thirtythree

1.3K 92 12
                                    

Jag andas ansträngt genom näsan och drar i täcket då Oscars mun omsluter mig och suger djupt.

"Mmm" får jag ur mig av njutning och slår bak med huvudet mot kudden samtidigt som jag verkligen får anstränga mig för att inte stöna eller låta för mycket.

"Oscar" mumlar jag fram mellan sammanbitna läppar då jag hör Sagas steg i hallen utanför hans sovrum. Han fnissar bara tyst som svar och suger ännu djupare enbart för att jäklas. Hela jag rycker till då han ökar takten och ett stön slinker ur mig.

"Omg" väser jag fram och drar i täcket och är otroligt kluven till huruvida jag ska be honom att sluta eller låta honom fortsätta. Njutningen får mig att skita i konsekvenserna och lätt trycka med händerna mot hans bakhuvud för att han ska ta mig djupare.

"Fuck mmm" får jag ur mig i en låg röst och Oscar stönar lågt samtidigt som han suger djupt.

"Felis" hör jag Saga ropa utanför dörren och jag försöker få Oscar att sluta som för ett ögonblick lyfter huvudet och möter min blick. "Ja hjärtat?" Frågar jag med en något darrig röst och han flinar åt mig vilket får mig att räcka ut tungan åt honom.

"Äta" hör jag henne bara yttra och jag suckar lågt och sätter mig lite upp. "Jag och Oscar kommer snart hjärtat så kan vi, ah mmm fuck.." - min mening avbryts av att Oscar sänker ner sitt huvud och på nytt omsluter mig och suger djupt och snabbt.

"Vi, v-vi kommer snart" får jag ansträngt ur mig och drar hårt i täcket då jag är otroligt nära.

Hennes små steg försvinner tillbaka bort mot vardagsrummet och jag vågar släppa ur mig ett lågt stön. "Mmm Oscar, jag kommer" får jag ur mig innan hela kroppen börjar skaka och jag kommer i hans mun.

"Oscar för i helvete" får jag aningen surt ur mig efter ett par minuter då jag hämtat mig och han skrattar bara lågt och kysser min kind.

"Du gillade ju det" blir hans argument och jag suckar enbart som svar då jag inte kan bevisa motsatsen.

112 // foscarDär berättelser lever. Upptäck nu