepravim to <33

- Eto malo Niall & Quinn moments <3

- Nastavak je malo duzi <33

- Zanemarite greske

New life(+ Druga sezona)Where stories live. Discover now