Capitolul 20

717 25 0
                                    

Josh pune frână și deschid somnoroasa ochii. Vad ca suntem undeva pe o autostradă pustie. Nu mai e nici o mașină. Ma uit la ceas și văd că e ora 8:25. Întorc capul și îl văd pe Josh cu mâinile pe volan și ochii aproape închiși. Își întoarce capul și acum observ cât de roșii sunt. Blondul își închide ochii și geme de oboseala lasandu-se pe spate.

- Josh. Treci aici și eu mă pun la volan. Spun și mă dau jos din mașină.
Îl văd cum se chinuie sa se dea jos și aleg să îl ajut. După ce îl pun în scaunul pasagerului ma urc la volan și pornesc mașina.
Avem ceva de mers deci mai bine bag viteza dacă vreau să ajungem azi deși... Slabe sanse.

»»» »»» »»» »»»

După ce am condus 2 ore încontinuu ma opresc undeva lângă intrarea în oraș. Casc și mă dau jos, observand ca Josh încă doarme și stă ghemuit în scaun. Ce dragut arata. Ma dau jos din mașină și mă îndrept spre benzinaria lângă care am parcat.
Intru în ea și mă duc la frigidere luând de acolo un pahar din carton bej, cu capac maroniu pe care scria "ice coffee " ma duc la tejghiaua din benzinărie și plătesc cafeaua.

Ies din benzinărie și mă duc la mașină urcând la volan și punând paharul de cafea în suport.

Conduc de vreo o ora și am ajuns undeva în apropierea scolii. Nu mai am mult și ajung la actuala casa care de fapt va rămâne a lui Harry.

Opresc motorul mașinii și încep să îl zgaltai pe Josh pentru a se trezi. El deschide cu greu ochii și se freacă cu dosul palmei la ei.

- Am ajuns? Întreabă răgușit
- Da. Hai..tu du-te în sufragerie și eu mă duc la Nick acasă.
- Dar tu când vi? E ora 11 și ceva. Cat o sa fi plecata?
- Josh. Ești obosit. Du-te și culca-te. Eu mai am de rezolvat niște probleme. Nu te supăra, ok?
- Nu ma supăr... De ce as face asta? Voiam doar sa știu. Atâta tot.
- Ok. Pai du-te. Ai tot ce îti trebuie. Mâncare găsești în frigider dacă îti e foame, dacă vrei să dormi e o pătură la coltul canapelei și ai perne pe canapea... Cafeaua dacă vrei e în dulapurile de deasupra blatului de bucurie.
- Vad ca știi destul de multe despre casa asta. Spune și râde.
- Mda. Acum du-te. Spun și el coboară din mașină și intră în casă cu ajutorul cheilor pe care i le-am dat.

»»» »»» »»» »»»

Ajung la Nick în fata casei. Ma dau jos din mașină și merg spre ușa de la intrare. Bat de doua ori și îi aud pașii cum se apropie. Deschide ușa și face ochi mari. Nu se aștepta să vin acum.

- Jade! Spune și mă trage într-o îmbrățișare. Intra. Nu mai sta.
- Hei Nick. Ce faci?
- Bine. Tu? Ce e cu tine aici la ora asta? Nu trebuia sa fi cu restul în mini-tabara aia? Întreabă și ne așezăm pe canapea
- Ba da... Dar eu și Josh ne-am întors mai repede. Voiai sa vorbim ceva?
- Da. Uite... Nu știu cum să îti spun dar știu că tu ai vrut sa te muti de la tine și ai vorbit cu cineva care are o casă.
- Da. Spun putin nedumerita
- Apoi ai intrat în contact cu lumea noastră care acum e și a ta. Și mă refer la misiuni, Traficuri și altele, pentru a face bani pentru casa pe care vrei sa o cumperi.
- Da. Răspund în continuare
- Jade. Voiam sa îti zic ca acea casa îmi aparține mie. Nu am avut timp sa vorbesc cu tine mai la început dar, acum voiam sa îti zic - Vrea sa continue dar îl întrerup.
- Da. Știu. Banii. După ce vorbeam cu tine îl sunam pe proprietarul casei ca sa ii pot da banii pe ea dar se pare ca tu ești acela asa ca ma duc sa aduc banii din mașină. Spun și mă ridic de pe canapea, intenționand să merg să iau banii.
- Nu, stai. Despre asta e și vorba. Nu vreau banii. E un cadou.
- Cadou? O casa? Spun și mă uit la el socata.
- Da... Harry mi-a zis ca nu ești încă una din parașutele lui, m-am bucurat enorm când am auzit. El chiar tine mult la tine. Ultima data când a tinut la cineva, s-a terminat îngrozitor. Mai rău ca în Titanic. Mi-ai ajuns la suflet, Jade. Vreau sa ai tot ce îti dorești și să îl ti pe Harry cu capul pe umeri, căci si-a mai revenit de când ai apărut tu. Ma bucur ca te-a găsit. În sfârșit o fata potrivita pentru el. Vreau sa iei casa. Faci ce vrei cu ea. De acum e a ta, Jade. Spune și îmi întinde mai multe chei.

Without A Warning Where stories live. Discover now