Capitolul 30

505 20 0
                                    

Suntem in masina si acum parcam undeva in asa fel incat camerele de vedere sa nu ne vada si gorilele de la poarta sa nu ne impuste in cap pe toti.

Iesim din masina si mergem usor pe langa gardul facut din ciment, 4 pe dreapta si 5 pe stanga. Cand am prins momentul cel mai bun, am apăsat pe tragaciul pistolului si glonțul l-a nimerit pe unul din pasnici direct in gat, acesta cazand imediat pe jos.

Celalalt se uita in directia mea si bine ca avea arma blocata cumva la pantaloni. Se chinuia sa o scoată dar fara rezultat iar cand s-a enervat Harry, din partea cealalta a fluierat si barbatul s-a uitat inspre el. Harry ia facut cu mana si a zambit obraznic apoi a vorbit.

- Avand in vedere ca vei muri, care iti e ultima dorinta?
- Vreau sa traiesc, bine? Eu sunt fortat sa fiu aici si nu suport. Acasa o am pe sotia mea si cele doua fetite ale mele, care mereu ma asteapta cu sufletul la gura, nestiind daca ma vor vedea intr-un cosciug spre groapa ori acasa. Nenorocitul ala de Ivan ma ameninta de mult cu familia mea. Ca imi va lua copii si sotia. Eu fara ele nu pot traii. Spune disperat izbucnind in lacrimi.

Pe fata lui si in ochii lui se citea durerea si sinceritatea . Cand mi-am adus aminte ca si eu am patit asta, m-am uitat la Harry, acesta uitandu-se catre mine.

- Lasa-l sa traiasca.  Merită! Pentru familia lui. Am zis si Harry a lasat arma jos.
- Ne ajuti sa intram? Intreb iar el aproba.
- Hai. Spune si baietii impusca camerele de luat vederi, iar barbatul deschide poarta.

Barbatul deschide usile si ii anunta pe ceilalti pasnici ca cineva vrea sa invadeze conacul lui Ivan iar noi ne strecuram pe o alta usa urcand in liniste la etaj. 
Dupa ce ies toti,si noul nostru coleg ii lasa sa patruleze cateva minute, se aud zeci de impuscaturi. Ma uit repede pe geamul de langa mine si am un mare noroc ca barbatul e in raza mea vizuala.
Era in picioare cu arma si ceilalti paznici pe astfalt in balti de sange.
L-am vazut ca intra in casa si am asteptat sa ajunga unde suntem noi. Odata ce a ajuns ne-a facut semn sa tacem pentru ca aparent Ivan doarme sau cine stie ce dracu o face.  Din cate am aflat de la barbat, Ivan e in dormitorul sau care ar fi izolat fonic deci nu a auzit nimic.
Odata ce ajungem in fata usii, ne pregatim armele toti. Dupa ce suntem inarmati, barbatul sparge usa cu piciorul iar noi intram pe rand cu pistoalele întinse in fata.
Ivan era socat iar noi dezgustati. Era gol in pat cu Sarah. Ea se acoperea cat de mult se putea dar nu prea avea cum. El intr-adevar era acoperit, insa ea nu.

- Ce se intampla aici? Intreaba Ivan.
- Am venit sa o luam pe Sarah, credeam ca o ti undeva in beci dar nu ne asteptam sa stea chiar in patul tau. Raspunde Louis.
- Ii sta bine aici nu? Intreaba Ivan rautacios si se uita la Josh.
- Tu ai obligat-o! Ai santajat-o ? Ce i-ai facut!? Urla Josh ducandu-se la Ivan si zmucindu-l de umeri si tinand pistolul sub barba mafiotului.
- Imi pare rau baiete dar eu nu am obligat-o cu nimic. Din contra. Ea a propus si pe langa mi-a facut si avansuri inainte de a ajunge in pat. Sunt barbat la fel ca tine si ca cei de aici, crezi ca puteam refuza? Intreaba Ivan cu mainile sus si se lasa pe perna relaxat.

Sarah se uita la Josh si acesta catre ea. Se putea citi vinovatia pe fata ei. Oare chiar era adevarat? Ea a propus?

Josh a mers nervos catre ea si a tras de parul ei ducandu-i fata mai aproape de a lui.
- E adevarat? Intreaba rece.

Sarah nu zice nimic doar ii dau lacrimile cand acesta ii trimite sageti de foc prin ai lui.

- E adevarat? A urlat de data asta Josh, Sarah incepand sa planga zgomotos.
- Da. A spus printre suspine.
- Am crezut ca iti pasa! Am crezut ca ti la noi! La mine! La relatia noastra, dar m-am inselat! Esti o javra! O curva ordinara! Ma intreb de cate ori m-ai mai inselat in acest timp!? Nu am fost destul de bun? Nu ti-am dat ce ai avut nevoie? Ti-am dat bani, ti-am dat unde sa dormi, ti-am dat tot ce ai avut nevoie. Sex, placere, tot ce am avut, ti-am dat tie, catea imputita! Cum iti permiți? Urla Josh la ea si ii da o palma zdravana peste fata. Cum? Continua.

Without A Warning Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum