seventeen

1.3K 101 14
                                    

Jag sitter tyst i flera minuter innan jag lägger ner besticken och skjuter bak stolen. Hans blick går från öm till orolig då jag reser mig upp och börjar gå mot hallen.

"Felix, förlåt jag menade inte att...fan" yttrar han oroligt och reser sig från stolen för att gå efter mig.

Jag stannar vid väggen utanför hans sovrum och vänder mig långsamt om för att möta hans osäkra blick. Vi ser på varandra en lång tid innan jag nickar nästan omärkbart och han ser förvirrat på mig.

"Kyss mig" yttrar jag därför lugnt och han blinkar förvånat och ser nästan ut att ha glömt hur man rör sig.

Men efter att ett par sekunder har passerat tar han ett par försiktiga steg mot mig och placerar händerna försiktigt om mina kinder och jag lutar mig mot väggen bakom mig. Han ler svagt medan han låter blicken lugnt svepa över mitt ansikte och jag känner ofrivilligt suget i magen när han långsamt lutar sig in och slutligen låter sina läppar möta mina.

Han kysser mig ömt och försiktigt, med respekt gentemot mig men när han backar undan så suckar jag lågt och drar honom mot mig för att kyssa honom igen, djupare och intensivare.  Hans händer letar sig ner för att fortfarande försiktigt men lite mer bestämt placeras om mina höfter och jag kan inte undgå att märka hur utrymmet mellan oss krymper tills det inte skiljer en millimeter mellan oss.

"Jag vet inte om du..." mumlar han aningen ansträngt och låter händerna långsamt smeka över min midja och rygg med menande rörelser och jag nickar kort och kysser honom kort.

"Jag vill.." mumlar jag lugnt vilket får honom att fumla upp dörren till sitt sovrum och backa bak mig i riktning mot sängen medan vi inleder ett hångel.

Förvånansvärt bestämt knuffar han ner mig på rygg i sängen och jag känner suget i magen när jag betraktar hur han utan svårigheter drar av sig tröjan och visar upp sin vältränade kropp som får mig att tappa hakan.

"Shit.." mumlar jag fram vilket får honom att skratta lågt medan han drar av sig sina byxor och ser intensivt på mig vilket får mig att börja fumla med mitt skärp.

"Vänta, jag hjälper dig.." mumlar han sensuellt och sänker sig ner över mig iklädd sina kalsonger och när jag känner hans stånd emot mig så känner jag hur blodet strömmar igenom kroppen och så fort min tröja är av och jeansen landar på golvet så drar jag honom mot mig och kysser honom hetsigt medan han rytmiskt börjar stöta sig mot mig och fingra på min kalsonglinning.

Shit.

112 // foscarDär berättelser lever. Upptäck nu