Capitolul 57

343 13 2
                                    

4 luni au trecut de când am fost la doctor și de când am ales numele copilului. Totul a fost perfect. Toți ne-am distrat de minune, am fost în vacante și am petrecut timpul împreună. M-am bucurat tare mult de aceste luni.

Azi a venit timpul sa nasc. Sunt programata la spital în jurul orei 2. O sa mergem acolo dinainte ca să îndeplinim toate procedurile. Harry este foarte emoționat din cauza asta la fel și ceilalți.
La spital vin cu noi băieții, adică Zayn, Niall, Liam, Louis, și Perrie. Am primit felicitări și de la Alex, Mike și restul.

M-am îmbrăcat în ceva lejer și am plecat cu Harry spre spital, în spatele nostru fiind toți în mașinile lor.
Am întrat în spital și am așteptat sa treacă procedurile. După ce au fost îndeplinite, în jurul orei 2, am intrat în operație. Am preferat cezariana. Mi se pare mai simpla. Harry a vrut sa stea lângă mine dar doctorul nu i-a permis și a rămas cu restul pe hol.

>>> >>> >>> >>>

Harry P. O. V

A trecut o ora de când Jade este în operație. Toți așteaptă sa se termine dar eu sunt prea stresat. Nu neapărat din cauza faptului ca nu o sa fie ok. Știu ca o sa fie ok. Știu ca am venit la cel mai bun doctor. Dar mesajul pe care l-am primit mi-a provocat un gol în stomac și o frica inimaginabila. Ceva ce eu nu am avut niciodată, cel puțin nu asa.

" Harry, știu ca te așteptai sa nu mai auzi de mine niciodată, știu ca ai crezut ca m-ai eliminat acum mult timp, dar ce sa vezi? Sunt în viata, și am sa ma răzbun pe tine cum nu ai sa îți poți imagina vreodată. Îți voi arata ce înseamnă cu adevărat suferința.
Dacă vrei ca Jade și copilul tău sa rămână în viata și neatinse, atunci vino azi înainte ca ea sa iasă din operație la casa cea veche din pădure. Atunci vom stabilii mai multe chestii.
                                         Stan "

Am citit de vreo 3 ori mesajul înainte sa pot reacționa în vreun fel. L-am chemat pe Niall, bunul meu prieten, și i-am arătat. Știa bine despre ce este vorba și despre cine. Stan este un bărbat mai în vârstă decât noi, nu cu mult care a avut și el o iubita la un moment dat dar i-am furat-o apoi i-am dat foc la casa, în care a ars jumătate acum având cicatrici și pe fata o masca care ii acoperă partea desfigurata.
Știu ca vrea sa se răzbune, știu asta. Știam, dar nu credeam ca se v-a întâmplă acum. Știam ca l-am omorât acum mult timp, după ce a jurat ca o sa se răzbune. Va întrebați de ce i-am făcut asta? Pentru ca aveam afacerile noastre atunci. Atât contează.

Niall mi-a zis sa plec și asa am făcut. Ei știau ca era foarte probabil sa nu ma întorc cu viata și de aceea și-au luat rămas bun și am plecat abia după ce Jade a ieșit din operați fiind încă inconștiență. M-am apropiat de ea, sărutând-o lung apoi am mers sa vad fetita. Când am luat-o în brate... Mi s-a înmuiat inima. Știam ca trebuie sa plec. Știam ca trebuie sa fac ceva pentru ea. Vreau sa fac asta pentru a fi in siguranță și  protejata. Seamănă cu mine cât de cât... Cred. Îmi spun în minte apoi o vad pe Perrie cum face poze. Am stat la poze apoi am plecat cât de repede am putut. M-am urcat în mașină și am reușit în sfârșit sa dau drumul lacrimilor pe care le țineam de atâta timp în mine. Știu. Știu ca bărbații nu plâng și trebuie sa fiu puternic.. Dar nu pot. Nu acum. Acum este momentul meu de slăbiciune. Când îl voi vedea pe Stan îi voi zbura cel mai mare glont pe care îl am, fix în cap și îl îngrop chiar eu ca să fiu satisfăcut complet. Sa știu ca este mort de-a binelea.

>>> >>> >>> >>>
Jade P. O. V

Ma trezesc, lângă mine fiind toți prietenii mei dar nu îl observ pe Harry.. Harry nu era. Chestia asta m-a întristat groaznic. M-am uitat la Perrie care ținea în brate o ființă foarte mica și drăgălașa. Ea mi-a întins-o și când am luat-o în brate și m-am uitat la ea tot din jurul meu dispăruse. Eram doar eu cu ea. Fetita mea. Totul era asa... Frumos, dar Harry lipsea.

După vreo 2 zile m-a externat și am ajuns acasă condusa de Niall și Perrie care au stat cu mine mereu la spital, împreună cu restul. I-am întrebat despre Harry care nici acum nu a apărut și chiar îmi fac griji dar am primit același răspuns.
" Nu știm Jade"
Sincer m-am saturat sa aud chestia asta. Am încercat sa îl sun dar nu răspunde. La mesaje nici atât. Cred ca de fapt ei știu ceva dar nu vor sa îmi spună. Oare a plecat cu alta fata? De ce ar fi stat atât cu mine, ar fi fost entuziastmat de acest copil dacă el ne părăsește?
De ce îmi face asta? Cu ce am greșit? Bonnie cu ce a greșit? Parca era fetita lui tata. Ma gândesc a mia oara la el plângând în dormitor singura

Without A Warning Where stories live. Discover now