Capitolul 18

824 24 1
                                    

Ma trezesc devreme și mă frec cu buricele degetrelor la ochi.
Ma ridic din pat și mă îndrept spre baie. Îmi fac obișnuita rutina și machiajul. Ma duc la dulap și scot o pereche de blugi negrii și un tricou larg negru în degrade spre gri. Îmi pun tenesii în picioare și cobor la masa, având în vedere că Harry nu era în cameră.

Ajung jos și mă uit după gașca mea. Toti erau la masa și ingramaditi în jurul unei persoane.

Ma apropii și o văd pe blonda mea preferata la masa cu bagajele în mana.
Alerg spre ea și o strâng în brate.
Credeam ca nu vine.

- Perrie! Ce faci aici? Parca erai la părintii tai!
- Pai asta era în plan. Am fost la mama dar.. Mda.. Nu am găsit-o și tata era la birou, deci uitati-ma aici, dragilor. Spune și se ridică în picioare arătând spre ea.

Noi râdem și ne așezăm la masa. Ne comandam ce vrem sa mâncam si după ce terminam mergem la recepție pentru a lua camera lui Perrie care e la etajul doi cu cei 3 minunati.Măcar are cum sa se vadă cu Zayn...

Din cate am înțeles de la Harry, lui Zayn îi cam place de Perrie. Și Perrie la fel dar nu vrea sa recunoască. Mai vedem noi.

După ce își aranjează lucrurile în camera cabanei, noi fetele ne așezăm cu ea pe pat. În camera suntem eu, Perrie, Sarah și Anne. Normal ca trebuie sa ramana și baietii... Prin "baietii" ma refer la Louis, Niall și Zayn.

- Băieți.. Puteti pleca? Întreabă Perrie
- De ce? Întreabă Niall "supărat"
- Chestii de fete... Spune Anne.
- Da pai... Noi baietii plecam și va lasăm să discutat în pace....si liniște... Spune Louis apoi aleargă toti pe ușa inchizand-o.

Noi începem să râdem și pornim conversația.

»»» »»» »»» »»»

E ora 3:30 și stăteam în pat pentru ca nu am vrut sa merg sa ma plimb cu restul elevilor. Aparent sunt bolnava.

Stau și mă gândesc la ce a zis Perrie. Vrea sa facem o petrecere în pijamale. Doar noi fetele. Nu știu ce să zic, având în vedere faptul că sunt profesorii peste tot. Și... Poate pentru ca ne-au zis azi dimineață după ce am terminat de vorbit cu Perrie, ca niște fete au făcut o astfel de petrecere și au fost aranjate cu o săptămână de pedeapsa. Frumos,nu?

Nu credeți că mă interesează că mă pedepsește la școală sau ceva, doar misiunile în care ne trimit Nick și Brad ,mai sunt și pe timp de zi. Iar noi scăpăm de la liceu la ora 2. Asta e problema...
Nu vreau sa ratez nici măcar o misiune. Îmi place ce fac. Pana la urma o fac cu prietenii mei, și asta mă încântă. Sefii nostri sunt destul de tari. Încă nu i-am cunoscut în de ajuns. Am înțeles că Nick vrea sa vorbească cu mine, dar nu am avut timp sa merg la el. Ma voi duce zilele viitoare. Nu scapă asa ușor de mine.

Aud ușa de la camera deschizandu-se. Ma uit către persoana care tocmai intra. Când îi zăresc pantofii cu toc de după perete, îmi vine să mă ridic sa o târăsc de par de aici.

Își face apariția cu totul și acum chiar ma abtin să nu fac tot ce îmi trece prin cap.
Când o văd că își aranjează parul
blond-pui și trece de pe un picior pe altul. Își drege vocea pițigăiată ce mă zgârie instantaneu pe timpan.

- Ce cauti aici? Întreabă. Ma uit la ea ca la mașini străine. Ce vrea sa zică?
- Stau în pat. Răspund simplu și îi fac semn sa se dea din fata televizorului. Ma ignora și stinge televizorul. Ma ridic imediat de ea și apoi observ ca la înălțime.. Ma bătea. E mult mai înaltă. Îi dau 1,70. Nu îmi place asta.

- Ce dracu faci aici curva proasta? Asta e camera mea. Misca-te tu daca nu vrei sa te scot eu de par de aici! Îi strig în fata cu ura
- Cine tu? Îmi pare rău drăguță, dar asta e camera mea. Eu stau cu Harry. Spune și își ridică capul în sus, ca și cum ar fi superioara mie cu asta
- Mie nu îmi pare rău târâtură când o să te las fara dinti în gură, asa ca dacă vrei să mai ieși întreaga de aici îti recomand sa ieși de una singură.

Without A Warning Where stories live. Discover now