Epiloog

13 2 0
                                    

Geen POV

Weken gingen voorbij en Nina herstelde al snel. Zodra ze uit het ziekenhuis kwam hielp ze Cemal regeren. Het volk hield van haar. 

Luke en Stefan waren gelukkig. Ze adopteerde 2 kinderen samen en leefde met hun gezin in het paleis. 

Het paleis was druk. Overal waren bediende druk bezig het grite feest te regelen. De koning zou eindelijk trouwen!

Pov Nina

Ik ijsbeer door mijn kamer. De bruidsjurk die ik aan heb lijkt wel uit een sprookje te komen. Mijn hart gaat te keer em mijn gedachten schieyen alle kanten op. Ik ga eindelijk met Cemal trouwen! Ik ben nog nooit zo blij geweest. Ik hou zo veel van hem.

Ik hoor een klop op de deur. "Binnen" mompel ik. Stefan doet de deur open en kijkt me met een grote glimlach aan. "Het is tijd."

Geen pov

De ceremonie was prachtig. Er werden een paar tranen weg gepinkt en er werd gelachen. De kinderen van Stefan en Luke waren de ringen dragers hon oogjes straalde toen ze het podium op mochten. Het was zo lief.

Nadat ze hun geloften hadden uitgesproken en het ja woord was gezegt was er groot feest. Het marktplein stond vol met mensen. Er werd muziek gespeeld en gedanst. Het hele land was blij.

Luke stond op het midden van het plein en uit volle borst riep hij. "Leven de koning, leven de Koningin!" Al snel riepen de mensen me. Een lach kwam op de gezichten van het bruidspaar.

LEVEN DE KONING, LEVEN DE KONINGIN!!!!!

Liefde in een wereld zonderWhere stories live. Discover now