Capitolul 26

763 23 0
                                    

Ma ridic din pat si ies pe terasa scotand o tigara din pachet si gandindu-ma la cum decurg lucrurile intre mine si Harry.

Totul e super.  Ma bucur ca l-am gasit... si mi-as dori sa raman cu el pentru totdeauna.

Ceea ce imi doresc si stiu ca el nu va fi de acord e sa particip la curse.  Dar si asta se va intmpla pana la urma...
Chiar azi, da , azi pentru ca e ora 5 dimineata se va tine o cursa pe la ora 7 seara si vreau sa castig titlul de " Regina Pistei " cu una din masinile mele.  Ma gandeam sa particip la cursa cu Ferrari LaFarrari. Ce-i drept o ador. 

Dupa ce termin de fumat inca vreo doua tigari plec de pe terasa si ma duc la bucatarie deschizand luminile si frigiderul.
Caut ceva dulce... o ciocolata ceva...

Normal ca in ultimul sertar sunt toate dulciurile.  Cand il deschid mai ca imi vine sa le mananc pe toate.  Ultima data cand am fost la cumparaturi, Harry a luat toate felurile de ciocolate si bomboane... nu mai zic de cata inghetata a luat.  Ei bine... sper sa nu se strice.

Am luat una cu alune si m-am dus pe canapeaua din sufragerie. 
Deschid televizorul si imi pun picioarele pe masa, butonand telecomanda.

Dupa cam jumătate de oră aud pasi pe scari si imi intorc capul spre ele.

Cand Harry ajunge langa mine isi freaca somnoros ochii si se aseaza pe canapea uitandu-se la mine cu o mutra de copil enervat .

-A,deci tu te-ai trezit acum ca sa mananci toata ciocolata fara sa imi dai si mie sau cum?
-Vrei? Intreb si ii intind tableta de ciocolata in folia verde si pe jumătate mancata. 
-Ce intrebare e asta ? Spune si isi indeasa in gura toata ciocolata. 
- Harry... devi Niall. Spun si incerc sa ma abtin din ras.
- Hai nu zau? Daca eram el... frigiderul nostru era gol acum . Spune cu gura plina de ciocolata si nu ma mai pot abtine din ras.

Dupa ce am terminat de mancat si de ras ne-am dus inapoi in dormitor cu gandul de a mai dormi ceva ore. Azi avem un transport de droguri si ceva arme de care se vor ocupa baietii. Prin băieții ma refer la toti baietii. Eu si Perrie ne vom ocupa de droguri.Asa terminam mai repede, asta insemnand pana in ora 7 cand e cursa.

Ma pun in pat si simt cum adorm desi logic ar fi fost, acum sa sar in pat si sa tip din cauza ciocolatei aleia dar vad ca e invers. 

Ma asez pe partea mea de pat si Harry se asaza langa mine punandu-si mana in jurul meu si adormind amandoi dusi.

»»» »»» »»» »»»
 
Ma trezesc pe la ora 7 si ceva si observ ca mai am doar 30 de minute pana incep orele.  Noi scapam la 1 deci avem timp pentru tot ce inseamna transporturi ilegale. 

Ma dau jos si alerg pana in baie si imi fac un dus rapid,apoi imi pieptan parul care acum e drept si il prind intr-o coada de cal. Ma machiez si sunt gata.

Cand ies din baie Harry deja ne cauta haine si dupa ce ma duc langa el imi zice un " neata" rapid si ma saruta scurt apoi se duce in baie. 

Eu ma imbrac cu ce mi-a ales el asta constand in niste blugi negrii rupti cu talie inalta, un sutien tot negru cu forma unei bustiere sportive cu spatele gol si pe deasupra o bluza cu maneci lungi si suflecate putin gri inchis., cu model plasa dar facuta din ceva care semana cu bumbacul.
Imi incalt tenesii gri si sunt gata.  Imi pun in spate ghiozdanul si ies din dormitor ducandu-ma in bucatarie si band un pahar cu apa.

Harry coboara si el si imi face cu ochiul. Era imbracat in blugii lui obisnuiti dar rupti in genunchi si un tricou gri cu tenesii negrii in picioare. 

Iesim din casa si mergem in garajul subteran urcandu-ne in masinile noastre.  El in Audi-ul iar eu in McLaren. 

Iesim cu masinile pe strada si incepe o cursa intre mine si el.
El imi taie fata iar eu intru in spatele sau pentru a crede ca m-a lasat in urma dar de fapt il voi depasii si am castigat mini cursa.
Il mai las un minut sa se bucure apoi ii tai eu fata, apasand pe acceleratie si ajungand sa conduc cu 180/h aproape 200. Intru in curtea scolii printre elevi si imi parchez masina langa locul lui Harry. El ajunge la cateva secunde dupa mine si asaza masina in locul sau obisnuit.

Without A Warning Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin