Capitolul 50

386 14 2
                                    

Ma trezesc relaxata și ma uit la ceas. Era ora 5 jumate.... M-am trezit mult prea devreme. Cursurile încep la 9. Ma duc la baie și ma spal pe fata și dinți și îmi prind parul într-o coada de cal și ma îmbrac comod de casa, cu niște pantaloni scurți de trening negri și un tricou tot negru larg. Ma duc la bucătărie și îmi fac o cafea apoi ies pe balcon în dormitor și aprind o țigară în timp ce îmi beau cafeaua. Am sa aștept sa se trezeasca și Harry ca să fie gata și sa putem pleca la facultate.

>>> >>> >>> >>>

Tocmai s-a terminat al 3 lea curs si mai avem 2. Acum suntem in pauza, in spatele facultății la țigară eu si Perrie. Un tip se apropie de noi si ne împarte niște pliante.

- Bună fetelor! In seara asta e o petrecere la frăție si ma gândeam ca poate ati vrea sa veniți. Pe pliant scrie adresa, numărul de telefon pentru informații sau alte chestii si puteți aduce pe cine vreți. Ideea e sa ne strangem multi si sa iasă ceva bestial!

Amândouă am acceptat si ne-am gândit ca o sa luam tot grupul cu noi.
M-am întâlnit cu Harry la curs si i-am întins pe banca pliantul nescotand nici un sunet.
Harry se uita sceptic pe pliant si aproba usor din cap. Asta m-a incantat si chiar m-a făcut fericita.

Ziua la facultate s-a terminat repede și am plecat acasa cu Harry. Pana pe la ora 6 după-amiaza am lenevit. Amandoi am dormit pentru a fi fresh la petrecere. Cand ne-am trezit am mers fiecare la câte o baie incercand sa fim gata cam în acelasi timp ca sa nu aștepte niciunul din noi si sa ne certam pentru ca vom întârzia.

Am intrat la dus si mi-am spalat parul aranjandu-l puțin si m-am ocupat pe machiaj. Am optat pentru ceva mai natural la machiajul ochilor si pe buze am pus un ruj nude care merge la perfecție cu machiajul.

Când am fost gata am ieșit de la baie și am mers către șifonier sa îmi aleg hainele pe care le voi purta. M-am hotărât sa port o cămașă de-a lui Harry, mai groasa, opaca și neagra care are un fel de imitație de piele. Îmi vine destul de larga și lunga, ceea ce si voiam. Ca lungime îmi vine pana puțin mai sus de genunchi ceea ce mi se pare perfect. În picioare mi-am pus niște tenesi negri. Am suflecat mânecile cămășii și cam atât.

Harry și-a prins parul într-un coc și a pus pe el niște blugi albăstri cu un tricou gri și pe deasupra un palton de toamna, nu prea gros, mai mult de forma iar în picioare ghetele lui bej obișnuite

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.

Harry și-a prins parul într-un coc și a pus pe el niște blugi albăstri cu un tricou gri și pe deasupra un palton de toamna, nu prea gros, mai mult de forma iar în picioare ghetele lui bej obișnuite.

Oops! Ang larawang ito ay hindi sumusunod sa aming mga alituntunin sa nilalaman. Upang magpatuloy sa pag-publish, subukan itong alisin o mag-upload ng bago.
Without A Warning Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon