Capitolul 2.

1.7K 50 13
                                    

Ma scol de dimineață pe la ora 7:30 din cauza alarmei mele tâmpite...
Ma frec la ochi cu buricele degetelor și casc.  Ma ridic somnoroasa și mă duc leneșă spre baie.  Îmi dau hainele jos de pe mine și intru imediat în cabina de dus. După ce termin dusul de dimineață ies din cabina de dus și îmi înfășor un prosop alb în jurul meu.  Ma duc la chiuveta și încep să mă spăl pe dinți.  După ce termin de spălat pe dinți îmi usuc parul și îl las ondulat pe spate în timp ce îmi fac machiajul.  Folosesc fond de ten, rimel și un glos incolor.
Ies din baie și mă duc la dulap de unde scot o pereche de blugi negri cu o bluza alba larga. Ma încalt cu niște teniși albi și îmi iau geanta și o geacă de piele neagra apoi cobor la bucătărie unde o vad pe mama și restul la masa. 

    - Buna dimineața! Spun și mă așez pe unul din scaunele de la masa. 
    - Buna... Pregătită de prima zi de liceu? Spune Chris dând din sprâncene
    - Nu chiar...Spun sincera și mă îndop cu clătitele făcute de mama.
    - E luni copii și noi vom pleca cam pe la prânz. Ne vedem Vineri seara sau sâmbătă... Sper ca e ok!  Spune mama punând pe masa borcanul de ciocolata. 
    - E ok.  Ne vom descurca. Spune Ariana calma și  continuă să manance.
Ma uit la ceas și e deja ora 8:40.  
    - Eu trebuie sa plec. Pa
Spun și ies pe ușă.  Din cate am înțeles de la mama, școală e destul de aproape.  O iau pe străduță din stânga și merg în fata după care fac iar stânga și mai merg Putin. 

»»» »»» »»» »»»

Ajung în fata liceului.  E unul mare și am impresia ca ma voi pierde intr-o secunda. Curtea era plină de elevi care așteptau să ajungă directoarea în fata și probabil sa ne ureze un an școlar bun și ce ne mai zice...
După cam 10 minute de așteptat toti elevii se duc spre sala de sport.  Intra pe rand și se așează pe băncile suprapuse din lemn. 
Ma așez lângă o fata cu parul blond și cu suvite roz.
    - Buna eu sunt Perrie !  Spune prietenoasa și îmi întinde mâna. 
    - Jade .  Spun la fel de prietenoasa.
    -  Ești noua aici, asa-i? 
    - Da.  Mama și tata au insistat să ne mutăm aici din Florida... Sa zicem ca nu e asa de rău. 
    - O sa fie minunat!  Iti promit! Sa vezi ce o sa ne distram.  După introduducerea directoarei o sa mergem sa îți dea orarul și după la ore.  Se vor termina repede... Nici nu o sa îmi dai seama.  Mai ales ca nu ne dau teme și doar vom discuta. 

Ușa sălii de sport se deschide și întrerupe directoarea din ceea ce zicea.  Pe ușă intra 5 băieți îmbrăcati în negru.  Primul brunet cu o șuviță blonda și ochi căprui , al doilea cu parul blond cu ochi albaștri ,după cel blond unul șaten cu ochi căprui,dupa el mai e unul șaten de data asta cu ochi albaștrii și ultimul, cred cu parul șaten închis și cret cu ochelari de soare.  Nu îi pot vedea culoarea ochilor.

Toti par asa de periculoși.
Urca scările pe laterala băncilor de lemn și se așează pe rândul nostru. Brunetul se așează la margine, blondul lângă și tot așa până cand ajung lângă noi, mai bine zis, lângă mine, se așează cretul cu ochelari de soare.
O trag pe Perrie mai aproape soptindu-i la ureche:

    - Cine sunt?
    - Le zic și numele?  Întreabă după care eu aprob din cap.
   - Pai... Primul,  brunetul e Zayn,  blondul, Niall, satenul e Liam ,cel cu ochii albaștrii e Louis și cretul e Harry.  Ei nu prea sunt cunoscuți după numele mici...lumea le folosește numele mare... Ei sunt cei mai periculoși băieți din școală. Și cel care stă chiar lângă tine, Styles, e în fruntea lor.  O sa mai descoperi pe parcurs.  Nu vreau sa te impacientez acum.  Ești noua.  Doar stai departe de ei.  Atât.  Nu e mare lucru.  Și vezi că Styles e cam afemeiat... Are toate fetele din școală la picioare. 

Spune Perrie ... Nu știu de ce dar am impresia ca acel băiat Harry se cam uita la mine...cred ca a auzit tot! M-am dus dracului oficial!

»»» »»» »»» »»»

Without A Warning Where stories live. Discover now