Part 36

443 18 6
                                    

Jutro. Iako su prozori zamraceni zavesama, sunce prolazi I dopier do mojih ociju koje, kao das u vampirske.  Ujutru imam osecaj das am vampire, mozda zbog svetlosti. Ujutru mi ni najmanje ne prija. Ne bi mogla trcati u ranu zoru ili cekati izlazak sunca. Nisam takva osoba I divim se osobama koje to rade. Koliko li je sati? Trljam oci kako bi razbistrila vid. Sve mi je mutno, ali, logicno, spavala sam. Pogledom pretrazujem celu sobu u potrazi za satom ili mojim telefonom, ali bezuspesno. Umesto sata ja pronalazim prelepo bice plave kose I ociju koje je spavalo uz mene. Tek sam sad primetila das mo jos uvek zagrljeni. Celu noc se nismo pomerili. Trebalo bi da sam ukocena, ali nisam. Izgleda da Niall deluje kao melem. A tako je sladak kada spava. Kao andjeo.  Ali, kako da se izvucem a dag a ne probudim? Ako sam ja budna ne mora I on da se probudi. Mogla bi da nam spremim I dorucak, ako uspem da se izvucem. Dorucak bi ga sigurno obradovao, znam. A izvucicu se, pa kud puklo da puklo. Njegovu ruku koje se nalazila preko mog struka sam polako uhvatila I stavila izmedju nas dvoje. E divno! Probudio se. Pa sta cu sad? A valjda cu smisliti nesto.

Niall: Gde ces? – pospano I jedva razumljivo je promrnljao a ja sam se sledila. Sta cu sad? Jaoo! Pocinjem da panicim kao da nisam normalna. Pa on mi je sad… decko? Pa trebalo bi da mi je decko. Ja njega volim, on mene voli , ljubimo se, spavamo zagrljeni trebalo bi das mo u vezu. Ali nije to najbitnije, vec moj odgovor koga nema. Niall me gleda I kao da je spreman za trljanje ociju I razbudjivanje. Moram odmah nesto da preduzmem.

Ja: Pa… - ne znam sta da kazem, jaoo. Samo da ne provali moju smotanost, smanutost, kako god to nazvala – Krenula sam do toaleta. Spavaj! – brzo sam odvratila, sreca pa sam se setila. Ziveo toalet! Hm.. hoce li se okrenuti? Neizvesnost me ubija. Evo ga, okrenuo se. Jea! Sada mogu na miru da spremim dorucak. Uzela sam stvari sa stolice I otisla do toaleta. Motam da se umijem, operem zube I definitivno pocesljam. Kosa mi je grozna. Moracu je lepo namestiti. Sredjivanje u toaletu nije potrajalo jer sam zurila zbog spremanja dorucka. Moram sto pre da spremim sve. A ne znam ni sta bi spremila. A znam! Palacinke sa nutellom I plazmom. Sigurno voli! Uzela sam sve sastojke I bacila se na posao. Pekla sam ih preko sat vremena a onda I pola sata ukrasavala posluzavnik. Donela sam hranu za pola Njujorka ali, sigurna sam d ace mo Niall I ja to pojesti. Uzela sam posluzavnik I pazljivo se penjala uz stepenice. Tiho sam otvorila vrata I unela posluzavnik. Posluzavnik sam stavila na nocni ormaric a ja sam oducila da Nialla probudim poljupcem. Priblizila sam mu glavu I usne spustila na njegove. Sve sam cinila polako. On je polako poceo da otvara oci I uzvraca poljubac. Poljubac budjena se pretvorio u najstrastveniji poljubac ikada. Uhvatio me je za struk I povukao na krevet a onda legao preko mene. Nastavili smo poljubac. To je bio najsavrseniji poljubac u istoriji poljubaca. Uzivala sam ali nisam zelela da se to pretvori u nesto vise. Odgurnula sam Nialla I glavu  mu okrenula ka noncom ormaricu I posluzavniku.  Usta je otvorio I imala su oblik slova “ o “. Oci su mu sjajile I Iz “ o “ stvorio je osmeh a onda me jos par puta poljubio. Uzeo je posluzavnik I stavio  ga ispred nas.

Niall: Kad si sve ovo napravila? – rekao je punim ustima. Palacinke je jeo kao da je iz gladi izasao. Obozava ih, kao I ja.

Ja: Pa imala sam vremena. Ti si spavao kao zaklan. Mogla sam rusiti sve pred sobom ti ne bi primetio.  – nasmejala sam se I uzela jednu palacinku sa posluzavnika. Moram I ja da probam remek delo. Niall me par sekundi ozbiljno gledao a onda se nasmejao. Uzeo je jednu palacinku I jedan kraj stavio je u moja usta a drugi u njegova.  Nisam zelela da ga otkacim I kazem mu da ovako ne mogu da jedem. Ali on je zato jeo I za mene I za sebe. Dok sam ja zvakala jedan zalogaj on je vec pojeo vise od pola I stigao do mojih usana. Sve mi je to bilo cudno jer slicno iskustvo nisam imala. Nisam imala nikakvo iskustvo, Iz misli me je prekinuo poljubac. Palacinka koja nas je delila vise nije postojala pa je Niall odmah presao na poljubac, I ovaj je bio savrsen kao I svaki, ali I neobican. Poljubac je trajao minut-2 I onda sam ga prekinula a Niall je uzdahnuo.

Niall: Sta je bilo? – upitao je zabrinuto I podigao je jednu obrvu. Izgledao je tako savrseno. Razbarusena kosa, oci plavlje nego inace, on bez majice. Bez majice?! To nisam ni primetila. Kako je savrsen. Uu, ja sam zaboravila da me je on nesto pitao.

Ja: Nista. Jedi dok se ne ohlade. – nasmehala sam se I stavila mu palacinku u usta. Blago se nasmesio koliko je to bilo moguce sa punim ustima. Jas am uzvratila osmeh.

* Posle sat vremena *

Kao sto sam I pretpostavljala, sve smo pojeli I zadnju mrvicu. Nisam znala da Niall moze ovoliko da pojede. Mogu I ja, ali ovoliko? Ne.

Niall: I sta cemo danas da radimo? – pitao me je pitomo I privukao me sebi. Nije normalan. Samo bi da se mazi I ljubi. Pa dobro, I ja bih, ali znam granicu.

Ja: Ne znam. – izdahnula sam I naslonila se na kozni kauc. Gledala sam u jednu tacku i… ne znam, nisam ni mislila, bila sam kao drvo.

Niall: Jesi li dobro? – ponovo je upotrebio svoj pitomi glas a ja sam samo nevoljko klimnula glavom neraspolozena za razgovor o mojim osecanjima, sada. Niall je to primetio cim je nastavio sa pricanjem. – Ne izgledas tako. Hajde, reci mi sta se desava. – podigao je ruke u vazduh a ja sam zanemela. Sta da mu kazem? Da ne znam o cemu mislim pa da postanem dezurna budala. – Da nije otmica problem? Sve cu ti reci, obecavam. Samo se razvedri. – spustio je glavu. Sta sad? Da kazem da mislim o tome ili ipak ne? Slagacu u svakom slucaju. I mislim na otmicu I ne mislim. Ali, zelim da znam razlog otmice. Duguje mi to. Moram da saznam pravu istinu kakva god da je. Odlucila sam. Recicu mu da zelim da znam o otmici.

Ja: Ispicaj mi sve, molim te. – uozbiljila sam se I znacajno ga pogledala. Videlo mu se u ocima da mu nije pravo, ali sam se uvalio u to. Nije morao da zapocinje tu temu.

Niall: Ovaj.. Mozda drugi put? – okolisao je. Ne dam ja nikome da daje lazna obecanja. Rekao je d ace mi ispricati I ispricace. Mora.

Ja: Ne. Obecao si. – unela sam mu se u facu. Iako bi taj potez pre 15 minuta doveo do poljupca sada nije ni do cega. Nije nam do romantike.

Niall: Ali… - ponovo on. Okolisa. Muca. Pa on izgleda ne zna koliko sam tvrdoglava.

Ja; Nema ali. Pricaj! – sada sam mu naredila. Mora da mi isprica. Mora! Zelim da znam. Probudio je u meni radoznalost I sad nek je zasiti. Ko mu je kriv.

- Ovaj deo kasni i mnogo je kraci od proslog ali nisam imala neku inspiraciju. 

- Kao sto ste mogli videti na proslom delu imam samo jedan komentar(ne racunam moj odgovor). I mislim da mnogi vise ne citaju pricu. Pa ako zelite mogu da je prekinem ili ranije zavrsim. Nece mi smetati ako to napisete. Ni meni ne vredi da pisem ovde za dzabe ako niko ne cita. 

- Preskocite greske kojih ima previse <3

New life(+ Druga sezona)Where stories live. Discover now