Capitolul 47

422 14 0
                                    

In momentul asta simt ca sunt pur și simplu împlinită. Trecând peste toate certurile cu Harry care au avut loc în trecut, acum a ieșit soarele pe strada noastra. Suntem toți strânși la masa ; eu, Harry, Ariana, Chris, mama și tata. Cei care mai sunt în plus dar nu deranjează cu nimic, ba din contra sunt și prietenii mei și ai lui Harry, apoi sa nu uit și de soțul Arianei și soția lui Chris.
Sunt doua familii fericite, asa cum și eu și Harry suntem și vom fi peste ceva timp... o familie fericita oficial. A sunat de parca am zis ca ne vom casatori?! Pai eu asa sper, și cred ca și el.

Mama ne-a chemat pe toți la cina. Nu credeam ca o sa îmi fie vreodată dor de asta... Părinților mei chiar le pasa și le-a pasat. Am fost atât de oarba în acești ani și îmi pare rău pentru multe chestii pe care le-am făcut. Acum ca l-au văzut și pe Vlad, sunt și mai fericiți. Îl considera ca pe copilul lor și lui chiar i-a lipsit acest gen de afecțiune. Acum sta cu tata și vorbesc despre sporturi și despre pasiuni. Eu cu Perrie, Ariana și Olivia o ajutam pe mama sa strângă cât timp băieții se joaca FIFA.

Am rămas singura cu mama în bucătărie și pur și simplu îmi vine sa plang.
Ma duc la ea și o iau în brate punându-mi capul pe pieptul ei și lăsând lacrimile sa curgă.

- Jade scumpo, de ce plângi?
- Mi-a fost dor de tine mama...
- Și mie scumpo... Oftează.

După ce momentul a trecut și eu mi-am sters lacrimile de pe obraji, am mers amândouă în sufragerie la restul. Asta noapte vom dormi toți aici. Eu cu Perrie, Ariana și Olivia în camera mea care este destul de spațioasă, are pat de doua persoane și mai avem o saltea gonflabila tot de doua persoane, avantajul fiind ca nu ocupa toată camera. Harry, Vlad, Chris și Niall dorm în camera lui Chris. Mike, Alex, Louis, Zayn și Liam dorm în camera la Ariana și Nick, Brad și soțul Arianei dorm în camera de oaspeți.

Pare înghesuit dar este o casa foarte mare ceea ce ne permite sa facem acest lucru. Am ales sa dormim asa deși ne vom tot plimba pe usi în noaptea asta.

Acum stau cu fetele și depanam amintitri și povestim ce s-a mai întâmplat în ultima perioada a vieții noastre. Am aflat ca recent Ariana și Chris împreună cu perechile lor, se muta înapoi aici pentru ca nu a fost asa cum se așteptau când s-au mutat în Spania.

Totul merge perfect. Fără sa îmi dau seama a trecut timpul incredibil de repede. Deja lor le e somn și sunt singura care vrea sa mai stea treaza. Au adormit fiecare pe rand și am rămas singura care nu își găsește  locul ca să se culce pentru ca singura nu am ce face.

În timpul în care încercam sa ma culc mi-a venit gândul sa trec pe la Harry. M-am ridicat din pat și am ieșit încet pe ușa pentru a nu face niciun fel de zgomot care sa le trezească pe fete. Ma îndrept spre camera lui Harry și întru în liniște pe ușa unde în evidenta ieșea Harry a cărei fata era luminata de ecranul telefonului pe care se uita. Restul dormeau.
M-am apropiat de el și am observat ca încă nu și-a dat seama ca sunt aici, din dreptul ușii nu am văzut ca avea căști în urechi... Acum se explica faptul ca nu a sesizat când am întrat.

L-am bătut pe umăr și s-a uitat spre mine zâmbind. Și-a dat o casca jos din ureche și m-a tras lângă el, în pat.
- Ce faci treaza la ora asta, iubito?
- Nu pot sa dorm... Spun și ma pun cu capul pe pieptul lui.
- Nici eu... Oftează
- Harry..?
- Da?
- Toți dorm, ai chef de ceva... Care sa fie doar între noi doi? Încerc sa ii propun ceva dar îmi e rușine sa fac asta acum și sincer nu știu de ce. Încă ma simt ca un copil.
- La ce te gândești iubito?
- Ma gândesc ca sufrageria e libera și ca dacă cineva coboară la bucătărie nu poate vedea nimic.. Zic inocent.
- Aha deci.. Spune gânditor.
- Deci? Întreb curioasa sperând sa accepte propunerea mea.
- Ahh iubito, ma omori, hai sa coboram în sufragerie.

Ma simțeam ca un copil fericit când primea ceea ce își dorea.

Ajunși în sufragerie Harry s-a așezat pe canapea și m-a tras peste el așezând-ma cu picioare încolăcite de bazinul lui. Sărutul ce a urmat a fost unul pasional dar și sălbatic în același timp. Harry îmi strângea fundul în palme iar eu îl trageam de parul de la spate el dându-și capul pe spate. Când am tras mai tare a scos un geamăt nu foarte silențios și am întrerupt puțin panicata sărutul pentru ca se auzise și oricine putea auzi asta dacă e liniște, ceea ce și e, și zic ca putea auzi foarte bine dacă era pe hol sau la etaj pe coridor sau oriunde numai în camere sau baie nu.

A ras puțin și a continuat sărutul. Pantalonii mei de pijama au fost trași în jos de Harry, eu rămânand doar în lenjeria gri. I-am deschis cureaua pantalonilor și i-am desfăcut el lăsându-i în jos cât sa își dea boxerii jos. Mi-a lăsat tricoul pe mine și doar și-a băgat mana pe sub el, masându-mi sânii câteodată mai gentil și altădată mai dur. Mi-am dat lenjeria jos poziționandu-ma deasupra lui Harry. A întrat repede în mine, în același timp lipindu-si buzele de ale mele frământandu-le. Ma mișcă în fata și în spate el lăsându-se mai pe spate. Mâinile lui erau pe talia mea și urcau pe sub bluza jucându-se cu sânii mei. Mâinile mele erau pe pieptul lui gol mângâidu-l și urcând spre ceafa, unde am apucat parul și am strâns cât de tare am putut. Harry marea viteza și amândoi aveam nevoie sa eliberam sunetele pe care le țineam în noi dar nu puteam. Respirațiile noaste deja erau sacadate și se puteau auzi în liniste. Ne abținem cu greu sa nu gemem. Harry îmi strângea soldurile în mâini în timp ce ma mișca peste membrul lui. Am coborat cu buzele pe gatul lui, trasand cu limba câteva linii imaginare apoi i-am lăsat câteva semne pe clavicula și câteva care urcau spre gat dar cam atât.

Când eram aproape de apogeu unghiile mele au întrat în spatele lui dar nu prea adânc, lăsând câteva urme roșii. Harry îmi strângea soldurile puternic. Puteam sa jur ca dacă nu eram în circumstanțele astea m-ar fi durut dar parca nu simt nimic în afara de plăcerea pe care el mi-o oferă în acest moment.

- Jade... Iubito, nu mai am mult. Îmi șoptește respirând greu.
- Nici eu... Spun cu greu lăsându-mi capul pe umărul lui.

În următoare momente amândoi terminasem și suntem relaxați. Harry încă rămăsese în mine câteva secunde. M-a ridicat grijuliu și m-a așezat pe canapea lângă el. Ne-am reglat respirațiile și ne-am îmbrăcat. Avem câteva paturi nu foarte groase puse undeva lângă canapea. Eu m-am culcat pe spate și Harry s-a așezat între picioarele mele punându-și capul pe pieptul meu și cascand.
- Mi-e somn.. Îmi spune.
- Și mie... Îl aprob
- Te iubesc, Jade.
- Și eu te iubesc Harry.

Astea au fost ultimele cuvinte înainte sa adormim.

>>> >>> >>> >>>

Dimineața a început chiar super. Eram toți în bucătărie luând micul dejun. Ai mei plecaseră la ceva cumpărături asa ca suntem doar copiii ca să zic asa.

Am mers acasă și am făcut câteva băgaje ca să nu mai avem atât de mult cand e sa plecam și nu mai e mult. Mai e cam o luna și sa împachetat toată casa nu e ceva ușor și nu ia puțin timp.

Am ajuns și am început sa împachetam lucrurile din hol. Am chemat niște băieți cu un camion imens în care se baga mobilier și toate cele. Tot din hol a fost băgat în camion în afara de haine și încălțăminte. Sufrageria a fost lăsată cam la fel... Am strans câteva ornamente și alte chestii mici, în bucătărie la fel și abia acum, vine partea cea grea. Dormitorul nostru, care cumva îmi e greu sa îl părăsesc. Avem multe amintiri aici... În toată casa avem amintiri... Eu una nu cred ca vreau sa plec. Nu sunt sigura. Ma doare sa îmi las casa.. Asa goala și pustiita. Cu toate astea am strâns tot ce aveam ca ornamente și chestii mai mici. Asta am făcut la toate camerele. Când am ajuns la camera lui Perrie am stras lucrurile ei și le-am băgat într-o cutie punându-le de-o parte.

Cam asta am făcut toată ziua. Am strâns câte ceva din casa și am mai dus din mobilier în camion. Toți am făcut asta azi. Am fost într-adevăr ocupați.
Sper sa treacă mai repede perioada asta și sa ne putem muta mai repede. Cumva îmi și prieste ideea de a ma muta. O sa scap de trecutul "negru" și de amintirile dureroase din viata mea. Va începe un alt capitol din viata mea, alături de Harry, Părintii mei, frații mei și toți prietenii mei.

Without A Warning Where stories live. Discover now