Capitolul 27

662 20 0
                                    

Apoi ma indrept spre dulap si scot o pereche de blugi foarte mulati negri, rupti, cu talie inalta si un maieu scurt care vine putin peste nasturele pantalonilor , larg si tot negru. 
Intru in baie si ma schimb cat pot de repede.

Machiajul meu a constat in tus negru si rimel, iar buzele mele au fost imbracate intr-un ruj maro-bej care se potriveste perfect.

Parul il desfac si il intind cat de repede pot cu placa, il las pe spate apoi ii dau un mesaj lui Harry care din cate mi-a zis e la magazin, ca ma duc la Perrie. 

Dupa ce imi raspunde cu un " ok, te rog ai grija de tine❤" am intrat in masina pe care am ales-o pentru cursa si am pornit spre pista. 

Dupa ce ajung nu ma fac prea evidenta si astept sa inceapa cursa.  Ma uit la ceas si vad ca e 6:50.  Imi pun o casca de motocicleta, neagra pentru a nu mi se vedea chipul.  Unii isi pun iar altii nu. Eu prefer sa imi pun casca pentru ca la sfarsit cand evident, castig, sa mi-o dau jos si sa vad care va fi reactia celorlalti.

E ora 7:58 si deja ne-am pus in rand..
Josh vine la fiecare si noteaza numele pe o hartie. Cand ajunge la mine imi dau casca jos si imi face cu ochiul. Imi pun din nou casca si astept startul.

O tipa se pune in fata masinilor. E imbracata doar cu o pereche de pantaloni pana la cur si un sutien roz fosforescent.  Numaratoarea inversa a inceput de la 10 iar la 3 a inceput sa il desfaca, astfel la 1 aruncând cu el.

In secunda urmatoare, am apasat acceleratia tare si am pornit in putere ajungand la 190/h. Am continuat sa merg si cel din dreapta mea a incercat sa imi taie fata . Pe asta sa o creada el..

Il las sa creada ca m-a luat si ma bag in spatele sau. Dupa cam 2-3 minute, am iesit in dreapta sa fiind primii.  Am apasat acceleratia cu toata forta, singura mea frica fiind sa nu stric masina si am ajuns la 250/h luand fata celui care era in stanga mea si iesind prima. 

Imediat ce am ajuns la finish, am facut un drift superb! Asta mi-a placut. Iubesc masina asta. Tocmai am castigat prima mea cursa pe bune.  Fara sa ma lase Harry sau ceilalti sa castig.

Toata lumea aplauda.  Toti erau in picioare si aplaudau.  Ma aplaudau pe mine.  Josh a venit langa masina dupa ce au sosit toti, si mi-a batut in geam razand. 

Am iesit din masina, nici unul nu avea casca, inafara de mine.  Inainte sa ma declare castigatoarea cursei, mi-am dat jos casca si mi-am fluturat parul, punand sub brat casca . Josh mi-a luat mana si a ridicat-o in sus.

- Astazi, o declar pe Jade Wilson, iubita Regelui, pe care toata lumea il stie, Harry Styles, Regina pistei, impreuna cu Regele.  Striga Josh in microfon si toata lumea aplauda si tipa.

In fata mea apare o silueta neagra . L-as recunoaste oriunde!
Era Demonul meu! Era Harry!

Am ramas blocata.  Mi-am lasat mana jos si ochii imi erau inca ficsi si nu puteam nici clipi.Stiam ca acum e rau.  Am incurcat-o.  Am incurcat-o rau de tot. 

Harry s-a apropiat de noi si m-a tras spre el. S-a uitat draceste la mine si m-a sufocat intr-o imbratisare calduroasa. 

- Cred ca ai uitat asta. Imi sopteste si imi intinde geaca de piele neagra.  O pun pe mine si ma sufoca a doua oara dar de data asta cu buzele. Sarutul nostru era acompaniat de tipetele, flueraturile , si aplauzele tuturor. 

Dupa ce rupem sarutul, isi lipeste fruntea de a mea si imi zambeste.
- Nu pot sa cred ca ai facut asta.  Esti uimitoare, dar ai incurcat-o raaau! Spune si rad.
- Abia astept, chiar te rog sa ma pedepsesti. Ii spun pervers.
- A da? Chiar asa?
- Da ! Chiar asa... dar vreau ca pedeapsa mea sa inceapa de maine, mai stii? Pastila si si tot?
- Normal, iubito... cum as putea uita? Intreaba si isi da ochii peste cap.
- Regina si Regele sunt chiar aici, in fata voastra si ii felicit! Este cel mai frumos si ucigator, normal, intr-un sens bun, cuplu al tuturor timpurilor! Ne complimenteaza Josh.

Without A Warning Where stories live. Discover now