Tankar, varför?

1.1K 71 17
                                    

Jag vill bara förklara lite hur jag tänker, eller jag vill rättare sagt bara lufta mina tankar lite. Detta har ju alltid tidigare varit platsen jag gjort det på.

Anledningen till varför jag känner att wattpad inte är rätt för mig längre är pågrund av att stämningen och det tidigare community som funnits här har förändrats. Det är inte samma trygga och vänliga plats längre och ingenting jag då vill vara en del av.

Min uppfattning är att det idag enbart handlar om kändisskap och status, vilket jag inte stödjer. Om jag ska vara på wattpad så vill jag vara här för att hjälpa, det har alltid varit min huvudsakliga anledning även om det kanske inte varit uppenbart.

Jag har medvetet skrivit vissa saker för att det ska skapa en annorlunda uppfattning hos er läsare, tagit upp saker för att se era tankar kring det och kanske ge någon lite mer förståelse eller hjälpa till på något vis.

Därför, om jag nu skulle stanna kvar, så vill jag inte fortsätta som jag gjort under den senaste tiden. Det senaste jag har publicerat (förutom 112 som mer liknar det tidigare jag skrivit) har jag inte varit stolt över, jag har verkligen inte tyckt om det. Jag har tidigare aldrig avpublicerat en story utan att skriva klart den men har gjort det med flera stycken den senaste tiden.

Därför vill jag be er om en tjänst, jag vet att många av er vill att jag skriver klart Hetero vilket är en av dem jag verkligen är missnöjd med, därför får ni gärna skriva olika idéer kring vad ni tycker/tror/vill ska hända, det kommer ge mig inspiration att avsluta den! Så spamma på!!

Jag undrar också hur ni tänker kring min bok #Kärleköverinternet för det är personligen något jag verkligen verkligen vill fortsätta med. Men då undrar jag om det är något ni läser? (Och isåfall lämna gärna mer förslag vad ni vill jag ska ta upp där)

Anledningen till att jag började här var för att jag ville göra skillnad och hjälpa till, blev tårögd när jag läste några av era kommentarer igår som visar på att jag kanske lyckats. Jag vill helt enkelt hitta tillbaka dit och inte bara skriva en massa skit, som jag personligen känner att jag gjort.

Förlåt för lång text, men jag hoppas att ni ändå har tagit er tiden att läsa det då det var viktigt för mig att få det sagt.

Ta hand om er ❤️

112 // foscarDär berättelser lever. Upptäck nu