Capitolul 59

364 10 2
                                    

Ma trezesc de dimineață, si ma îmbrac cu niste pantaloni scurți, lăsându-mi tricoul lui Harry pe mine in care am dormit.
Merg sa ma spal si imi strâng parul intr-o coada de cal apoi merg in camera lui Bonnie si o trezesc pentru micul dejun. Imi iau fetita si mergem la bucătărie făcându-i o omleta. Eu îmi fac cafeaua.

A trecut o ora de cand eu si Bonnie suntem in bucătărie așteptând ca Harry sa se trezească.
- Mami, mai e băiatul ala aici? Întreabă Bonnie curioasa
- Da mami, doarme.
- Pot sa merg sa il trezesc? Întreabă cu zâmbetul pana la urechi dar nu i-am răspuns imediat fiindcă deja il vedeam pe Harry pe scari, coborând si venind spre noi.
- Nu cred ca e nevoie... Uite ca vine. Spun si zâmbesc, Bonnie întorcându-si capul spre el care acum stătea in pragul usii uitând-se la noi. Bonnie se da jos de pe scaun si aleargă spre el aruncându-se in bratele lui.

Am scos-o pe Boonie afara in curte unde am lăsat-o sa se joace cuminte, timp in care noi stam in foișor si ne bem cafeaua
- Cand ai de gând sa ii zici ca sunt tatal ei?
- Azi, spun privind-o jucându-se in iarba cu papusile
- Serios!? Întreabă Harry ridicându-si sprâncenele
- Da... Spun visătoare. Poate chiar ne vom reuni
- Si cum o sa ii zici?
- Simplu. Uite... Bonnie, vino puțin. Strig dupa sa, fetita mea alergând pana la mine. Mami am sa îți zic ceva
- Ce e?
- Mami, uite, Harry, spun arătand sper el. Este taticul tau. Bonnie ramane pe loc si nu zice nimic. Nici Harry nu face nimic.
- Iubito, sunt tati. Spune Harry luând-o in brate pe Bonnie, ea punându-si manutele in jurul lui si așezându-si capul pe pieptul lui
- Si iti place ciocolata? Întraba Binnie cu zâmbetul pana la urechi.
- Da! Vrei sa mancam acum? Întreabă Harry ridicandu-se cu ea in brate si invartind-o de câteva ori, in timp ce ea rade. Stau si ma uit la ei razand si eu.
- Hai sa intrăm in casa si sa va dau ciocolata. Spun si ma ridic si eu intrând prima.

>>> >>> >>> >>>

Harry si Bonnie se joaca in toată casa si rad. Asta e ceea ce vreau sa vad si sa aud. Aud ca cineva coboară scările si il vad pe Harry transpirat cu parul prins.
- Te-ai încins? Întreb
- Întotdeauna cand esti în preajma mea. Răspunde pe măsură. Stii? Inca nu te-am întrebat ceva.. Spune schimbându-se la fata.
- Spune.
- Ești cu cineva? Ma întreabă eu rămânând blocata
- De unde pana unde asta?
- Am văzut o camera amenajata... Par a fi chestii de baiat.
- Acolo sta Vlad... Spun ridicându-ma si mergând spre scari Harry venind dupa mine.
- Uite vezi? Astea sunt lucrurile lui. Spun si ii arat hainele si tot
- Daca zici tu.. Spune si iese din camera.
- Nu-mi zice ca ești ciufut.
- Nu sunt dar speram ca nu o sa ma înlocuiești.
- Harry esti nebun, e frati-miu. Cineva trebuia sa ma ajute cu un copil.
- Mda... Și asta e adevărat. Dar--nu apuca sa spună ce are de spus ca usa de la întrare se deschide. Noi suntem in bucătărie si așteptăm sa auzim un semnal din partea persoanei care a întrat.
- Ce faci surioara? Cum a fost sa stai singura? Te-ai relaxat? Tipa Vlad din sufragerie
- Vlad, vino sa îți prezint pe cineva
- Doamne credeam ca nu mai zici asta. Ai vreo prietena noua? Întreabă venind in graba in bucătărie dar il vede pe Harry care sta rezemat de blat cu o tigara aprinsa între buze.
Vlad sare pe el si se iau in brate. Hm.. Nu știam ca se înțeleg asa bine.

- Frate credeam ca nu mai vii. Spune Vlad țipând in toată casa.
- Doar am promis ca ma întorc.
- Asa e. Afirma frati-miu care e un bătut in cap.
- Adica si tu știai? Inteb debusolata.
- Normal, cine crezi ca ii trimitea poze când dormi sau bagi in tine de toate? Ma rog, poze in special cu Bonnie, și amândouă, dar si alea de șantaj erau bune, nu ai ce zice. Confirma Vald si eu ii dau un punm peste umăr arătând ca sunt deranjata.
- Unde e Bonnie?
- In camera ei. Spun eu
- Da e pedepsita sau ce? Întreabă Vlad dezgustat
- A fost alergata în toată casa de tatal ei.
- Recuperam. Spune Harry foarte senin si da din umeri.
- Da, mi se pare corect. Ii da Vlad dreptate. Ma duc sa vad ce face. Spune si iese din bucătărie.

>>> >>> >>> >>>

Sunt in dormitor cu Harry, stam in pat si ne uitam la un film dar cred ca el are chef de total alte chestii.
- Ce faci? Il întreb observând unde isi duce mana, mai exact intre picioarele mele.
- Bine, tu? Îmi răspunde zâmbind
- Harry ne uitam la film.
- Tu te uiți la film, acum relaxează-te. Si am făcut ce a spus el. Se lasa in jos, așezându-se pe burta, coborându-si capul intre picioarele mele. Imi da pantalonii jos cu tot cu lenjerie si imi desface mai bine picioarele ca sa aibe mai mult loc. Isi plimba limba calda si lunga de sus in jos, si face cerculețe. Imi trag mai sus tricoul pentru al putea strânge in dinți ca Vlad sau Bonnie sa nu audă nimic. Harry vazand asta a introdus doua degete înăuntrul meu. Le misca incet in timp ce isi plimba limba peste tot parca nesatul. Se uita spre mine, eu încercând sa ma abțin dar pana la urma am scos câteva gemete nemaiputând sa le tin in frau.
- Iubito, abține-te, doar nu vrei sa întrebe copilul ce facem aici. Spune dar nu il bag in seama, doar încerc sa îmi reglez respirația.
- Vezi ca se poate? Imi șoptește apoi din nou trecând la treaba. Isi misca degetele rapid eu fiind aproape de orgasm strângând bine materialul între dinți, Harry ridicandu-se si lipindu-si buzele de ale mele continuând sa miste degetele alea lungi pana termin. In ușa de aude un ciocănit.
- Pot sa întru? Il aud pe Vlad de pe partea cealalta
- Fugi la baie. Șoptește Harry. Ma ridic din pat luându-mi pantalonii si alta lenjerie si merg in baie
- Da. Întra. Striga Harry, Vlad intrând si așezându-se pe scaunul de la birou.
- Am venit sa va anunț ca o sa ma mut la mine si ca deja am împachetat tot.
- Frate asa repede!? Întreabă Harry. Ies din baie si ascult discuția si ce are Vlad sa zica.
- Da, oricum, am si eu combinațiile mele cu fetele, poate îmi fac o iubita si ne mutam împreună ?
- Da, stiu ce zici. Spun. Bai stii ca ești aici bine-venit întotdeauna.
- Normal, doar nu credeai ca scapi asa repede. O sa vin sa ma joc cu Bonnie. Sau poate mai veniți si voi pe la mine.
-Si asta e o idee. Vrei sa te conduc? Intreaba Harry. Presupun ca ai ceva bagaje.
- A nu, e ok, am mașina aici. Spune si iese din camera. Oricum ne vedem la petrecerea de diseară.
- Care petrecere? Intreb nedumerita.
- Cea făcută in cinstea voastră. O sa fie toți, chiar toți. Striga Vlad de pe hol noi acum mergând după el pentru a cere mai multe detalii. Ne zice tot ce trebuie sa stim si dupa pleacă acasa. Bonnie inca e in camera ei si doarme si am hotarat împreună cu Harry sa nu o trezim momentan.

>>> >>> >>> >>>

Ne-am pregătit de petrecerea care se va tine la Niall si Perrie. Eu m-am îmbrăcat cu o fusta de piele destul de scurta si cu un tricou scurt, negru, mi-am aranjat puțin parul si l-am lasat cat de cat pe spate punând ceva pe cap ca accesoriu si mi-am luat o geanta tot neagra iar pantofii din piele stiletto negri merg perfect. Nu m-am machiat exagerat si m-am dat cu parfum. Când am considerat ca sunt gata, am ieșit din dormitor si am plecat in sufragerie. Harry era cu Bonnie in brate. Harry e îmbrăcat efectiv la fel ca de obicei doar ca azi are o camasa rosie mai larga cu mânecile scurte. Bonnie are fustița si un tricou, in picioare are niste tenesi care se potrivesc de minune la cum e ea îmbrăcată acum.

>>> >>> >>> >>>

La petrecere a fost foarte drăguț. Mi-a părut foarte bine sa ma revăd cu toți, sa fim din nou o familie toți. Am stat ceva timp dar totuși Harry a insistat sa plecam puțin mai repede ca sa poată sa meargă sa sa isi ia toate bagajele de la hotelul la care era cazat. Eu sunt acasa si am adormit-o pe Bonnie. Am dus-o in camera ei si am ieșit pe balconul dormitorului cu pachetul de țigări si o sticla de vin așteptând sa apara Harry... In capul meu erau tot felul de idei. Daca pleacă si nu se mai întoarce, din nou... Daca se întoarce dar nu e mulțumit? Si am așteptat ceva timp, aproximativ o ora dupa el ca sa apara si cand aproape mi-am pierdut sperantele aud ușa de la întrare cum se deschide si o grămadă de bubuituri. Alerg pana la parter unde il vad pe Harry cu doua geamantane si cateva pungi plus o geanta de sala. Am dus eu pungile si geanta de sala pana in dormitor si Harry a carat geamantanele. S-a apucat sa isi despacheteze mai intai pungile in care avea diverse albume cu fotografii cu mine si cu el, cu Bonnie, doar cu mine sau doar cu el si poze in care apar eu si Bonnie. Pacat ca nu avem una toți 3. Dar vom face o mie de acum in colo si nu doar atat. Geanta de sala avea doar niste adidași si cateva lucruri neesențiale. Geamantanele in schimb erau pline de haine, produsele lui de igiena si parfumuri . În doi ani cred si eu ca a cumpărat ceva avand in vedere ca nu a plecat cu nimic de aici.

După ce termina de despachetat se dezbracă si ramane doar in boxeri, eu fiind deja doar in lenjerie si un tricou de-al lui. Se așează lângă mine, apăsându-si buzele de ale mele apoi ma ia in brate si adormim.

Without A Warning Där berättelser lever. Upptäck nu