Capitolul 53

305 11 0
                                    

Au trecut deja câteva luni și facem bagajele pentru plecarea în Zanzibar. Nu o sa stam foarte mult. Maxim 4 zile. Adică 3 nopți și 4 zile. Având în vedere ca nu prea ai ce face acolo în afara faptului ca stai pe plaja care este pur și simplu în paradis...
Mi-am luat tot ce aveam nevoie la mine. Sunt foarte mulțumită pentru ca plec. Chiar aveam nevoie de niște liniște. Totul o sa fie superb.

Vlad trebuie sa ajungă ca să ma ajute cu bagajele pentru ca Harry are treaba acum cu băieții.
Perrie e acasă și își face bagajele deci nu am vrut sa o deranjez. Vlad oricum când a aflat ca plănuim sa plecam si-a făcut bagajul de atunci și a așteptat sa plecam. În timp ce mai împachetam niște haine aud ușa de la întrare și ma duc sa deschid. În fata mea stătea băiatul pe care l-am cunoscut acum câțiva ani ca fiind fratele meu biologic. Un băiat perfect as putea spune. Are toate calitățile.

- Ce faci surioara? Întreba el și întra, descaltandu-se.
- Bagaje! Exclam eu extenuata.
- Ai vrut sa pleci nu? Spune el deplasându-se pana în bucătărie luând un pahar cu suc.
- Pai da dar știi cât de mult urasc sa fac bagaje...
- Asta e draga mea. Își ridica o sprânceană și termina paharul cu suc.
- Hai sus sa ma ajuți sa fac restul.
- Ok, hai

Am ajuns în dormitor și era un dezastru. Un haos complet.
- Dacă asta numești tu dormitor...
- Taci!
Și cu astea spuse a început sa ma ajute sa fac restul de bagaje și sa fac curat. Între timp am mai vorbit despre fete și mi-a povestit ca pana acum nu a găsit nimic interesant. Ciudat pentru ca sunt multe fete frumoase pe aici.

>>> >>> >>> >>>

După ce am terminat de împachetat tot și de făcut curat am ieist pe balcon sa fumam o țigară dar nu înainte sa ma duc sa iau sticla de suc din bucătărie.
Am stat acolo ceva vreme pana a ajuns și Harry acasă. A întrat înăuntru și a urcat în dormitor. A văzut ușa închisă la balcon dar erau perdelele trase. Când ma uit la telefonul care vibreaza am văzut ca ma suna.

- Ai plecat pe undeva? Ma întreabă.
- Harry sunt pe balcon.
- Puteai și tu sa lași ușa deschisa ca nu se supăra nimeni. Spune și închide.
Întra în balcon și da mana cu Vlad și pe mine ma săruta scurt pe buze.

- Ce faci frate? Întreabă Harry
- Am venit sa o ajut pe asta sa își facă bagajul. E un dezastru.
- Ai vorbit... Ii zic eu sarcastic.
- Știi ca are dreptate, nu? Spune Harry și amândoi au bufnit în ras.
- OK baieti am înțeles.
- Nu îți imaginezi ce haos era în dormitor, se trezește Vlad sa zica.
- OK, clar. Spun și mai aprind o țigară.
- Hai nu-mi zice ca te-ai supărat. Spune Harry și ma ia în brate apoi plasează un sărut pe fruntea mea.
- Da, te iubim oricum ai fii. Îl completează Vlad.
- Ce ai făcut cu băieții?
- Am făcut un program pentru plecare. Părinții tai vin?
- Nu cred. Am virbut cu ei și au zis ca nu s-au gândit încă. Și nu mi-au dat niciun răspuns deci probabil nu vin. Spun eu relaxata.
- Aha, am înțeles. Spune Harry. Mai sunt 2 zile și plecam..
- Da frate știu! Nu ai idee de când aștept asta. De câteva luni! Tipa Vald speriandu-ne pe amândoi.

>>> >>> >>> >>>

După ce a plecat Vlad am mai stat și noi în balcon vreo 40 de minute și am plecat în bucătărie sa facem ceva de mâncare.
S-a făcut ora 6 după-amiaza. Azi am ales sa stau în casa și sa ma uit la seriale împreună cu Harry pentru ca de mult nu am mai făcut asta.

Astea 2 zile ar trebuie sa treacă destul de repede. Efectiv simt ca fiecare ora trece extrem de greu. Nu mai am răbdare pur și simplu.

Harry a adormit lângă mine cu floricelele în mana asa ca am încercat sa îl tresezc după ultimul episod... Niciun stres. Nici vorba sa se trezească. Am mai încercat dar nimic. I-am ridicat picioarele și am desfăcut canapeaua în asa fel încât sa ma pun și eu sa dorm cu el aici. Nu voiam sa îl las singur. Am adus o pătură din dormitor și l-am învelit și pe el și pe mine. Am închis ochii după ce am stins lumina și am lăsat televizorul deschis cu puțin sonor pana adorm. Nu mi-a luat mult și am adormit în bratele lui Harry.

>>> >>> >>> >>>

În sfârșit a venit timpul. Plecam! Ne-am luat bagajele și le-am băgat în mașină. Mergem de data asta cu mașina lui Harry pe care o lăsăm la aeroport.
Drumul a durat în jur de o ora și am ajuns cu vreo 2 ore înainte de zbor ca să trecem prin toate procedurile. După ce am terminat de trecut prin proceduri și după ce ne-au verificat, am așteptat sa urcam pe avion. Între timp eu și Perrie ne-am luat ceva de mâncare pentru ca nu am mâncat nimic. După ceva timp băieții au venit sa îți ia și ei ceva de mâncare. Am terminat destul de repede de mâncat și în maxim 40 de munte urcam pe avion. Îmi sare inima din piept de fericire.

Without A Warning Where stories live. Discover now