nineteen

1.3K 102 14
                                    

Jag känner hjärtat slå hårt bakom revbenen och andas ansträngt mot hans hud. Hans armar omfamnar mig tryggt och hans puls är fortfarande hög efter sexet.

Jag somnar till efter en stund och kurar ihop mig i hans famn varpå han stoppar om mig och låter mig sova.

När jag vaknar några timmar senare så ligger han med slutna ögon men hans andning avslöjar att han är vaken så när jag försiktigt börjar röra mig i hans famn så öppnar han ögonen och möter min blick.

"Hej.." mumlar jag hest och han ler svagt och lägger några slingor av mitt hår tillrätta. "Hej där" yttrar han lugnt och jag ser på honom och drar handen genom håret.

"Vad är klockan?" Frågar jag sömnigt och han sträcker sig mot nattduksbordet och ser på sin klocka. "Två snart" svarar han lugnt och jag hummar tyst och lutar huvudet mot hans bröst.

"Jag måste typ börja röra på mig snart. Måste hämta Saga" yttrar jag lugnt och han hummar tyst och smeker fingertopparna över min rygg vilket får mig att rysa lätt.

"Jag kan köra dig" yttrar han lugnt och jag ler svagt och sätter mig motvilligt upp och ser på honom.

Bilresan är rätt tyst. Lite småprat då och då men absolut inte ett ord om kvällen. Det är som att vi båda låtsas som att inget ens har hänt emellan oss.

"Du kan släppa av mig där framme vid busshållplatsen. Sagas kompis bor precis i huset bredvid" yttrar jag lugnt och han nickar och svänger lugnt in på busshållplatsen. Jag knäpper långsamt av mig bältet och ser osäkert på honom. Han ler varmt mot mig och lutar sig fram vilket får det att suga till i magen.

Men det han gör är att ge mig en snabb kram med ena armen och jag känner mig fruktansvärt dum som trodde det skulle bli något mer.

"Tack för igår, det var trevligt" yttrar han lugnt och jag ler lite trots att det snurrar runt i tankarna. Trevligt? Är det allt?

"Vi hörs väl" får jag ur mig aningen osäkert då jag helt ärligt inte har en aning om hur han tänker kring det. Han nickar lugnt och ler svagt "det gör vi nog" svarar han lugnt och jag går osäkert ur bilen och blir sedan ståendes och ser efter hans bil.

Plötsligt ångrar jag allt som hände igår.

112 // foscarDär berättelser lever. Upptäck nu