twentyeight

1.1K 91 8
                                    

Jag sitter på golvet och leker med Saga när jag hör hur ytterdörren öppnas och Oscar glatt berättar att han är hemma.

Jag hinner dock inte ens resa mig upp innan han försvinner in i badrummet och låser om sig vilket får mig att sucka och slå mig ner i soffan med Saga i knäet. När han kommer ut iklädd mjukisbyxor och ett stort linne som visar upp hans muskler så följer jag honom nöjt med blicken.

"Ville få av mig arbetskläderna, jobbigt att gå runt med dem hemma" yttrar han lugnt och jag hummar lite. Tänker först kommentera att jag inte haft något problem med att han skulle byta om framför mina ögon men inser att det bara är konstigt så istället reser jag mig lugnt upp och går fram till honom vilket gör att han nöjt bemöter mig med en kyss.

"Gick det bra på jobbet?" Frågar jag lugnt och han håller armarna lugnt om min midja och nickar lite. "Det gjorde det. Vad har ni hittat på idag då?" Frågar han lugnt och byter snabbt ämne från sitt jobb.

"Inget speciellt, lekt och myst mest" svarar jag lugnt och han ler ömt och drar in mig i en kram. "Mmm det lät inte helt fel" mumlar han lugnt och jag ler svagt och kysser hans kind. "Efter maten kan du också få mysa lite" yttrar jag lugnt och han ler nöjt och kysser min hals mjukt "låter bra".

Jag börjar lugnt laga mat åt oss och Oscar kramar mig lugnt bakifrån och kysser min nacke då och då vilket får mig att behöva anstränga mig för att behålla fokus på maten.

Jag kan inte låta bli att le då vi sitter runt köksbordet som en familj. Småpratar om allt och inget och Oscar som roat försöker få Saga att skratta gång på gång. Till och med de enklaste vardagssysslorna som att ställa in disken i diskmaskinen och duka av bordet får mig att le. För Oscar är hela tiden vid min sida och får mig att skratta och le och kysser mig oväntat vid ett flertal tillfällen.

"Gå och natta Saga och gör mig sedan sällskap i sängen" mumlar han plötsligt i mitt öra och jag möter hans sugna blick.

"Kom helst avklädd" fortsätter han sedan med en retsam men seriös stämma och jag fnissar generat och följer honom med blicken när han går iväg mot sovrummet.

.   .   .
Jag har publicerat en ny story, så kolla gärna in den 💕

112 // foscarDär berättelser lever. Upptäck nu