Capitolul 39

398 17 0
                                    

Am incetat sa mai plâng si sa ma zbat. Pur si simplu nu mai avea rost. Acum trebuia doar sa stau sa ma gandesc la un plan de a scapa.

Dupa aproximativ 1 ora de mers cu masina, Ash opreste in fata unui depozit abandonat. Ma scoate din masina eu mergand alaturi de el spre intrarea in depozit pentu ca sunt legata.

Intram in depozit si ma aseaza pe o canapea care surprinzator era chiar comoda si intr-o stare buna.
Imi da jos banca adeziva de la gura si asteapta sa zic ceva, eu rămânând muta.

- Cine e? Intreaba rece
- Cine? Intreb si eu pe acelasi ton
- El! Băiatul ala ! Strigă batand cu pumnul intr-o masa.
- Ce iti pasa tie? Noi nu mai suntem impreuna. Ii zic simplu
- Ha! Tu pricepi ca eu nu am acceptat asta?
- Da stiu, dar eu nu o sa stau cu tine toata viata mea, sa stii! Nici sa nu te gândesti! Spun pe un ton mai ridicat
- Crezi ca e dupa tine, Jade? Spune batjocoritor si rade sarcastic. Eu nu zic nimic si el se apropie de mine. Instinctul meu a fost sa ma dau in spate dar nu aveam unde.

- Nu te panica... nu te-am adus aici ca sa iti fac rau, spune si imi atinge obrazul eu strambandu-ma din cauza ca mi-e sila de el si de orice îl implica.

Observa asta si devine serios.
- Crezi ca eu am vrut sa decurg la metoda asta, Jade?
- Nu stiu Ash, daca nu ai fi vrut nu ai fi facut-o! Ii raspund tipand la el
- Tu nu mi-ai dat de ales!
- Nu aveai de ales! Am plecat cu familia si noi ne despărțiseram!
- Dar eu nu am fost de acord
- Nici nu trebuia.

Am indurat fiecare chestie spusa la adresa mea stiind ca e nebun si am cautat un plan pentru a putea ajunge la telefon. Vreau sa ma duc la baie sa sun sau sa dau un mesaj, cel mai probabil sa dau un mesaj, pentru ca stiu ca nu va intra si el cu mine in baie. Singurul lucru pe care il am de facut e sa ajung la telefon si sa il iau cand nu e atent.

Se intoarce cu spatele si ma ridic de pe canapea si ma duc langa masa, unde era telefonul meu. Ma misc incet si il apuc, cu greu băgându-l in pantaloni la spate. Imi dreg vocea si se intoarce spre mine.

- Ce faci? Intreba confuz.
- Vreau la baie. Spun direct.
- Aha... pe aici. Spune si ma ia de o mana ducându-ma spre o usa. Imi deschide catusele si intru in baie repede. Am dat drumul la apa si am scris cat de repede am putut mesajul catre Harry si am pus telefonul la loc. Am iesit din baie si mi-a pus iar catusele la spate. Am mers in spatele lui apoi a intrat intr-o încăpere. Am mers la masa si m-am chinuit sa pun telefonul pe masa dar nu mai puteam. Cand am auzur pasi m-am grabit si am reusit la un moment dat sa il scot si sa il las pe masa apoi la limita m-am așezat pe canapea.

Harry P.O.V

O caut pe Jade de 30 de minute prin tot clubul iar băieții si Perrie ma ajuta. Nici urma de ea. Acum stau sa ma gandesc la dobitocul ala care statea cu ea. Daca i-a facut ceva? Daca a atins-o?

Ies imediat din club cu ei pe urma mea si o apelez a mia oara in ultima ora. Louis e la volan si ne îndreptăm spre sediu. Odata ce ajungem baietii deschid calculatoarele si incearca sa ii localizeze telefonul. Perrie cauta date despre acel tip iar eu singurul lucru pe care il pot face este sa ma plimb disperat de la stânga la dreapta in incapere. Nu ma pot concentra la nimic.

»»» »»» »»» »»»

Baietii au găsit in cele din urmă telefonul lui Jade si suntem in drum spre ceva depozit în afara orasului.

Parcam langa depozit si lasam usile deschise. Intram glonț in depozit si o vad pe Jade intinsa pe o canapea dormind. Baiatul statea pe un scaun si dormea, asta pana sa auda usa căzând.
Se ridica de pe scaun si se apropie amenințător de mine. Cand ajunge mai aproape il lipesc de unul din pereti, dandu-l cu capul si spatele de acesta si ajutându-ma de o mana pentru al tine, il lovesc cu cealalta. Băieții între timp au luat-o pe Jade de pe canapea si au dus-o la masina, rămânând cu Perrie in spate, așteptându-ne.

Dupa ce am considerat ca e destul de desfigurat, am luat un pistol si l-am lipit de barbia lui, in sus, pentru ai zbura creierii, dar nu inainte de a da ceva explicații.

- De ce ai luat-o? Intreb dur.
- Pentru ca e a mea! Se rasteste
- Nu a fost si nici nu va fi! Tip furios, simțind dorință de a scapa mai repede se el, crescând.
- Eu am fost langa ea, nu tu! Imi intoarce replica desi nu are niciun sens.
- Aha.. cum zici tu. Păcat ca de cand e aici doar eu am fost. Tu nu... si nici nu vei mai fi vreodata. Iti poti lua adio de la ea si de la tot ce inseamna viata. Spun si il aud cum pronunta cuvantul " Nu " inainte ca eu sa apas tragaciul si sa se prelinga pe peretele depozitului, patand tot in jur de sange.

Ies din depozit impreuna cu băieții si ne urcam răpit in masina, mergând cu viteza spre casa. Din dreapta si stânga apar masini negre ce ne înconjoară si asta imi cam inspira un sentiment de panica.

Maresc viteza masinii si cei din masima din drepta scot armele si incep sa împuște inspre geamul șoferului, adica geamul meu.

Din fericire pentru viata mea si a celor din masina asta, glonturile nu au nimerit geamurile datorita vitezei pe care o aveam. Am mai mers cam jumătate de ora schimband drumul spre camp si am ascuns masina in ierburile inalte, dandu-ma jos din ea impreuna cu băieții si lasand-o pe Perrie sa stea cu Jade care probabil era sub influența unor somnifere puternice. O vom scoate la capat si cu asta in curand.

Se dau jos din masina si se apropie de noi. Un barbat nu in varsta iese in fata si se uita nonșalant in jur.
- Deci? Ce vreti? Intreaba Louis
- Viata unuia dintre voi.. spune barbatul de parca ar fi fost un fleac. Deci ganditi-va repede care este " norocosul" pentru ca nu am timp sa stau. Spune si isi da ochii peste cap.
- Nimeni. A zis clar si răspicat Zayn.
- Ohh nu se poate, ne-ati omorât un om acum ca sa fim chit trebuie sa moara si cineva din grupuletul vostru. Si te aleg pe... cauta printre noi lungind e-ul. Tine! Spune aratand intr-un final spre mine.
- Niciodata. Spun hotarat.
- Poti alege calea grea sau cea usora. Adica sa te predai sau sa complici treaba si sa ma faci sa imi pierd timpul cu tine, ceea ce oricum nu am chef, si in plus, tot colier de oase vei ajunge deci de ce sa te zbati sa traiesti?
- Am un motiv bun, dar asta ramane confidențial.
- Poate sa ramana, nu ma intereseaza, dar cumva trebuie sa faceti ceva pentru omul pe care l-ati omorat in noaptea asta in depozit.
-.Da...ne vom gandi. Spune Vlad intorcandu-se cu spatele vrand sa se duca spre masina dar unul din barbatii imensi ce ne înconjoară l-a apucat de ceafa si l-a intors cu fata spre noi.

- Va las timp la dispozitie o saptamana sa va ganditi ce vreti sa faceti pentru a va revansa, acum sa zicem ca las de la mine si ca mi-e mila pentru voi, niște copii inca. Ati inteles?
- Da! Am.zis toti seriosi.
- Bine atunci, puteti pleca. Spune si pleaca mai intai el cu matahalele.

Ne ducem si noi spre masina si pornim motorul. Tot drumul spre casa am stat si m-am gândit... totul a fost prea ciudat, ne-a lasat sa plecam asa simplu. Trebuie sa existe o capcana sau ceva la mijloc.

»»» »»» »»» »»»

Dupa ce i-am lasat pe fiecare acasa am ajus si eu cu Jade in dormitor. Ea inca doarme dar nu la fel de adânc. Pana maine dimineata sigur se trezeste. Intru la dus si ma spal rapid, iesind si îmbrăcandu-ma cu niste boxeri gri apoi băgandu-ma in pat, langa iubita mea pe care am schimbat-o inainte de a intra la dus, in pijamalele ei.

Ma asez mai confortabil, luand-o in brate apoi adormind si eu.

Without A Warning Where stories live. Discover now