twentyfive

1.2K 107 66
                                    

"Men jag vill inte tränga mig på.." mumlar jag osäkert när Oscar i princip trycker in mig genom ytterdörren med Saga i famnen.

"Men snälla nån, tyst" yttrar han med ett skratt och sätter ner Saga i soffan som ivrigt fnissar och ser på Oscar.

"Men alltså vi kan ju inte flytta in, vi kan inte flytta ihop" yttrar jag osäkert och ser på honom och han lutar sig avslappnat mot väggen med armarna i kors och ser på mig med ett roat ansiktsuttryck. "Och varför inte det då?" Frågar han roat och jag suckar högt.

"Men för att vi...för att vi är liksom inte tillsammans och jag..men du vet" yttrar jag osäkert och han skrattar lågt för sig själv och tar tag om min handled för att dra in mig i sin famn.

"Är vi inte?" Frågar han bara lugnt och placerar  händerna om min svank vilket får mig att tafatt placera armarna hängandes längs med sidorna och fnissa generat utan att kunna stoppa det. "Ehm jag vet inte...eller alltså..är vi..va" mumlar jag osäkert och han skrattar lågt och låter sina händer lugnt grabba tag om min rumpa istället.

"Är du min pojkvän?" Frågar han förtydligande och jag suckar lågt och ser ner i golvet. Han vet att jag hatar att uttrycka mina känslor och det är just därför han försöker få mig att göra det.

"Kanske" mumlar jag bara tyst och han suckar lågt och trycker mig mot sig. "Vet du hur grymt vårt sexliv hade varit om vi vore tillsammans" yttrar han lågmält med en hes röst och jag ser chockat upp på honom och rodnar lätt.

"Oscar..." får jag ur mig och han flinar åt mig och trycker mig ännu lite närmare vilket får mig att flämta till.

"Så är du min pojkvän?" Frågar han ännu en gång och jag suckar lågt och nickar sedan försiktigt. "Ja asså...jag antar det" får jag slutligen ur mig och han ler snett och kysser mina läppar mjukt.

"Så bra, då kan väl du fixa i ordning Sagas rum lite medan jag fixar lite middag?" Yttrar han lugnt och jag ser förvånat på honom. "Men men du nämnde något om..."

"Vårt sexliv...?" Fyller han i och jag rodnar generat vilket får honom att skratta och kyssa mig på kinden.

"Ikväll baby"

.   .   .
Jag är kluven på huruvida jag ska sluta eller inte här på wattpad, det är därför jag är lite halv aktiv ❤️

Hoppas att ni mår bra ❤️

112 // foscarDär berättelser lever. Upptäck nu