Capitolul 3.

1.6K 49 7
                                    


Sunt în camera mea și o aștept pe Perrie sa ajungă. În secunda următoare aud ușa de la intrare trantindu-se și vocea ei cum răsună de jos. Urca sus și începe să caute prin dulap.

- Pregătita? Întreabă chicotind
- Nu știu ce să zic... Nu cred ca vreau sa merg.
- Ba mergi! Părintii tai nu sunt acasă asa ca vei dormi la mine ca sa nu vi singura beata acasă. Nu se va întâmpla nimic rău... Promit.
- Bine..cedez. Ai noroc ca nici fratii mei nu sunt. Chris e plecat cu iubita lui și Ariana învață cică cu un prieten... Mda nu știu ce să zic.
- Fata e pe val... Spune și continuă să se uite prin dulap.
Nu găsesc nimic! Spune și eu o dau de-o parte.
- Tu du-te și îmbrăca-te și eu caut ce am nevoie.
- Ok ok.... Spune și intră în baie

Aud ușa băii deschizându-se. Pe ea iese Perrie îmbrăcată cu o rochie pana la genunchi și vaporoasa. Are jupa neagra și peste are un material alb - transparen, bustul era acoperit de o dantela neagra ce se întinde pe umeri și apoi mâneca coboară pana la încheietură, făcută din același material transparent pana la capăt unde e iar din dantela neagra. și o pereche de tocuri tot negre.. Machiajul sau era unul ce consta în fond de ten, tuș negru, rimel și un ruj roz sa i se asorteze cu șuvițele.

- Arati super! Exclam apoi ea se așează pe pat și își însumează parul

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

- Arati super! Exclam apoi ea se așează pe pat și își însumează parul.

Eu mai caut în dulap pana când găsesc ceva... Optez pentru o pereche de blugi rupti și un maieu,larg,negru .Ma încalt cu o pereche de teniși albi Adidas și sunt gata. . Dacă tot merg la o petrecere vreau sa ma distrez și să nu stau cu grija ca îmi ridică unul fusta.

Încep să mă machiez și primul pas e prinderea parului

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Încep să mă machiez și primul pas e prinderea parului. Îl strâng intr-un coc și îmi dau pe fata cu o crema hidratanta apoi fondul de ten. După ce termin cu asta și alte lucruri tot pentru ten, ma dau cu tus negru la ochi și și cu rimel. Îmi aplic pe buze un ruj mai natural și îmi desfac parul umezindu-l un pic ,el incretindu-se mai tare decat e. După ce ne luam banii și telefoanele coboram în hol, unde ne mai uitam odată în oglindă, la machiaj. Arătăm super!

Eu :

Eu :

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
Without A Warning Where stories live. Discover now