Capitolul 1.

2.8K 56 2
                                    

- Mama! Nici nu vreau sa aud! Nu ma mut de aici! Am prieteni! Nu vreau la alt liceu... Îmi place asta..pentru ce trebuie sa facem toate astea? Strig din camera mea nervoasa pentru ca aparent mama și tata vor sa ne mutam din Florida în Los Angeles... De ce ? Nu le e bine aici? Ei nu se gandesc ca am aici prieteni și nu vreau sa ii părăsesc?

- Jade ! Am mai discutat și ieri! Am găsit un loc de munca mai bun decât cel pe care îl avem aici! Nu vreau sa îți dau tie explicații pentru ca nu am de ce! Vreau ca din momentul următor sa taci și să împachetezi tot ce ai în camera! Nu vreau sa aud nici musca, ai înțeles?
O urăsc când face asa! Dar normal... Trebuie sa accept pentru ca de fugit nu am cum. Și dacă fug unde sa ma duc? Cu ce bani? Fără a mai comenta altceva dau aprobator din cap și mă duc în cameră mea împachetand ce mai rămăsese... Adică niște tablouri, fotografii, și alte aranjamente pentru camera. Nimic interesant...

După ce termin de împachetat, ma duc la mama și îi spun ca totul e gata. Ea îl trimite pe tata sa îmi ducă bagajele la mașină și alte cutii mai mici care încap în portbagajul mașinii noastre.
Eu ma duc afara din casa dând de fratii mei mai mari.

Oh! Am uitat sa ma prezint.
Eu sunt Jade . Am 17 ani și sunt clasa a doisprezece a la un liceu destul de bun din Florida. Am doi frați mai mari. Pe Chris, el fiind cel mai mare. Are 22 de ani. Are parul Blond cu ochi albaștri. E fratele cu care îmi place să râd și să glumesc.
Următoarea, pentru ca e fata, e Ariana. Ea are 19 ani. E bruneta cu ochii căprui. Ea e cea cu care vorbesc despre băieți și de-asta... Nu ca as fi avut multi iubiti sau ceva. Tocmai m-am despărțit de Tod... A fost ceva... Nici nu știu... Sigur nu gândeam când am vrut sa fiu cu el pentru ca nu credeam ca e asa gelos. Adică făcea crize non-stop...

Da. Revenind la subiect, cum arat eu? Pai am parul de un șaten deschis cu suvite blonde el fiind ondulat. Ochii mei sunt căprui și mari. Nasul e mic, proporționat cu restul fetei mele. Buzele sunt pline și rozalii. Nu sunt cine știe ce frumusețe dar nu ma consider o fata urata.
Sunt destul de micuță. Am cam 1.60-1.62 cam asa. Am forme. Nu sunt plata ,dar nici tunată.

Cum am zis, sunt afara cu fratii mei.

- Nu vreau sa plecam! Spun aproape dandu-mi lacrimile. Ariana și Chris ma i-au în brate și îmi șoptesc la ureche ca nici ei nu vor, dar nu au ce face. Și aici le-am dat dreptate. Nu aveam ce face. Pana la urma nu e decizia noastră. De fapt... Nu e decizia mea. Pentru ca ei sunt majori, dar vor neapărat să stea cu mine. Mama și tata ,acum au un servici la care trebuie sa plece cate o săptămână și vin în weekend. De-aceea Chris și Ariana nu ma lasă singura, le-am zis ca ma pot descurca dar sa fiu sincera, nu vreau nici eu sa plece. Ar fi prea ciudat sa nu îi mai am mereu cu mine.

Odată ce totul a fost gata ne-am urcat în mașină și am pornit la drum. Eu scot din geanta o pereche de căști și o conectez la telefon apoi bagandu-le și pe ele în urechi. Ma așteaptă un drum lung și plictisitor!

»»» »»» »»» »»»

După drumul cu mașina, părintii se opresc la o casa destul de mare, cu garaj și o curte imensa,sa nu uit de piscina care se vedea Putin din spatele casei. E o casă frumoasa după mine... Nu ma plâng.
- Mama, putem intra sa vedem interiorul? Intreb iar ea aprobă.
Ma duc spre ușă casei și o deschid. Intru în holul mare...pe peretele din stânga era un dulap din lemn deschis la culoare. Imediat după dulap, se afla cuierul și în josul dulapului un compartiment unde bănuiesc că se pune încălțămintea. Pe peretele din dreapta e o oglindă mare. Pe jos mai în fata se afla un covor gri deschis pe parchetul negru. Inaintez în livingul imens și acolo se afla o frumoasa canapea gri cu perne de albe și negre . În fata canapelei e o plasma imensa pe perete. Pe jos în spațiul dintre canapea și plasma se afla un covor tot gri de data asta pufos. Vad o ușă de sticla și mă îndrept spre ea. O deschid și ies în curtea din spate și dau de imensa piscina. Pe lângă ea la o distanta perfecta se afla doua șezlonguri cu saltea alba. Presupun ca avem mai multe ca nu suntem doar 2 în casă asta... Intre cele doua șezlonguri se afla o masuta de sticla . Iar în spatele masutei e umbrela care ce sa ce sa vezi! Tot alba.
Nu mai am răbdare să ma uit prin toată casa asa ca prefer sa ma duc la etaj pentru a-mi alege camera. Ajung la etaj și acolo vad un coridor pe care se afla 4 camere. Doua în capete și două în mijloc. Ma uit în fiecare și constat că doar ultima din capătul din dreapta e mai mare decât restul, celelalte fiind la fel... Și cred că aia e a părinților, categoric. Eu îmi aleg prima camera de pe mijloc aceasta aflată în stânga. Nu vreau sa fiu lângă părinți. Intru în camera și mă așez pe pat. Îmi place cum e mobilata. Cred ca oricum asta trebuia sa fie a mea... Pereții erau de un roz pal cu un tapet frumos pe unul din perete cu doi palmieri negrii și niște păsări tot negre. Patul era unul de doua persoane dar nu prea mare. Perfect pentru mine. Avea așternuturi albe cu fundițe negre. Pe jos stătea un covor negru pufos. Dulapul era unul mare din lemn negru. Biroul era tot asa și aveam loc sa pun pe el tot ce voiam. Noptierele de lângă pat erau de sticla și pe ele sunt puse niște lumânări frumos mirositoare. Veiozele se aflau pe perete în stânga și dreapta patului. Pe peretele opus celui cu patul se afla plasma și pe ceilalți pereti o bibliotecă nu foarte mare ca eu de fel nu prea citesc, și etajere pe care îmi voi pune fotografiile și alte lucruri care tin de decor. Ma duc spre a doua ușa din camera și o deschid. Era baia. E o baie frumoasa. Faianță și gresia sunt bej iar lângă cada și cabina de dus ce afla un covor mov. Chiuveta, era una albă și pe perete era o oglinda mare și frumoasă. Ies din baie și mă indrept spre draperiile de culoare bej și le dau la o parte. Dau și perdeaua la o parte și deschid geamul să între aer.

»»» »»» »»» »»»

E ora 9 și acum am terminat de despachetat și de pus la loc fiecare lucrușor... Sunt mulțumită de camera mea. E minunata. Am mâncat cu mama, tata ,Chris și Ariana și am decis ca ma bag în pat... Mâine mă așteaptă o zi lunga de școala .
Perfect! Ma schimb în pijamale și mă urc în pat închizând ochii și adormind imediat.

Without A Warning Where stories live. Discover now