Proloog

95 9 3
                                    

Ik ben Nina en.... meer kan ik niet over me vertellen. ik ben mijn geheugen kwijt. Maar daar kom je vanzelf achter als je verder leest. Nu vertel ik jullie Het verhaal van de dark souls. De meest gevreesde mensen uit mijn wereld.

Lang geleden was er een vredig volk. Ze waren geliefd door veel landen, maar helaas niet alle. Op een dag viel een leger het dorp aan. Om te ontkomen aan het gevecht bouwde de dorps magiër een portaal maar hij maakte de verkeerde. Toen het volk door het portaal vluchten kwamen ze in een vreselijke wereld. Het portaal werd opgeblazen en het volk kon niet meer terug.

Jaren lang zaten ze vast in een soort hel. Veel mensen overleefde het niet. Eerst stierven de zwakke, de oudere en de zieken. Toen de kinderen en de vrouwen. Het leven was hard. Veel mensen stierven. Na jaren vechten voor hun leven vonden ze een nieuw portaal.

Een volk genaamd Ylisse hadden gehoord van de legende en wilde het "verlvloekte" volk bevrijden. Maar het ooit zo vredige volk wilde wraak voor wat hen is aangedaan. Samen met de Ylissers begonnen ze een waar schrikbewind. Alle landen waren bang voor hun, vanaf nu word het volk de dark souls genoemd.

We zijn nu 10 jaar verder. Ylisse is een vreselijk land geworden mensen moeten een brandmerk van een huilende wolf op hun linker bovenarm hebben. Het volk mag niks slechts over het koningshuis zeggen. En als je wilt vluchten word je gemarteld en vermoord. En het ergste je mag niet niet verliefd zijn. Als ze daar achter komen word je op de brandstapel gezet.

Goed nu heb je alle informatie die je nodig hebt. Ik moet nu gaan mijn verhaal begint.

Liefde in een wereld zonderWhere stories live. Discover now