Capitolul 35

463 22 0
                                    

Harry P.O.V

Ma trezesc in timpul noptii si ma uit in stanga mea. Statea Jade ghemuita, ne învelită si pot zice ca era chiar frig pentru anotimpul asta. M-am ridicat din pat si am învelit-o bine dupa care am luat pachetul de tigari si ies pe balcon fumand una. Intru repede si ma bag in pat, de data asta luand-o langa mine si tinand-o in brate.

»»» »»» »»» »»»»

M-am trezit singur in pat. Total dezamăgit mi-am bagat fata in perna si am zis ca poate apare si Jade.

Nu dupa mult timp, usa de la baie s-a auzit deschizandu-se si pe ea a iesit Jade care s-a pus langa mine usor, crezand ca inca dorm. Am lasat impresia asta si am lasat-o sa continue. S-a bagat sub patura si mi-a luat mana bagandu-se sub ea si asezandu-si capul cumva langa al meu si facand-se iar ghem.

Am lasat-o asa ceva vreme dupa care m-am intors pe o parte langa ea.

- Neata raza de soare!
- Neata... spune somnoroasa.
- Jade mai esti suparata? O intreb putin stresat
- Harry, nu am fost tocmai suparata. Doar ca nu vreau sa te pierd si cand am vazut ca roșcata se dadea la tine si tu nu faceai nimic si pe deasupra ti-a mai dat si numarul, normal ca am fost geloasă. Nu vreau sa te pierd.

- Jade asculta-ma! Nu ma vei pierde si nu trebuie sa fi geloasa, ok iubire? Tu esti singura pe care o iubesc si singura fata care exista in viata mea. Ai incredere in mine?
- Da.. spune si isi lasa privirea in jos.
- Jade uite-te la mine cand o zici! Am spus serios. I-am ridicat barbia in asa fel incat sa ma privească in ochi si am mai intrebat o data. Ai incredere in mine?
-  Da! Spune de data asta hotarata.

M-am apropiat de ea pentru a saruta-o lung.
M-am lasat mai mult pe ea si si-a asezat mana pe umflatura din pantalonii mei de trening care era destul de evidenta.
A masat usor si eu deja incepeam sa ma foiesc. Ea a continuat sărutul, devenind din ce in ce mai pasional. Mi-am asezat una din maini pe sanul ei drept, strangand usor, ea gemand in sarut. Am pus-o sub mine, dandu-i jos bluza si pantalonii de pijama, ea facand acelasi lucru cu pantalonii mei de trening care acum deveniseră chiar enervanti.
I-am sarutat tot corpul pana la coapse. I-am ridicat piciorele, punandu-mi mainile pe genunchii ei sprijinindu-ma. Mi-am afundat capul in zona sa intimă si am simtit cum isi arcuieste spatele. Am dat usor cu limba fierbinte peste tot. Am supt dupa care am facut cerculete in jurul clitorisului. Jade strangea puternic asternuturile si respira accelerat. A gemut tare dupa care si-a dat drumul. Am luat pe varful degetelor lichidul albicios si mi-am lins degete pana nu a mai ramas absolut nimic pe ele. Am sarutat-o apasat si am lasat-o sa isi traga sufletul.

- Cum a fost? Am intrebat-o sarutandu-i gatul.
- Incredibil, iubitule! Spune si respira adanc. As bea un pahar cu apa... spune si incearca sa se ridice.
- Nu vrei sa incerci altceva? Poate sa gusti altceva? O intreb referindu-ma " subtil " la un blowjob.
- Propunerea ta ma tenteaza... spune si isi plimba mana pe lângă zona mea intima.

Excitat la maxim deja incepeam sa fiu mai dur intr-un fel.
- Jos in genunchi! Acum! I-am ordonat iar ea s-a conformat.
I-am prins parul in pumn si ea mi-a luat penisul in maini. L-a masat putin si dupa si-a presat delicat buzele moi de varful fin si umed. Prima data l-a luat doar pe el in gura si il sugea incet. Simteam ca înnebunesc. A inceput sa il cuprindă aprope pe tot in gura. Treptat marea viteza si eu ii impingeam capul impotriva membrului meu. La un moment dat i-am dat drumul la par si am lasat-o sa continue, eu trantindu-ma pe pat. Gemeam tare, poate prea tare. Am luat in pumni asternuturile si aproape le-am smuls de pe pat cand mi-am dat drumul, scotand un geamat puternic.
Am ramas întins pe pat respirand sacadat si greu in urma placerii. Jade s-a ridicat si a venit langa mine sarutandu-ma apăsat. Mi-as fi dorit sa ii pot răspunde la sarut dar eram total extenuat.

Jade a intrat la dus iar eu am mai stat in pat. Dupa ce ea a iesit, am intrat si eu.

»»» »»» »»» »»»

Ma imbrac tot elegant ca ieri doar ca azi port pantalonii negri cu o cămașă alba si tot desfacuta la primii 3 nasturi. De data asta imi pun un palton negru si ghetele maro in picioare.

Jade are parul intins cu placa si un machiaj care mie personal mi se pare potrivit pentu o intalnire ca ieri, de "afaceri". Este imbracata intr-o pereche de pantaloni gri deschis, un top de aceeasi culoare, set cu pantalonii si o pereche de sandale cu toc albe. 

Isi pune o haina bej pe ea si iesim pe usa hotelului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Isi pune o haina bej pe ea si iesim pe usa hotelului. Ne urcam in masina si mergem direct unde avem treaba. Asta insemnand fosta casa a lui Ivan care acum trebuie vanduta.

»»» »»» »»» »»»

Eram cu baietii in curte si fetele vorbeau cu o femeie care a venit cu sotul sau pentru a lua o masina. Se descurca bine amândouă.

Cand ma intorc cu spatele la poarta pe care intra lumea, fata băieților devine putin confuza.

- Ce e baieti? Intreb
- Aia e roșcată de care ne zicei ca ti-a cauzat probleme cu Jade?

Nu am mai asteptat o secunda si m-am intors cu fata spre poarta. Acceasi roscata se indrepta spre noi.

- Baieti, incepe operațiunea " tineti-o departe de mine." De acum eu ma ocup doar de cei care sunt barbati. Ok?
- Da frate. Te aparam.  Spune Zayn.

Roscata ajunge langa noi si ne saluta.
- Mda..  eu am niste treaba. Mi-a dat Jade mesaj baieti. Trebuie sa plec.
- Stai Harry... voiam sa stiu daca imi poti face un tur al casei. Imi propune roscata.
- Nu stiu ce sa zic. Nu am timp... poate te poate ajuta Liam sau Zayn... ori, Louis. Nu stiu. Trebuie sa plec. Pa.

M-am îndepărtat si l-am auzit de aici pe Louis cum a strigat: " Sa iti arat casa!"

Asta a facut-o ca sa o tina departe de mine. Ma bucur ca băieții ma ajuta. Asa nu ma voi mai certa cu Jade. 

Asta va fi o zi lunga...

Without A Warning Where stories live. Discover now