Capitolul 13.

1K 30 2
                                    

Sunt trezită de alarma telefonului meu. Îmi frec ochii cu buricele degetelor și clipesc des pana când mă obișnuiesc cu lumina.

Vreau sa ma uit la telefon dar ceva ma împiedică. Acel ceva fiind mana lui Harry care mă tinea aproape de el. Încerc să îi dau la o parte mana pentru a ma ridica în capul oaselor fără să îl trezesc.

După ce am reușit cu greu, ma uit la ceas. E ora 6:05 . De ce m-am trezit eu acum? E prea devreme. Și alarma... Ce e cu ea asa? De obicei era la 8:00.
Ciudat.

Ma scol ușor din pat și ma uit la Harry care mormaia ceva, doar de el înțeles. Poate nici de el. Era asa de scump. Avea părul dezordonat și buclele lui erau încurcate. Era întins pe burtă și trecea cu mana pe locul pe care dormisem eu.

- Iubito... Unde ai plecat? Nu ma lasa... Iubito! Spune și se zvârcolește prin pat.

Ma duc repede la el și mă așez pe locul meu, mangaindu-l pe spate și soptindu-i sa se liniștească. El și-a deschis ochii verzi, privindu-ma. Era minunat. Arata ca un îngeraș. Era asa inocent.

- Neata! Iubito. De ce ai plecat din pat? Ma întreabă punandu-si capul în poală mea
- Pai...nu știu... Ma duceam sa fac un dus. E prea devreme. Eu zic sa te culci la loc.
- Pai cat e ceasul? Întreabă cu o voce răgușită și joasa
- Pai e... Ma uit pe telefon și îi zic. E... 6 :10. Prea devreme. E sâmbătă.
- Lasa. Hai la dus. Zice și se întinde până când ajunge la marginea patului lângă mine.
- Ce? Amândoi? În duș? Întreb surprinsa de propunerea lui.
- Da. Hai. Spune simplu.
- Nu știu ce să zic...spun nesigura.
- Ok. Deci nu acum. Spune dulce și îmi dă un pupic pe frunte.
- Harry... Ce ai visat? Întreb și mă ridic, mergând cu el la bucătărie.
- Pai... Erai cu mine, într-o pădure, la marginea unui lac, parca, și ai zis ca mergi mai aproape de lac. După ce ai zis asta, se făcea din ce în ce mai negru în jurul meu și te-am pierdut. Spune cu o voce joasă și își lasă capul într-o parte.
- Sunt aici... Nu am plecat. Spun și mă duc la el prinzând-ul intr-o îmbrățișare. El ma strânge mai tare și mă urcă pe blatul de bucătărie.

Își pune capul în scobitura gâtului meu și eu îmi urc mâinile în părul sau ciufulit. Îmi sărută gatul iar eu îi strâng mai bine buclele în pumni. Îmi dau capul mai pe spate sa îi las loc sa își facă treaba și mă bucur de placere. Îi ridic capul și îmi lipesc buzele de ale sale, puternic.

Ne despărțim din sărut din cauza lipsei de aer și îl îmbrățisez. Ma dau jos de pe blat și deschid frigiderul. Apuc un iaurt cu căpșuni și îl las și pe el sa își aleagă unul.

Ne așezăm la masa și mâncăm. În timp ce mâncăm am tot vorbit despre lucruri care ne plac. Pai am aflat câteva lucruri despre el.
Îmi place comunicarea asta. Nu credeam la început că va fi asa deschis cu mine.

După ce termin de mâncat urc în dormitor și mă uit pe telefon văzând 3 apeluri pierdute și 5 mesaje. Toate de la Josh. Nu pot sa cred! Am uitat de cursă. Puteam sa iau niște bani frumoși dacă învățam să conduc. Îi dau mesaj ca am avut o treaba foarte importanta și mă duc la duș, nu înainte să mă duc la dulap și să îmi scot o pereche de blugi negrii și o cămașă la fel doar ca mai transparenta și lenjeria neagra.

După ce termin dusul ma machiez ca de obicei și îmi las parul ondulat pe umeri. Ma îmbrac și îmi încalt niște sandale cu toc,negre. Cobor și îl văd pe Harry pe canapea uitandu-se la televizor. Îmi pun în geantă portofelul și telefonul apoi merg și mă așez langa el.

- Unde pleci? E ora 8: 30 dimineața. Ai treaba?
- Pai..uite. Odată ce m-am mutat cu tine trebuie sa ma angajez. O făceam și dacă nu mă mutam cu tine doar ca acum ca m-am mutat îmi trebuie bani. Nu? Îi spun sincer și mă uit la el.
- Jade. Nu trebuie sa faci asta! Chiar nu trebuie. Te rog. Stai cu mine. Spune rugător din priviri.
- Harry. Îmi voi lua o casă. Pentru asta am nevoie de bani. Ca sa o amenajez îmi trebuie și mai mult decât costa casa.
- Iubito, parca stateai cu mine...
Spune dezamăgit.
- Da. Dar am vorbit cu un băiat care vinde o casă chiar aproape de a ta și mă voi muta acolo dar mai e mult pana atunci. Și mă gândeam că ne vom mai vedea și atunci, nu? Adică e chiar lângă a ta. E la 2 case de aici.
- Iubito. Te rog! Nu vreau sa pleci. Nu fave asta. Te rog. Doar nu pleca. Abia ai venit.
- Harry... Nu plec acum. Doar ca voi avea nevoie de o casă. O voi avea și o voi amenaja. Tot cu tine voi sta doar ca voi mai sta și acolo. E ok? Adică odată ce am luat-o nu o pot lăsa balta.
- Da... Adevărat. Dar ce zici...din cate am înțeles... E mai mare . Nu?
- Da. E destul de mare...
- Ce zici? Ne mutam amândoi acolo? Adică... Vom fi doar noi,si casa asta rămâne tot a noastră. Și voi plăti și eu jumătate din cat costa casa.
- Harry, suna minunat doar ca nu vreau sa îti pun și tie in cârcă chestia cu platitul.
- Iubito știi că te voi ajuta asa-i? Adica nu te voi lăsa să te descurci singura cu asta.
- Știu, Harry. Ma duci tu pana la cafenea ?
- Sigur. Stai sa ma îmbrac și vin imediat.
- Ok.Te aștept în bucătărie. Spun și mă duc în bucătărie unde ma așez la masă și îl aștept pe Harry.

Without A Warning Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum