Capitolul 42

363 14 0
                                    

M-am apropiat usor de el dandu-i  jos camasa si punand-o pe scaun. El ma privea intens pozitionandu-si mainile pe șoldurile mele. Se apropie de buzele mele si fara sa evit o secunda mi le izbesc de ale lui intr-un sarut pasional si salbatic.

Harry face pasi spre pat si ma aseaza pe el coborand cu saruturile pana pe gat. Imi da rochia jos iar eu ii desfac cureaua pantalonilor ce il incomoda in momentul asta. Am trecut deasupra lui facandu-mi de cap cu gatul lui, umplandu-l cu semne mici si mov.

Fierbeam. Il voiam atat de mult.
A inceput sa se foiasca sub mine lipindu-si membrul efect de feminitatea mea. Într-o fracțiune de secunda el ma domina stand peste mine tinandu-mi mainile deasupra capului. Cu o singura mana mi-a dat jos lenjeria neagra si si-a coborat capul intre picioarele mele. Limba lui a facut contact cu zona mea "interzisa" eu arcuindu-mi spatele in urma plăcerii provocate de el. Mi-a lasat mâinile libere si am putut strange cearceaful. Mainile lui acum erau pozitionate pe coapsele mele Harry adancindu-și si mai mult fata intre picioare.

-  H-Harry... am reusit sa rostesc printre gemete
- Da iubito? Mormaie ridicandu-si privirea la mine, eu simțind mii de furnicaturi in corp la auzul vocii lui mai grease ca de obicei si suava.
- Te vreau. Ii raspund la întrebare el ranjind si ingropandu-si capul la loc plimbandu-si limba peste tot facandu-ma sa strâng din pumni si sa imi inchid ochii strangandu-i si pe ei dandu-mi capul pe spate. L-am apucat de par si m-am jucat putin cu el, Harry maraind de placere apoi ridicandu-se la fata mea sarutandu-ma apasat pe buze.

Isi da boxerii jos si trece sub mine penetrandu-ma puternic si tinandu-ma de coapse mișcîndu-ma contra erectiei lui.
A inceput sa imi mangaie corpul, eu acum miscandu-ma singura deasupra lui. Isi da capul pe spate si imi geme numele.

- Asa iubito.. geme si isi mușcă buza de jos. Ma aplec putin pentru a ajunge la gâtul lui lasand saruturi umede, urcand pe maxilar apoi la buze pe care le sarut cu pofta.

Nu dupa mult timp Harry a marit ritmul miscarilor accelerandu-ne respiratia, ajungând aproape la apogeu. Am simtit cum lichidul cald curge usor si m-am lasat culcata pe abdomenul lui  ascultandu-i inima ce bătea nebuneste. A iesit din mine si m-a asezat langa el luandu-ma in brate si invelindu-ne cu patura nu prea groasa, adormind.

»»» »»» »»» »»»

Dimineata urmarire a sosit repede. Azi trebuia sa plecam acasa. Am stat o singura zi... Surprinzator. Ma asteptam sa dureze mai mult negocierile si toate alea dar se pare ca nu a fost asa si sincer eu una ma bucur. Imi place Italia. E un loc frumos dar imi e dor de casa. Imi e dor pur si simplu de patul meu si al lui Harry si de diminețile din bucatarie cand luam micul dejun impreuna certîndu-ne ca doi copii pe locul de la masa sau pe dulciuri sau orice altceva cum ar mai fi telecomanda.

Cand am terminat de împachetat toate lucrurile am iesit din camera predand cheia acesteia la receptie si iesind afara unde ne asteptau restul. Am băgat geamantanele in masina si am plecat spre aeroport.

Dupa ceva ora de mers cu avionul am ajus acasa. Fusul orar e destul de diferit.. aici e noapte. Am intrat in casa si am lasat bagajele in mijlocul sufrageriei mergând in dormitor intrand in dus apoi îmbrăcandu-mi peisajele. Harry isi pune niste pantaloni scurți negri si se aseaza in pat dupa ce iese din dus. Amandoi eram de-a dreptatul daramati. Nu reusisem sa dormim deloc in avion ceea ce a fost frustrant si enervant.

Abia acum mi-am adus aminte de tatuajul pe care Harry mi l-a promis din timpul liceului. Uitasem complet... maine asta se va întâmpla. Tatuajul. Si am adormit cu gândul la ziua de maine si entuziastmul unui tatuaj ce urma sa imi fie imprimat pe piele pentru totdeauna.

Without A Warning Where stories live. Discover now