thirty

1.1K 98 14
                                    

"Du kan väl handla lite sen så kan vi ha lite myskväll nu när det är fredag och allt?" Frågar Oscar lugnt där han står i dörröppningen enbart iklädd ett par kalsonger och fortfarande blött hår efter duschen.

"Mmm" svarar jag ofokuserat då hans nuvarande utstyrsel är lite väl distraherande för mig vilket får honom att flina innan han drar på sig ett par jeans och en tjocktröja.

"Men jag, eh asså jag vet inte om jag har så mycket pengar" får jag osäkert ur mig och han möter min blick lugnt och klär på sig jackan fortfarande med blicken fäst i min.

"Jag har satt in pengar på ditt konto hjärtat så jag tror det är lugnt" yttrar han enkelt och kysser mig ömt och innan jag hinner protestera hör jag ytterdörren gå igen.

"Oscar för i helvete" mumlar jag för mig själv då jag går in på mitt konto och mycket riktigt ser att han satt in en ganska stor summa. Suckandes reser jag mig ur sängen och blickar ut genom fönstret för att kunna följa hans bil med blicken när han kör iväg till jobbet.

Jag passar på att ta det lugnt några timmar innan jag tar med mig Saga och går ner till affären en bit bort från där Oscar bor. Osäkert lägger jag ner saker i korgen som jag sedan tar upp igen och sedan återigen lägger ner det. Jag är så ovan att kunna välja fritt.

Flera timmar senare sitter jag i soffan med ett glas vin i handen och iakttar lugnt Saga som ligger på mage på golvet och ritar. Ytterdörren öppnas och jag lyfter ivrigt på blicken för att hinna se hur Oscar slinker in i badrummet för att byta om innan han några minuter senare lugnt kommer insläntrande i vardagsrummet med ett vackert leende lekandes på läpparna.

"Hej baby" yttrar han lugnt och kysser mig ömt innan han tar en klunk av mitt vin och sjunker ner bredvid mig i soffan. "Hörru det där är mitt" yttrar jag skämtsamt och tar glaset ifrån honom vilket får honom att flina. "Du kan få ett eget" yttrar jag roat och han blinkar flirtigt med ögonen. "Jättegärna" får han ur sig i en bedjande ton och jag himlar lite med ögonen då jag förstår att han ber mig att hämta det åt honom.

"Hur gick det på jobbet idag?" Frågar jag lugnt medan jag går bort till köksbänken och häller upp lite mer än ett halvt glas med vitt vin till honom. "Det gick bra, det var som vanligt" svarar han lugnt och jag nickar lite och ger honom hans vin som han tacksamt tar emot.

"Vad är det egentligen du jobbar med?" Frågar jag nyfiket och lutar huvudet mot hans axel medan jag smuttar på vinet.

"Hemligstämplat" svarar han skämtsamt men med en tydlig allvarlig ton i rösten som säger mig att samtalet är avslutat.

. . .
Helgen ska spontant spenderas i Åland i en stuga med mina fina vänner...i need to get away

112 // foscarDär berättelser lever. Upptäck nu