Capitolul 51

354 14 2
                                    

... Nu am reușit sa adorm... Ceva ma macina. Stiam ca este deja foate târziu și Harry nu este încă acasă, sau a ajuns și eu nu l-am auzit. Dar dacă ajungea probabil ma cauta...ma suna.. Nu știu.

Odata cu gândul asta a venit și răspunsul. Ușa de la întrare se aude și pașii grei ai lui Harry se aud. Urca scările. Am închis ochii în caz ca întra aici dar clar mergea în dormitorul nostru crezând ca acolo sunt. Telefonul meu a început sa sune și chiar nu am avut o idee proasta când l-am dat pe vibrații. L-am lăsat sa sune. La puțin timp după asta a urmat și al doilea apel. Și al treilea. După al treilea au început sa se audă bocanituri de prin casa și l-am auzit cum devasta tot în jurul lui. A coborât în graba scările și a controlat fiecare camera în parte. Asta era ultima la care se gândea cel mai probabil nevenind la ea din prima. Ma așteptăm să vină. Ușa s-a deschis zgomotos și el a rămas în pragul ușii. Părea ca dorm. S-a apropiat puțin și s-a așezat pe marginea patului. Mi-a mangaiat parul și când i-am simțit respirația mai aproape de mine m-am întors cu spatele. Asta e posibil sa ma dea de gol dar puțin îmi pasa acum. Nu voiam sa îmi arate niciun fel de afecțiune după scena asta. Chiar nu aveam nevoie de asta acum. A oftat și a plecat din camera închizând ușa încet de data asta.

>>> >>> >>> >>>

Am ieșit pana la urma din camera și m-am dus la bucătărie. Harry era deja acolo și pregătea mâncarea. Nu l-am salutat și mi-am văzut de treaba mea. Mi-am făcut cafeaua și am ieșit pe terasa punându-ma pe șezlong lângă piscina. Harry a venit și el cu mâncarea punând-o pe masa dintre noi doi și cafeaua punând-o tot acolo. A luat o gura din cafea și și-a aprins o țigară din pachet. Ma tenta sa iau și eu una dar nu voiam de la el. Când a văzut ca ma uitam mult prea intens la pachet a întins cu un deget pachetul spre mine și prima data am ezitat sa iau țigară dar am luat-o și am aprins-o. Nimeni nu a zis nimic... Abia după a doua țigară aprinsa cineva s-a silit sa zică ceva.

- Te-am cautat aseară când am ajuns acasă. Spune el uitându-se în gol
- Și m-ai găsit?
- După ce am dat cu toate de pământ, da
-... Înțeleg... Spun eu gânditoare.
- Înțelegi?
- Harry, m-am simțit ca dracu când ai făcut scena aia. I-am zis pe fata. Nu mai vorbim despre ce mi-ai reproșat mie.
- Eram nervos.
- Știi? Asta nu e o scuza pentru comportamentul tău. Te poți abține. Nu ma interesează ce faci cu alții dar cu mine nu ar trebui și nu te vei mai purta asa de acum încolo.
- Jade, scuze.. Chiar nu am vrut dar când am văzut ca tipul ala era asa... Nu știu...aproape de tine... Mi-am ieșit din minți, înțelege-ma.
- Nu Harry. Nu asa se rezolva toate problemele. Am ieșit din tot ce înseamnă conflicte de genul. Noaptea trecuta cred ca erai în stare sa îl și omori dacă nu eram acolo sa îți zic ceva. Erai manga aseară. Probabil nu știai ce ziceai dar nici asta nu e o scuza.
- Îmi pare rău. Nu se va mai repeta.
- Asa ai zis de mii de ori Harry... Sa îți aduc aminte?
- Chiar e necesar?
- Aparent...
- Vrei sa spui ceva? Spune. Nu te opresc.
- Tu mereu zici ca îți pare rău și ca nu se va mai repeta, dar se repeta. Mai știi faza aia cu Josh când m-ai înșelat cu scârba aia? Mai știi? Nici nu eram de prea mult timp împreună.
- Și acum îmi scoți ochii?
- De unde sa știu ca de data asta nu a fost asa?
- Chiar ma acuzi ca te-am înșelat?
- Poate. Nu poți sa zici ca a fost la nervi și aia?
- Deja exagerezi.
- Asa cum ai exagerat și tu aseară? Ii spun și plec de pe terasa mergând în dormitorul nostru sa fac curat. Știu ca totul este dărâmat.

Surprinzător când am întrat tot era la locul lui. Măcar atât sa facă. Am dat o tura de casa și m-am oprit la cele doua camere de copii. Am auzit pași în spatele meu. Harry era în spatele meu. Mi-a cuprins talia de la spate și și-a băgat capul în scobitura gatului meu. Am simțit pace și fericire lângă el, mai ales acum când ne uitam amândoi la camera, așteptând momentul sa avem un copil, dar nu prea curând.

>>> >>> >>> >>>>

Câteva ore mai târziu după ce am căzut de acord amândoi ca nu a fost ok nimic din ce am făcut cu o zi în urma, am ieșit în oraș cu prietenii în același loc ca de obicei.

Without A Warning Where stories live. Discover now